Jak přebalit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15430
19.11.11 21:31
nikita066 píše:
Ivča78 píše:
AniNevim píše:
Bojim-bojim, ani nedocitam. Zapasime obcas i ted, musim dlouho presvedcovat, ze nedostane najist, kdyz si nenecha nasadit plenku :) Vzdy natahne nohy v tu nespravnou chvili, odkopne se a pas plenky uz je pres zadek. Nejhorsi to je kdyz jsem ospala.
No, vidim, ze vzdy muze byt hur…
Pohrozit, že nedostane najíst, tak to by u nás byla odměna a lítal by s holým zadkem :mrgreen:.
u nás taky :lol: jedině dávat za odměnu psí granule, ale to není ideální cesta :-P

Neříkej, u nás jsou zase zájmem číslo jedna granule pro kočky. To mlaská a vrhá se po tom :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.11.11 21:31
byron píše:
Máme ted to samý, právě, že nechce stát…Prostě zdrhá… A zabavit už s etaky nenechá, protože se schválně zabavit nechat nechce. je to potvora.
Katka86 píše:
Aghata píše:
A proč nepřebaluješ pokaděné dítě ve vaně ne sprchovém koutě?? Sundáš plenu, osprchuješ, oba jste čistí, vytáhnes z vany a suchou plenu můžeš navléknout na stojící dítě, když ti nechce ležet. Změň systém, pokud to děláš pořád stejně a je to k prdu, tak vyzkoušej nějaké variace, až přijdeš na tu, co vám bude vyhovovat nejvíce.
Jenže on nechce právě ani stát,v tom je ten problém :-P Vyzkoušela jsem už všechno a výsledek pokaždé stejný :zed:

My přebalovali ve stoje a poslední 2 týdny taky zdrhá, už jsem to tak dovedla k dokonalosti, že přebalujem za chůze :) Já se sunu za malou po kolenou a zapínám plínku :)

• Citovat
  • Upravit
384
19.11.11 21:32

Ahojky, tak já jsem ráda, když se nám povede zalepit plínu v leže. Oblékání už máme v poklusu.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
19.11.11 21:32
zichisek píše:
byron píše:
Máme ted to samý, právě, že nechce stát…Prostě zdrhá… A zabavit už s etaky nenechá, protože se schválně zabavit nechat nechce. je to potvora.
Katka86 píše:
Aghata píše:
A proč nepřebaluješ pokaděné dítě ve vaně ne sprchovém koutě?? Sundáš plenu, osprchuješ, oba jste čistí, vytáhnes z vany a suchou plenu můžeš navléknout na stojící dítě, když ti nechce ležet. Změň systém, pokud to děláš pořád stejně a je to k prdu, tak vyzkoušej nějaké variace, až přijdeš na tu, co vám bude vyhovovat nejvíce.
Jenže on nechce právě ani stát,v tom je ten problém :-P Vyzkoušela jsem už všechno a výsledek pokaždé stejný :zed:
My přebalovali ve stoje a poslední 2 týdny taky zdrhá, už jsem to tak dovedla k dokonalosti, že přebalujem za chůze :) Já se sunu za malou po kolenou a zapínám plínku :)

Máš můj obdiv, k tomu se musím dopracovat :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
19.11.11 21:33

Ještě mě napadlo, co se i s dítkem zavřít do sprcháče, omyješ ho, neuteče :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
19.11.11 21:33

'Ivčo jj a on je ještě malý provokatér, letí do kuchyně, na chodbě se zastaví a čeká až se zvednu a pak doběhne k misce a baští.
Jo a ti dva rošťáci to dovedli k dokonalosti - když malého přikurtuju do sedačky a potřebuju si zajít na záchod a pustím mu pohádku, tak pes jde a ty granule mu donese v tlamě a vysype mu to do ruky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
19.11.11 21:34
Ivča78 píše:
Ještě mě napadlo, co se i s dítkem zavřít do sprcháče, omyješ ho, neuteče :mrgreen:.

jo a pak je mokro všude :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 21:34

Přebalování za chůze? 8-o Tak to si u tebe předplatím lekci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
19.11.11 21:36
Katka86 píše:
Přebalování za chůze? 8-o Tak to si u tebe předplatím lekci :palec:

taky by se hodila. To moje se začne okamžitě točit, dělat, že ho nožičky neposlouchají, na zemi se otočí a je hned fuč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
19.11.11 21:37
nikita066 píše: 'Ivčo jj a on je ještě malý provokatér, letí do kuchyně, na chodbě se zastaví a čeká až se zvednu a pak doběhne k misce a baští.
Jo a ti dva rošťáci to dovedli k dokonalosti - když malého přikurtuju do sedačky a potřebuju si zajít na záchod a pustím mu pohádku, tak pes jde a ty granule mu donese v tlamě a vysype mu to do ruky :zed:

Tak kočky mají už granule v patře, schody jsou zatarasené a dole dostávají granulky jen když malý spinká :-). Tý jo, tak to pesani mají fakt vychytaný :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 21:38
nikita066 píše:
Katka86 píše:
taky by se hodila. To moje se začne okamžitě točit, dělat, že ho nožičky neposlouchají, na zemi se otočí a je hned fuč

To otáčení mi pěkně brnká na nervy,jen co položím,už se kroutí jak had.A o oblíkání bych mohla napsat knihu.Manža vždycky tvrdí,že ho přebalit prostě NEJDE :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
19.11.11 21:47
Katka86 píše:
nikita066 píše:
Katka86 píše:
taky by se hodila. To moje se začne okamžitě točit, dělat, že ho nožičky neposlouchají, na zemi se otočí a je hned fuč
To otáčení mi pěkně brnká na nervy,jen co položím,už se kroutí jak had.A o oblíkání bych mohla napsat knihu.Manža vždycky tvrdí,že ho přebalit prostě NEJDE :mrgreen:

jn taky to miluju a v kočárku stojí napřímený a ne a ne si sednout, a když se ho snažím posadit, tak se zapříčí hlavou a konečná :zed: :oops: V kočárku oky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 21:49
nikita066 píše:
Katka86 píše:
nikita066 píše:
Katka86 píše:
To otáčení mi pěkně brnká na nervy,jen co položím,už se kroutí jak had.A o oblíkání bych mohla napsat knihu.Manža vždycky tvrdí,že ho přebalit prostě NEJDE :mrgreen:
jn taky to miluju a v kočárku stojí napřímený a ne a ne si sednout, a když se ho snažím posadit, tak se zapříčí hlavou a konečná :zed: :oops: V kočárku oky?

V kočáku jedině ve sporťáku a pořádně připoutaný.A nákupy,to je taky kapitola sama o sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
19.11.11 21:56

Tak y jezdíme ve sporťáku, ale poslední dobou mám problém, ho tam zašprajcnout, připoutat a jet. Jako nepřipoutaného ho nechat nejde … jak kdysi. A dneska ráno, jsem už rezignovala a dala ho na ležato, a měl po srandě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.11.11 21:57

Jinak jak ses mě ptala v jiné diskuzi,nechci jim tam lézt do tématu,tak jsem strašně sečtělá :mrgreen: zdravotní sestra nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí