Ponožky - stále lezou dolů
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ponožky - stále lezou dolů
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá nějaký fígl na padající ponožky u mimi? Mám 6ti měsíčního chlapečka a momentálně celý den nožky nezastaví, pořád kope a já nedělám nic jiného než že mu stále nasazuji ponožky, protože je hned skope ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj,ja jsem mela uplne stejny problem do te doby,nez jsem koupila ponozky od marks and spencers. ty sedi dobre. ja mela nakoupeny i capacky,a mela je jen jednou,protoze kopla a byly dole.
- Citovat
- Upravit
Nebo ted, kdyz uz neni teplo, davej podkolenky, ty neskopne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luuucik píše:
Mě napadlo co dát ponožky pod dupačky?
TO JSEM TAKY DĚLALA,STEJNĚ BYLI DOLE.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zahrnuji vršek (ponožky jednou ohneš) - ony stejně malou škrtí, má tam obtisklé gumičky, když je např. babička neohrne, a nikdy nám neslezou - pokud si je výjimečně nestáhne sama. Takže podle mě zabírá tohle ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky můžu doporučit ty držáčky od Kikka, dcera je měla asi do deseti měsíců (jen se nehodí na mohutnější nožky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a já si upletla bačkůrky… jsou zavazovací a utáhneš je tak, aby netlačily.. a přesto je v nich možná tepleji než v ponožkách.. a dávala pod to punčošky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem poridila ty drzacky ponozek co jsem davala Jaruna. Byly vyborny, fakt ponozku udrzely. Ted uz David chodit kolem nabytku a ma capacky, takze drzacky ti klidne prodam, chces-li. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co takhle mu dát nějaké sandálky nebo capáčky na tkaničku? ![]()
- Citovat
- Upravit
Macík74 píše:
a já si upletla bačkůrky… jsou zavazovací a utáhneš je tak, aby netlačily.. a přesto je v nich možná tepleji než v ponožkách.. a dávala pod to punčošky..
Domácí výroba? mě babička upletla takové troje a s těžkým srdcem jsem je dávaly pryč ![]()
- Citovat
- Upravit
Já to doma řeším tak, že ji dávám fuseklíky na štramplíky a nepadají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
s tkaničkama je to taky problém, jakmile mu dám bačkůrky nebo capáčky na tkaničky, tak je to nejlepší hračka a hnedka je má rozvázané
zkusím ty držáčky díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit