Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj -chci se zeptat jak dlouho se smi pouzivat libenar do nosanku u 3 tydeniho miminka?
pouzivame uz skoro 5 dni.
je to voda s minerály. klidně neomezeně. je tam psáno, že se používá jako prevence, pokud si dobře pamatuji.
Může se denně…je to fyziologický roztok…já jsem malé pokaždé před spaní tím pro kápla nos…a vyčistila o suché rýmy…
malej rymu asi ani nema-z nosanku mu netece-obcas sice vytahnu nakou tu nudlicku ale zato strasne chrochta,kdyz mu to nakapu tak prestane ![]()
lujziana -tak kapej dle libosti..píši tak 1-3 kapičky denně…a zkus něco odsát…nebo koupit zvlhčovat vzduchu když přestává chrochtat po kápnutí…třeba máš v bytě suchý vzduch ![]()
to je mozny bydlime v panelaku a obcas mam i ja sucho v puse-je to asi z toho topeni-mozna ho davam zbytecne moc naplno
hmm tak to jo..máš vlhkoměr?..na spaní má být chladněji…nebo mokré prádlo na topení ![]()
Můžeš používat dlouhodobě. Je hlavně na zvlhčení. Možná máte opravdu suchý vzduch, když jsi psala, že se mu pak vždycky uleví.
lujziana píše:
ahoj -chci se zeptat jak dlouho se smi pouzivat libenar do nosanku u 3 tydeniho miminka?pouzivame uz skoro 5 dni.
mně řekl pediatr, že nepřetržitě, i v rámci prevence proti rýmě