Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Psala uplne cizimu cloveku, kterej nakonec rekl, ze je ta holka blazen😂 neznal ani jednoho z nas a sam nwchapal co se deje
jste všichni tři stejně praštění, dospějte a chovejte se jak normální dospělí lidé,
chlapa, který ho strká do štětky, bych se nedotkla ani klacíkem ![]()
@Jsemtadyzase píše:
Hlavne si udelejte mimiska
To je jediný správný názor. To vždy pomůže. ![]()
@Anonymní píše:
Psala uplne cizimu cloveku, kterej nakonec rekl, ze je ta holka blazen😂 neznal ani jednoho z nas a sam nwchapal co se deje
Tohle ti nežeru. K čemu by jí bylo psát cizím lidem, kteří vás neznají? A dál - když vás ten člověk nezná, proč by vám hlásil, co mu napsala? ![]()
Takže znovu a lépe!
Já nestačím zírat. On si zaplatí eskort (to není podvod??!
) a kdyby ona nebyla kráva, tak je všechno strašně sluníčkový. Ty jo, ten problém je někde jinde než v tý „psychopatce“.
@Jsemtadyzase píše:
Hlavne si udelejte mimiska
Není třeba - šamstr ho podle informací nejspíš čeká se soudružkou z eskortu ![]()
@pikola píše:
A jak to vy víte, že ona psala někomu, kdo vás nezná?
Protoze nas kvuli tomu kontaktoval
@arinecka píše:
A co bys jako chtěla dělat? Prej aby mě nepodvádělTakže nakonec on za nic nemůže ne? Atˇsi pěkně vyžere, co si navařil.
Ja mam trochu jiny hranice nez obycejna zenska, takze tohle bych i pochopila, hlavne aby se to ke me nedostalo. Ale toto je fakt jak z filmu. Slecna si mysli, ze je pretty woman asi 😂
@EliskaEliskova píše:
Jak když vás nezná? ![]()
"@Anonymní píše:
Já teda netuším jak kontaktovat člověka, kterého vůbec neznám. ![]()
@Cenarius píše:
Já teda netuším jak kontaktovat člověka, kterého vůbec neznám.
Normálně kecá a motá se v tom, jak nudle v bandě. ![]()
@Cenarius píše:
Já teda netuším jak kontaktovat člověka, kterého vůbec neznám.
Proste mu poslala screen profilu, ze ho pomlouva a on se s nim spojil. Chapu ze je to az neuveritelny, proto to resim, protoze nevim co prijde priste.
@lucad77 píše:
Normálně kecá a motá se v tom, jak nudle v bandě.
Byla jsem u toho hovoru a mam screeny co mu psala, achjo. Ja si sem prisla pro radu, ne na vyslech.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat