Pomozte nám od prdíků a bolavého bříška:(

2238
30.1.12 12:29

pomozte nam od prdiku abolaveho briska:(

Mame doma dvoutydenni miminko a pred par dny nas zacaly hrozne trapit prdiky a boleni briska pred stolici. Mam doma akorat Sab simplex a dle dr. ho mame uzivat pri problemech 2× denne 7kapek. To mi prijde smesna davka, kazdopadne nezabira. Je fakt,ze jim mlecne vyrobky, ale kdybych nejedla je, tak mi prijde, ze uz bych byla fakt na suchem chlebu a pecivu, tak nevim jak co jist a upravit to, abych maleho tak netrapila(pokud je to teda mnou)…kazdopadne budu vdecna za jakoukoliv radu. :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
30.1.12 12:33

zkus 10 kapek espumisanu před každým kojením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.1.12 12:35

Bolení bříška před stolicí? Tak třeba se mu blbě kaká vleže. Zkus ho sbalit do klubíčka a opřít si ho o záda, třeba by mu to šlo líp. Moje dcera taky šíleně řvala, když se měla vykakat a nakonec jsme díky tomu dospěli k bezplenkové metodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
30.1.12 12:35

Skus tiez probiotika Bio Gaia. Su sice drahsie, ale nam pomahaju… Mala ma skoro dva mesiace, bohuzial zacala trpiet na prdiky, tak jej davam 5 kvapiek probiotik denne a 10 kvapiek Espumisanu pred kazdym krmenim a je ako vymenena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
30.1.12 12:36

Cvičit s cvičit s nožkama a jinak vydržet…vydržet..vydržet…nám to skončilo 4 měsíc…nic nepomohlo jen zbytečně vyhozené peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
30.1.12 12:38

espumisan nám taky pomohl. A jinak co se tvého jídla týká - vůbec to nemusí být tím co jíš. Prckové se musí srovnat s tím, že mají mlíčko ve střevech, je to pro ně nové a trvá to fakt dva, někdy tři měsíce, než budou v pohodě. NEchci tě strašit, jen je to má zkušenost - i mých kamarádek :( U nás teda pomohl i sabík, ale je fakt, že si na nej prckové často „zvyknou“ a přestane fungovat - na trhu je těch přípravků minimálně pět, tak zkoušejte dál. Rozhodně neuznávám názor, že dítě si má pár hodin denně zakřičet pro „silné plíce“ :cert: Určitě vám na to něco zabere, neboj.

• Citovat
  • Upravit
1469
30.1.12 12:39

Ahoj :mavam: mám doma skoro 5 měsíční holčičku a aprdíky nás trápí od porodnice :( vyzkoušela jsem kapky Infacol ( ty fundovaly tak 2 měsíce ),kapky Baby calm ( ty nám nepomohly ) a teď máme Espumisan 10 kapek před každým kojením a zatim to vypadá dobře :lol: ,ale uvidím na jak dlouho!Taky cvičím s nožičkama a při velkém křiku to je vždy k večeru kolem 19h. mažu bříško okolo pupíčku gelem Pupík :lol: Chce to zkoušet co nejvíc za kapičky zabere 8o Někdy střídám Infacol a Espumisan je to skoro stejné složení :) Tak držim palce ať to co nejdřív zjistíš a malej bude mít trošku klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213

nosit na tygrika,v klubicku…na chvilku pokladat na brisko…masirovat mu brisko krouzivymi pohyby kolem pupiku gelem pupik a nebo olejickem na vetry od saloosu…cvicit s nozkama,chytnes za stehynka nad kolinkama,skrcis lehce a pritahnes k brisku…nahrivaci polstarek s peckama…musis vyzkouset co vam sedne…

sab simplex jsme meli davkovani 15kapek pred kazdym krmenim,nebo zkus jine kapky,chvali espumizan a nebo babycalm-ten je ciste prirodni…od mesice se muze davat lactobacilky,ty hodne pomahaji…

hodne jsme si uzili,bylo to silene obdobi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar

JO a to cvičení s nožkama rozhodně taky dělej. A dávat na bříško, bude se vztekat, ale pomůže to… Jo, jo, celé noci otáčet a cvičit…toť moje zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
2673
30.1.12 12:41

Nám teda nejvíc pomohly kapičky baby calm,dávali se před každým kojením.Jinak jsme k tomu dělali všechny ty rady jako nošení v klubíčku,dávali jsme na bříško,cvičili.A když malá tlačila jak o život a nešlo to,pomáhala jsem ji rourkou.Pak se ji ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.1.12 12:42

naší malé pomáhal nahřívací polštářek s peckama (koupila jsem ho v DM drogerii) a masírování bříška krémem Pupík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
30.1.12 12:43

jinak jak jsem kojila,tak jsem sama pila protinadymaci caje…ty mlecne vyrobky jsem taky jedla,jinak by uz nemohla jist vubec nic…dej pozor na sycene napoje…nadymavou zeleninu,hrusky,hrozny,rajcata…cibule,cesnek…den stare pecivo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
30.1.12 12:45

Nasemu prckovi skvele pomohl Baby Calm :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
30.1.12 12:45

No prdy jsou na pevne nervy…nám opravdu nepomohlo nic až to samo přešlo…tak pevné nervy … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
30.1.12 12:47

Emulips - pokud kojíš, dej anýzový, a užívej jak ty, tak dávej i miminku ;)
Je perfektní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky