Pomsta ex - udávání na sociálce

55
18.4.14 15:51

pomsta otce

Maminky můžete mi poradit co dělat? Můj ex se mi mstí tím že mě neustále chodí udávat na sociálku že se o syna nestarám. A já tam pak musím vysvětlovat že to není pravda že se mi jen mstí a chce mě zničit. Tak mě ceká návštěva sociální pracovnice. Nechápu jak ty chlapi mohou být tak zlý a něčeho takové jsou schopni.Jen tím ubližují svému dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
18.4.14 15:53

No bohužel je to víc než časté. Sociální pracovnice nejsou úplně blbé a tyhle pomstičky znají, takže klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.4.14 15:54

@milka28 nedělej si iluze, ženský umí být taky pěkný svině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
18.4.14 15:55

@milka28 to je fakt deb.. :cert: ceho tim chce jako dosahnout? mrzi me ze mas takove trapeni :hug: kolik je synovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
18.4.14 16:00

Vubec to neres… Tak prijdou, no.. Uvaris jim kafe, uvidi, ze je vse ok a zas pujdou…
Jak te uda znovu, tak uz ti jen zavolaji..
A potreti uz si o nem udelaji obrazek, coz se ti muze jednou hodit.

• Citovat
  • Upravit
55
18.4.14 16:02

Ted v květnu mu budou 2.roky jsem z toho už vážně psychicky zničená nebo on si myslí že mi syna vezme ale já se nedám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
18.4.14 16:03

@milka28 takze mate zatim stridavou peci? co maly, jak to nese, ma ho rad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.4.14 16:09
@milka28 píše:
Ted v květnu mu budou 2.roky jsem z toho už vážně psychicky zničená nebo on si myslí že mi syna vezme ale já se nedám!

Pokud nejsi narkomanka nebo těžká alkoholička nebo něco takového, tak ti ho těžko sebere.. To jsou jen oblíbené výhružky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
18.4.14 16:10

Bere si ho o víkendu jednou za 14.dní. Mám ho sice soudně už ve své péči ale ještě se soudíme o úpravě styku s otcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
18.4.14 16:11

Toho jsou schopné i ženské… :roll: neboj až pani uvidí že je vše ok, bude to na 5min… u nás to bylo to samé. Bohužel ale musí přijít znovu a znovu podle toho jak on bude posílat udání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
18.4.14 16:17

Co se dá dělat, no. Ignorovat to a sociálku vzít jako běžnou návštěvu, třeba si i dobře popovídáte. :)
Třeba ho to přestane brzy bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.4.14 16:24

Měli jsme to samé, při každé - sebemenší - roztržce přítele s exmanželkou telefonáty a maily na sociálku. Přítele nejdříve pořád zvali k vysvětlení, pak už jen volali. Oni to prostě musí řešit, sice si udělají obrázek, ale i tak… Několikrát byly soc. pracovnice i u nás doma jen kvůli tomu, že ex napsala, že máme třeba plíseň, z nábytku nám údajně koukají hřebíky, že máme zimu atd. Teď už ji to přešlo (ťuk ťuk). Musíš stisknout zuby, vydržet a doufat, že ho to přejde. Ve zničení tvé psychiky ex zřejmě doufá, tak se nedej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.4.14 17:18

Pokud máš čisté svědomí, vůbec se tím nestresuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.4.14 17:47

@milka28 je to deb*l, ale pokud máš čisté svědomí, nedělej vůbec nic - prostě se podvol :think: tedy těm návštěvám soc.prac. Ono ho to přestane bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.4.17 22:14
@Run píše:
Pokud nejsi narkomanka nebo těžká alkoholička nebo něco takového, tak ti ho těžko sebere.. To jsou jen oblíbené výhružky.

Dobrý den, není pravda…u mě proběhlo to samé, ale akorát bývalý s jeho „milovanou“ matkou to dotáhli do konce a syna mi vzali…narkomanka nejsem ale také to udali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová