Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Eliško, a proč tohle řešíš ty a ne tvůj přítel? Co si nadrobil, ať si taky vyžere, neřešila bych to za něj a šla na koupaliště.
@Denisa56 píše:
Vis co, je to tvuj zivot, muzes si vsechno vysvetlovat a omlouvat, jak je libo a zit tak stastne az do smrti. Kazdy mame tu hranici jinde. Ja bych si o chlapa, ktery si to rozdal s prostitutkou, neoprela ani kolo. Kazdy mame nejake fantazie a nektere holt zustanou jen fantaziemi, protoze nas protejsek tomu naklonen neni. Proto jsme lidi a ne jen zviratka tlacena pudy. Tvuj chlap je proste prasak, ktery sve sexualni touhy povysil nad vas vztah a splnenim tech tuzeb ho kdyz ne primo ohrozil, tak alespon zkomplikoval, kdyz ted resite to, co resite. Zajimalo by me, jestli mu tech par minut slasti stalo za to. Ty ho asi hodne milujes, takze jsi pripravena mu tolerovat v podstate cokoli a aby ses necitila blbe, sama sobe to nalezite vysvetlis, ze vlastne o nic nejde. Ale ono jde, je jen otázkou casu, kdy ti krapet opadnou zamilovane hormony a budes schopna se na nej podivat strizlivyma ocima. Ted bych na tvem miste striktne trvala na pouzivani kondomu. Aspon timhle zpusobem se chran.
Rozumim vasemu uhlu pohledu. Popravde me to trochu vzrusovalo, kdyz jsem se to dozvedela, takze asi mam hranice trochu jinde, nez je normal. Ja se tady jen snazim vysvetlit to, ze jsem neprisla resit neveru, tu mam vyresenou, co jsem prisla resit je to, ze uz me ta zenska proste leze na nervy. A jeste jednou zopakuji, co uz jsem napsala. Kdyby otravovala jen pritele, tak ok, on si za to muze sam. Me proste stve, ze otravuje me. Ja uz nevim jak lepe to vysvetlit. Nepotrebuu, abyste rozebiraly muj vztah, do ktereho absolutne nevidite, nevite jak to mame nastavene a komentovaly co mam a nemam delat, odpoustet atd. Ja si prisla pro radu, jak nekomu zneprijemnit zivot a doufam, ze uz se konecne dockam te reakce, na kterou celou dobu cekam 😂
@Karamba2020 píše:
Eliško, a proč tohle řešíš ty a ne tvůj přítel? Co si nadrobil, ať si taky vyžere, neřešila bych to za něj a šla na koupaliště.
Souhlasim 😂 😂 o tom celou dobu mluvim, kdyby se me to nedotykalo, tak jsem happy. Ale proste me to stve a ta holka je fakt nevyzpytatelna, takze chci mit nejaky esa v rukavu 😂
Pokud chceš mít nějaká esa v rukávu, nešla bych cestou pomsty, ale legální obrany. Tedy sesbírat důkazy, jít za právníkem, sepsat předžalobní výzvu a případně podat trestní oznámení. Jinak se v podstatě snížíš na její úroveň.
@pikola píše:
A protože ji nechtěl, sešel se s ní podruhý a omylem se s ní vyspaltomu fakt věříš?
Asi tak. Pokud ji šlo údajně o prachy tak jí je měl dát a čau. Ale není nad to posílit vztah pichem se štětkou a ještě si vymyslet úplně trapnou výmluvu, kterou ne úplně inteligentní přítelkyně sežere i s navijákem.
@nozu píše:
Pokud chceš mít nějaká esa v rukávu, nešla bych cestou pomsty, ale legální obrany. Tedy sesbírat důkazy, jít za právníkem, sepsat předžalobní výzvu a případně podat trestní oznámení. Jinak se v podstatě snížíš na její úroveň.
Což nechci no, logicky bych to taky resila takhle, jenze je tu to majetnicky ego.
@Anonymní píše:
Ahojky, ve zkratce, pritelovi chybelo neco doma v posteli… a tak aby me nepodvadel, zaplatil si eskort a bohuzel natrefil na psychopatku, ktera si usmyslela, ze si ho vezme za muze a ted nam neda pokoj (ano, byla natolik psychopatka, ze ho vydirala, takze jsem se to nakonec dozvedela). Kazdopadne, snazim se nad tim tak nejak povznest, ale dela neustale problemy (predstira tehotenstvi, pise lidem, ze je pritel pomlouva, aby mel potize, no katastrofa) a ja nejsem zrovna clovek, co si necha srat na hlavu. Takze prosim, co muzu udelat, abych ji trochu zneprijemnila zivot (jsem na ni nasrana, ze jsem se to proste musela kvuli ni dozvedet 😄)? Diky a hlavne potrebuju radu, jestli to mam vubec delat a stoji mi to za to 😄
Ahoj, být tebou, tak bych šel na policii, ale abys nekoukala, že pravda bude nakonec trochu jiná. Jsi dobrá, že k tomu takto přistupuješ. Otázkou je, jestli si toho přítel opravdu váží. Čím rychleji budeš odpouštět, tím méně si tě přítel bude vážit.
@JancaS84 píše:
Asi tak. Pokud ji šlo údajně o prachy tak jí je měl dát a čau. Ale není nad to posílit vztah pichem se štětkou a ještě si vymyslet úplně trapnou výmluvu, kterou ne úplně inteligentní přítelkyně sežere i s navijákem.
Haha, vazena pani, nahodou me testovala mensa a IQ mám 156, tak nevim, kde je chyba 😂
@Anonymní píše:
@JancaS84Haha, vazena pani, nahodou me testovala mensa a IQ mám 156, tak nevim, kde je chyba 😂
Chyba mohla být v měření. Jsem přesvědčena, že člověk s kvocientem 156 si nechá tuto příliš osobní informaci pro sebe
Protože moc dobře ví, že samochvala smrdí.
@LukeR1 píše:
Ahoj, být tebou, tak bych šel na policii, ale abys nekoukala, že pravda bude nakonec trochu jiná. Jsi dobrá, že k tomu takto přistupuješ. Otázkou je, jestli si toho přítel opravdu váží. Čím rychleji budeš odpouštět, tím méně si tě přítel bude vážit.
Vim opravdu na 200%, ze je to tak jak rika. Kazdopadne me nestve ta nevera, me stve to, ze problemy v nasem vztahu resil takhle a ne se mnou. Coz jsme si vysvetlili a funguje to. Samozrejme, ze kdyby to nefungovalo znovu a resil by to takhle, tak se na to vykaslu. A vazi si toho hodne, sam od sebe vsude chodi bez mobilu, dal mi heslo, vse mi rika na rovinu.. i veci co vi, ze se mi nelibi. Predtim se bal, proto vznikl tenhle problem. A taky proto ze ja sama mam psychicke problemy a odstrkovala jsem ho. Holt je to proste vse oboustrane, jen jeho zpusob reseni byl trochu kontraproduktivni 😂
@Jitulinka.1 píše:
Dle toho co pise autorka si myslim ze je psychapatka ona
Ono je mozna lepsi nebyt normalni, normalni lidi jsou nudni 😂
@Anonymní píše:
Rozumim vasemu uhlu pohledu. Popravde me to trochu vzrusovalo, kdyz jsem se to dozvedela, takze asi mam hranice trochu jinde, nez je normal. Ja se tady jen snazim vysvetlit to, ze jsem neprisla resit neveru, tu mam vyresenou, co jsem prisla resit je to, ze uz me ta zenska proste leze na nervy. A jeste jednou zopakuji, co uz jsem napsala. Kdyby otravovala jen pritele, tak ok, on si za to muze sam. Me proste stve, ze otravuje me. Ja uz nevim jak lepe to vysvetlit. Nepotrebuu, abyste rozebiraly muj vztah, do ktereho absolutne nevidite, nevite jak to mame nastavene a komentovaly co mam a nemam delat, odpoustet atd. Ja si prisla pro radu, jak nekomu zneprijemnit zivot a doufam, ze uz se konecne dockam te reakce, na kterou celou dobu cekam 😂
Ale ty porad nechces videt tu prvotni podstatu toho problemu. Do toho vas dostal tvuj chlap, ktery si v ramci sveho uspokojeni nabrnknul kdovijakou pipinu, o ktere nic nevedel, neznal ji a netusil, ceho je schopna. On myslel jenom tim svym ptakem a nic jineho ho nezajimalo. Tak si pekne nabehl a zatahnul do toho i tebe. Protoze jestli ona opravdu dela, co pises, tak je to psychicky narusena, nebo alespon hodne nevyrovnana osoba. Ty, pokud vymyslis a zrealizujes nejakou pomstu, tak se to pak muze v jeste horsi podobe otocit proti tobe a zneprijemni ti to zivot na dlouhou dobu. Opravdu si myslis, ze mas tohle zapotrebi? Jedine, comuzes udelat je podat na ni trestni oznameni za sireni pomluv a doufat, ze az ona dostane obsilku od policie, trochu zkrotne. Ale priprav se na to, ze pak holt budete muset na te policii popsat, co a jak bylo. Fakt bych chtela byt v tve kuzi a cizim chlapum popisovat, jak muj partner chrapal s prostitutkou a jak jsem s tim v pohode a jedine, co mi vadí je, ze ta prostitutka je magor. Citila bych se jako totalni zoufalka, zena bez vlastni dustojnosti, ktera chlapovi toleruje neco takoveho.
Hele, ja s tebou v podstate citim, ty jsi ted z jeji strany vystavena necemu, co je ti krajne neprijemne. Tak at se k tomu ten tvuj nadsamec postavi jako chlap a vyresi to on. At on poda to trestni oznameni a on jde vysvetlovat na policii. Nebo at si ji nekde odchyti a nejdriv ji tim pohrozi, treba by to zabralo. Ale ty se k zadne pomste nesnizuj, nic dobreho by ti to neprineslo. Spis naopak.
@Catalinn píše:
Chyba mohla být v měření. Jsem přesvědčena, že člověk s kvocientem 156 si nechá tuto příliš osobní informaci pro sebeProtože moc dobře ví, že samochvala smrdí.
@Denisa56 píše:
Ale ty porad nechces videt tu prvotni podstatu toho problemu. Do toho vas dostal tvuj chlap, ktery si v ramci sveho uspokojeni nabrnknul kdovijakou pipinu, o ktere nic nevedel, neznal ji a netusil, ceho je schopna. On myslel jenom tim svym ptakem a nic jineho ho nezajimalo. Tak si pekne nabehl a zatahnul do toho i tebe. Protoze jestli ona opravdu dela, co pises, tak je to psychicky narusena, nebo alespon hodne nevyrovnana osoba. Ty, pokud vymyslis a zrealizujes nejakou pomstu, tak se to pak muze v jeste horsi podobe otocit proti tobe a zneprijemni ti to zivot na dlouhou dobu. Opravdu si myslis, ze mas tohle zapotrebi? Jedine, comuzes udelat je podat na ni trestni oznameni za sireni pomluv a doufat, ze az ona dostane obsilku od policie, trochu zkrotne. Ale priprav se na to, ze pak holt budete muset na te policii popsat, co a jak bylo. Fakt bych chtela byt v tve kuzi a cizim chlapum popisovat, jak muj partner chrapal s prostitutkou a jak jsem s tim v pohode a jedine, co mi vadí je, ze ta prostitutka je magor. Citila bych se jako totalni zoufalka, zena bez vlastni dustojnosti, ktera chlapovi toleruje neco takoveho.
Hele, ja s tebou v podstate citim, ty jsi ted z jeji strany vystavena necemu, co je ti krajne neprijemne. Tak at se k tomu ten tvuj nadsamec postavi jako chlap a vyresi to on. At on poda to trestni oznameni a on jde vysvetlovat na policii. Nebo at si ji nekde odchyti a nejdriv ji tim pohrozi, treba by to zabralo. Ale ty se k zadne pomste nesnizuj, nic dobreho by ti to neprineslo. Spis naopak.
Ano, souhlasim. Uz jsme to resili, ze tohle byla posledni kapka, ty pomluvy. On ma k tomu pristup stylu radsi neprovokovat, ze nevime, co z ni vyleze. Ale jakmile znovu zacne delat potize, jde na policii. A samozrejme, ze se nechci se dostat na jeji uroven, ale v podstate cely zivot jsem ja byla ta hodna a kolikrat lituji, ze jsem jednou nebyla ja ta svine. Tak si rikam, ze bych mohla zacit a ted mam k tomu skvelou prilezitost 😂
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat