Jak přebalit

20662
19.11.11 17:10

Jak přebalit "nepřebalitelné" dítko :-)

Touhle cestou hledám nějaký zaručený trik,jak přebalit dítko,aniž bych při tom vypotila litry potu a nepřišla o nervy :mrgreen: .Naše přebalování začíná tím,že prcek si nechce ani lehnout,takže násilím ho položím na postel-přebalovák šel z domu,protože bych ho potřebovala tak 2×2m abych kluka přebalila :roll: .Na postel shromáždím půl vybavení domácnosti s nadějí,že ho z toho něco zabaví a já normálně přebalím :-P Po minutě jsem spocená jak myš,ruce od hoven a rybilky,ty zatracené vlhčené ubrousky nejdou vytáhnout a marně se snažím dítko obratit na záda,kde proboha tu sílu bere :jazyk: ?Nervy začínájí pracovat na plné obrátky,řvu na staršího at nosí další a další věci,které by ho snad zabavily.Bezúspěšně.Nakonec ho musím doslova zalehnout,abych dílo dokončila,ale stejně mi to trvá snad půl hodiny.Děs.Jen podotknu,že přebalování ve stoje absolutně nepřicházi v úvahu.A o oblíkání,to je další kapitola sama o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1816
19.11.11 17:13

a jak je starej?No chce to asi pevné nervy,jinak to asi nejde a nebo mu dát do ruky rohlík? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
19.11.11 17:13

Jo jo znám. U nás to teda není zdaleka tak hrozný, ale většinou než vezmu do ruky to, co potřebuju, je na bříšku, ale naštěstí se nechá přetočit zpátky :mrgreen: . Naše malinká zase dává nožičky úplně silou k sobě, když jí chci dát mezi nožičky plenku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 17:14
slonikova píše:
a jak je starej?No chce to asi pevné nervy,jinak to asi nejde a nebo mu dát do ruky rohlík? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Má 10,5 m,už dávno chodí,no prostě masakr.Jídlo taky nefunguje.A to byste měli slyšet tatínka,když se pokouší přebalit,ještě že malý nerozumí tomu,co říká :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
19.11.11 17:16

Jéé,jak já tohle znám :-D
Za prvé,než začnu malou přebalovat,vytáhnu si na postel tak 4-5 ubrousků,pěkně je narovnám.
Za druhé,vezmu dítě v dobré náladě,když řve tak to nemá cenu.Zaujmu jí třeba křupkou,pořád na ní mluvím,při tom ji ve stoje vyslíknu z kalhot a nenápadně položím.
Za třetí,rychle přebaluju a dělám u toho kraviny,třeba jí jako chci tu křupku sníst nebo bouchám hlavou o postel atd.
Většinou to jde,ale stejně tak jedno přebalení za den je horor.Přeju pevné nervy.Důležité je,si všechno připravit před tím,než ji začnu přebalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
19.11.11 17:18

tak teda koukám koukám,že mě teda čekají hezké věci.Cherilin máte alespon měkkou postel,když už se o ní mlátíš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.11.11 17:19

Posraného bych šoupla do vany a sprchla, odpadly by ruce od hoven :lol: Také jsme to měli, teď to jakž takž jde, asi dostal „rozum“ a ví, že jsem silnější a vždycky vyhraji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
19.11.11 17:21
slonikova píše:
tak teda koukám koukám,že mě teda čekají hezké věci.Cherilin máte alespon měkkou postel,když už se o ní mlátíš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo máme.Horší je to u jídla,to schválně mlátím hlavou o jídelní židličku a říkám duc,aby vůbec jedla.Někdy to neodhadnu a skoro brečim bolestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 17:21

A nejhorší je to přez týden,kdy musím se starším do školky,takže když už malého přebalím,pak mé nervy a sílu čeká další zkouška to je převlíkání.Když dojdu do školky,jsem spocená jak vrata od chlívku,tváře červené jak spařený rak.čekám kdy se mi ve školce nabídnout,že uspořádájí sbírku na dežodoranty pro mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
19.11.11 17:33

A proč nepřebaluješ pokaděné dítě ve vaně ne sprchovém koutě?? Sundáš plenu, osprchuješ, oba jste čistí, vytáhnes z vany a suchou plenu můžeš navléknout na stojící dítě, když ti nechce ležet. Změň systém, pokud to děláš pořád stejně a je to k prdu, tak vyzkoušej nějaké variace, až přijdeš na tu, co vám bude vyhovovat nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 17:35
Aghata píše:
A proč nepřebaluješ pokaděné dítě ve vaně ne sprchovém koutě?? Sundáš plenu, osprchuješ, oba jste čistí, vytáhnes z vany a suchou plenu můžeš navléknout na stojící dítě, když ti nechce ležet. Změň systém, pokud to děláš pořád stejně a je to k prdu, tak vyzkoušej nějaké variace, až přijdeš na tu, co vám bude vyhovovat nejvíce.

Jenže on nechce právě ani stát,v tom je ten problém :-P Vyzkoušela jsem už všechno a výsledek pokaždé stejný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
19.11.11 17:42
Máme ted to samý, právě, že nechce stát…Prostě zdrhá… A zabavit už s etaky nenechá, protože se schválně zabavit nechat nechce. je to potvora.
Katka86 píše:
Aghata píše:
Jenže on nechce právě ani stát,v tom je ten problém :-P Vyzkoušela jsem už všechno a výsledek pokaždé stejný :zed:
  • Citovat
  • Upravit
20662
19.11.11 17:45
byron píše:
Máme ted to samý, právě, že nechce stát…Prostě zdrhá… A zabavit už s etaky nenechá, protože se schválně zabavit nechat nechce. je to potvora.
Katka86 píše:
Aghata píše:
Jenže on nechce právě ani stát,v tom je ten problém :-P Vyzkoušela jsem už všechno a výsledek pokaždé stejný :zed:

mě taky zdrhá a má z toho děsnou srandu.ještě,že nejsem cholerik :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
19.11.11 17:48

Házím do sprchy :-D.Tak mi neteuče, většinou ho rovnou vykoupu celého. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6945
19.11.11 17:54

taky zásadně neutírám ubrousky,nejdřév za sebe svlíknu tričko(takže jsem jen v podprdě)vezmu dítě do náruče-nepostaví se mě,pustím vodu-sprchu pokud to jde tak jen z té trubky,když ne tak tu sprchu-sračky odpadnou,krémem rychle pomažu též v ruce a plínku dám ve stoje a navlíknáu punčošky a nebo zvládnu dát plínku i v ruce,a když je nejhůř položím ho na postel kravinky s ní děla ta starší kouká na ní a já tu plenky na sunu.přeji při přebalovaní jen to nej :palec: :palec:

Příspěvek upraven 19.11.11 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky