Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
nikita066 píše:Ivča78 píše:u nás takyAniNevim píše:Pohrozit, že nedostane najíst, tak to by u nás byla odměna a lítal by s holým zadkem
Bojim-bojim, ani nedocitam. Zapasime obcas i ted, musim dlouho presvedcovat, ze nedostane najist, kdyz si nenecha nasadit plenkuVzdy natahne nohy v tu nespravnou chvili, odkopne se a pas plenky uz je pres zadek. Nejhorsi to je kdyz jsem ospala.
No, vidim, ze vzdy muze byt hur….
jedině dávat za odměnu psí granule, ale to není ideální cesta
Neříkej, u nás jsou zase zájmem číslo jedna granule pro kočky. To mlaská a vrhá se po tom
.
byron píše:
Máme ted to samý, právě, že nechce stát…Prostě zdrhá… A zabavit už s etaky nenechá, protože se schválně zabavit nechat nechce. je to potvora.Katka86 píše:Aghata píše:Jenže on nechce právě ani stát,v tom je ten problém
A proč nepřebaluješ pokaděné dítě ve vaně ne sprchovém koutě?? Sundáš plenu, osprchuješ, oba jste čistí, vytáhnes z vany a suchou plenu můžeš navléknout na stojící dítě, když ti nechce ležet. Změň systém, pokud to děláš pořád stejně a je to k prdu, tak vyzkoušej nějaké variace, až přijdeš na tu, co vám bude vyhovovat nejvíce.Vyzkoušela jsem už všechno a výsledek pokaždé stejný
My přebalovali ve stoje a poslední 2 týdny taky zdrhá, už jsem to tak dovedla k dokonalosti, že přebalujem za chůze
Já se sunu za malou po kolenou a zapínám plínku ![]()
Ahojky, tak já jsem ráda, když se nám povede zalepit plínu v leže. Oblékání už máme v poklusu.. ![]()
zichisek píše:byron píše:My přebalovali ve stoje a poslední 2 týdny taky zdrhá, už jsem to tak dovedla k dokonalosti, že přebalujem za chůze
Máme ted to samý, právě, že nechce stát…Prostě zdrhá… A zabavit už s etaky nenechá, protože se schválně zabavit nechat nechce. je to potvora.Katka86 píše:Aghata píše:Jenže on nechce právě ani stát,v tom je ten problém
A proč nepřebaluješ pokaděné dítě ve vaně ne sprchovém koutě?? Sundáš plenu, osprchuješ, oba jste čistí, vytáhnes z vany a suchou plenu můžeš navléknout na stojící dítě, když ti nechce ležet. Změň systém, pokud to děláš pořád stejně a je to k prdu, tak vyzkoušej nějaké variace, až přijdeš na tu, co vám bude vyhovovat nejvíce.Vyzkoušela jsem už všechno a výsledek pokaždé stejný
Já se sunu za malou po kolenou a zapínám plínku
Máš můj obdiv, k tomu se musím dopracovat
.
Ještě mě napadlo, co se i s dítkem zavřít do sprcháče, omyješ ho, neuteče
.
'Ivčo jj a on je ještě malý provokatér, letí do kuchyně, na chodbě se zastaví a čeká až se zvednu a pak doběhne k misce a baští.
Jo a ti dva rošťáci to dovedli k dokonalosti - když malého přikurtuju do sedačky a potřebuju si zajít na záchod a pustím mu pohádku, tak pes jde a ty granule mu donese v tlamě a vysype mu to do ruky ![]()
Ivča78 píše:
Ještě mě napadlo, co se i s dítkem zavřít do sprcháče, omyješ ho, neuteče.
jo a pak je mokro všude ![]()
Katka86 píše:
Přebalování za chůze?Tak to si u tebe předplatím lekci
taky by se hodila. To moje se začne okamžitě točit, dělat, že ho nožičky neposlouchají, na zemi se otočí a je hned fuč
nikita066 píše: 'Ivčo jj a on je ještě malý provokatér, letí do kuchyně, na chodbě se zastaví a čeká až se zvednu a pak doběhne k misce a baští.
Jo a ti dva rošťáci to dovedli k dokonalosti - když malého přikurtuju do sedačky a potřebuju si zajít na záchod a pustím mu pohádku, tak pes jde a ty granule mu donese v tlamě a vysype mu to do ruky
Tak kočky mají už granule v patře, schody jsou zatarasené a dole dostávají granulky jen když malý spinká
. Tý jo, tak to pesani mají fakt vychytaný
.
nikita066 píše:Katka86 píše:taky by se hodila. To moje se začne okamžitě točit, dělat, že ho nožičky neposlouchají, na zemi se otočí a je hned fuč
To otáčení mi pěkně brnká na nervy,jen co položím,už se kroutí jak had.A o oblíkání bych mohla napsat knihu.Manža vždycky tvrdí,že ho přebalit prostě NEJDE ![]()
Katka86 píše:nikita066 píše:To otáčení mi pěkně brnká na nervy,jen co položím,už se kroutí jak had.A o oblíkání bych mohla napsat knihu.Manža vždycky tvrdí,že ho přebalit prostě NEJDEKatka86 píše:taky by se hodila. To moje se začne okamžitě točit, dělat, že ho nožičky neposlouchají, na zemi se otočí a je hned fuč
jn taky to miluju a v kočárku stojí napřímený a ne a ne si sednout, a když se ho snažím posadit, tak se zapříčí hlavou a konečná
V kočárku oky?
nikita066 píše:Katka86 píše:jn taky to miluju a v kočárku stojí napřímený a ne a ne si sednout, a když se ho snažím posadit, tak se zapříčí hlavou a konečnánikita066 píše:To otáčení mi pěkně brnká na nervy,jen co položím,už se kroutí jak had.A o oblíkání bych mohla napsat knihu.Manža vždycky tvrdí,že ho přebalit prostě NEJDEKatka86 píše:taky by se hodila. To moje se začne okamžitě točit, dělat, že ho nožičky neposlouchají, na zemi se otočí a je hned fuč
![]()
V kočárku oky?
V kočáku jedině ve sporťáku a pořádně připoutaný.A nákupy,to je taky kapitola sama o sobě ![]()
Tak y jezdíme ve sporťáku, ale poslední dobou mám problém, ho tam zašprajcnout, připoutat a jet. Jako nepřipoutaného ho nechat nejde … jak kdysi. A dneska ráno, jsem už rezignovala a dala ho na ležato, a měl po srandě ![]()
Jinak jak ses mě ptala v jiné diskuzi,nechci jim tam lézt do tématu,tak jsem strašně sečtělá
zdravotní sestra nejsem ![]()