Velké Losiny Termály
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Velké Losiny Termály
Ahoj maminky, prosím vás byl někdo s miminkem v termalparku Losiny? Pustí nás do areálu s kočárkem? Máme čtyřměsíční miminko, takže mě o koupání nejde chci jen relaxovat na lehatku s malou v kočárku, koupat se půjde pouze přítel s malou neteří.
A divala jsem se na jejich stránky na ceník, to tam jde jít na minimálně 4 hodiny?
Tam nevydržíme nikdo tak dlouho a nechci vyhazovat tolik peněz zbytečně. Děkuji moc všem za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hlavne si zjistete kdy cisti vodu v bazenu😀 my tam predtim byly ve stredu. Vodu cistili ve ctvrtek a byla pekne jeta
uz nikdy vic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se s dovolením připíchnu
Také se tam příští týden chystáme a máme 8 měsíční miminko. Mě by spíš zajímalo, jestli i jí můžu vzít do vody? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš tam být jak dlouho chceš, ale platis minimálně ty 4 hodiny. Bazény jsou pro děti od 6m s koupací plenkou.
VŠE jsem našla na jejich webu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modra1 píše:
Můžeš tam být jak dlouho chceš, ale platis minimálně ty 4 hodiny. Bazény jsou pro děti od 6m s koupací plenkou.VŠE jsem našla na jejich webu.
A já jsem to včera na jejich stranách marně hledala. Chystala jsem se tam i volat
Asi jsem slepá, děkuji za info! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezxx píše:
A já jsem to včera na jejich stranách marně hledala. Chystala jsem se tam i volatAsi jsem slepá, děkuji za info!
Užijte si to
Jen pro info ještě, my jsme tam jednou chtěli jít a byla tam asi kilometrova fronta a nakonec jsme se tam nedostali, protože se to naplnilo. Doporučuji rezervaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.