Pony ranch
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pony ranch
Dobrý den.
Nevím jestli to sem zrovna psát, ale snad mě nikdo neukamenuje. ![]()
Potřeboval bych poradit jestli tady náhodou není někdo kdo zná oblast Plzeň a okolí jako své boty.
Kamarádka má dcerku, která by si ráda pohrála s koňmi, což by nebyl problém najít ranch.
Jenomže je tady trochu malý háček a to je ten že kvůli zdravotním omezení by měla zkrátka problémy na to aby se udržela v sedle velkého jezdeckého koně.
Tudíž hledám/e kam by jí šlo vzít, aby tam měli i Pony a mohla se svést.
Peníze v tomhle směru by nehrály vůbec roli, kdyby ho bylo kam dát tak klidně obětuji těch pár tisíc na koupi vlastního. ![]()
Ale jak pátrám po internetu a webových stránkách, tak jsem buďto marný v hledání nebo nevím, zkrátka nic se mi nedaří najít.
Takže otázka na vás je jestli někdo neví o místě kde by se mohla její dcerka svést na Pony s dozorem a my dva se třeba mohli projet na klasickém.
Klidně by stačil i Pony ranch jen pro malou, my už bychom se zabavili jinak.
Samozřejmě ještě jednou v oblasti Plzeň a okolí do cca 20km.
Popřípadě může být soukromník s kterým se lze domluvit a má vcelku vycvičené koně/pony.
Děkuji moc za případné rady. ![]()
A omlouvám se jestli to sem nepatří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
„pohrát s koněm“ ![]()
No, že zkušeností, napiš do všech Rancu v okolí, jezdeckých klubu, poník tam určitě bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alilali píše:
„pohrát s koněm“No, že zkušeností, napiš do všech Rancu v okolí, jezdeckých klubu, poník tam určitě bude.
Tak zkrátka jako každá jiná holka má ráda zvířata a jako většina holek které jsem znal i v dětství tak chce jezdit na koni.
Problém je, že má zdravotní omezení a pád z koně by mohl být nebezpečný.
Nemám v plánu zabít něčí dítě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alilali píše:
„pohrát s koněm“No, že zkušeností, napiš do všech Rancu v okolí, jezdeckých klubu, poník tam určitě bude.
Jinak děkuji za radu, pokouším se o to. ![]()
Jinak to hraní v přesném výčtu: Předpokládám že si bude chtít hrát s hřívou, hladit, kartáčovat, krmit, jezdit atd.
Samozřejmě jí budeme hlídat, aby nedělala něco co se majiteli či koni nebude líbit.
Nechci být škodný…
Ale zkrátka jí dopřát to po čem touží aby měla radost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolem Plzne je koni spousta.
Nesmis googlit pony ranch, nejsi v Americe.
Hledej „jizdy/svezeni na ponikovi“, „jezdecka skolicka“, „konsky krouzek pro deti“ a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.