Velké Losiny Termály

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
7.7.22 14:25

Velké Losiny Termály

Ahoj maminky, prosím vás byl někdo s miminkem v termalparku Losiny? Pustí nás do areálu s kočárkem? Máme čtyřměsíční miminko, takže mě o koupání nejde chci jen relaxovat na lehatku s malou v kočárku, koupat se půjde pouze přítel s malou neteří.
A divala jsem se na jejich stránky na ceník, to tam jde jít na minimálně 4 hodiny? :D :D Tam nevydržíme nikdo tak dlouho a nechci vyhazovat tolik peněz zbytečně. Děkuji moc všem za rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
414
7.7.22 14:29

Hlavne si zjistete kdy cisti vodu v bazenu😀 my tam predtim byly ve stredu. Vodu cistili ve ctvrtek a byla pekne jeta :poblion: uz nikdy vic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
7.7.22 14:52

Já se s dovolením připíchnu :) Také se tam příští týden chystáme a máme 8 měsíční miminko. Mě by spíš zajímalo, jestli i jí můžu vzít do vody? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
7.7.22 14:56

Můžeš tam být jak dlouho chceš, ale platis minimálně ty 4 hodiny. Bazény jsou pro děti od 6m s koupací plenkou.

VŠE jsem našla na jejich webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
7.7.22 15:00
@Modra1 píše:
Můžeš tam být jak dlouho chceš, ale platis minimálně ty 4 hodiny. Bazény jsou pro děti od 6m s koupací plenkou.VŠE jsem našla na jejich webu.

A já jsem to včera na jejich stranách marně hledala. Chystala jsem se tam i volat :lol: Asi jsem slepá, děkuji za info! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
7.7.22 15:02
@Terezxx píše:
A já jsem to včera na jejich stranách marně hledala. Chystala jsem se tam i volat :lol: Asi jsem slepá, děkuji za info! :kytka:

Užijte si to :kytka: Jen pro info ještě, my jsme tam jednou chtěli jít a byla tam asi kilometrova fronta a nakonec jsme se tam nedostali, protože se to naplnilo. Doporučuji rezervaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.