Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
k Vánocům bych potřebovala pořídit popelnici jako je na obrázku. Prosím máte nějaký nápad, kde sehnat polep na popelnici, případně nevíte, jestli by mi toto nebyl někdo schopen vyrobit jinak, myslím tím na popelnici namalovat?
@Prosteja144 píše:
Ahoj holky,
k Vánocům bych potřebovala pořídit popelnici jako je na obrázku. Prosím máte nějaký nápad, kde sehnat polep na popelnici, případně nevíte, jestli by mi toto nebyl někdo schopen vyrobit jinak, myslím tím na popelnici namalovat?
@Prosteja144 píše:
Ahoj holky,
Někdo dostane k vánocům popelnici?
zajímavej tip na dárek ![]()
@Prosteja144 píše:
Ahoj holky,
no vypadá to moc hezky, ale u nás by ti takovou popelnici nevyvezli, jsou hnědě na bioodpad a černé na směsný komunální,
tuhle by nechali bez vývozu,
to si raději zjisti - každé město, každá obec má pravidla vývozu popelnic jinak
Koukam, ze fotka je stazena s pinterestu. Podle me zadnen polep u nas v čr nesezenes ![]()
@DandátkoP vždyť se to dá normálně vytisknout na nějakou samolepici folii, ne?
Nebo ještě je tu možnost vystrihat si to sama z barevných samolepicich tapet, zakladatelko.
@Semtex píše:
@DandátkoP vždyť se to dá normálně vytisknout na nějakou samolepici folii, ne?Nebo ještě je tu možnost vystrihat si to sama z barevných samolepicich tapet, zakladatelko.
Taky mě ty tapety napadly, ale nevím, jestli jsou voděodolné, přecijen venku prší a popelnice je ve vlhku.
@stinga píše:
no vypadá to moc hezky, ale u nás by ti takovou popelnici nevyvezli, jsou hnědě na bioodpad a černé na směsný komunální,
tuhle by nechali bez vývozu,
to si raději zjisti - každé město, každá obec má pravidla vývozu popelnic jinak
U nás vyvezou, žlutá je na odpad v naší obci
@a12 píše:
Někdo dostane k vánocům popelnici?zajímavej tip na dárek
Snažím se o pravé vánoční překvapení
Navíc je to dárek praktický… ![]()
@Semtex píše:
@DandátkoP vždyť se to dá normálně vytisknout na nějakou samolepici folii, ne?Nebo ještě je tu možnost vystrihat si to sama z barevných samolepicich tapet, zakladatelko.
No, me se to zda taky jako samolepka, ale podle googlu to je malovany. Ale kdyz bude clovek zrucnej, tak si poradi. ![]()
Ale samolepkou to nebude spis drzet…
Poradila bych se v obchodě s barvama/lakama, co by poradili z hlediska trvanlivosti nátěru. Natřela bych to štětcem. Není to náročný motiv ![]()
@Prosteja144 píše:
Snažím se o pravé vánoční překvapeníNavíc je to dárek praktický…
Vim, ze mi do toho nic neni. Ale. nedokazu si v mem okoli predstavit cloveka, ktery ma radost z popelnice s mimonem k vanocum.. dobre to zvaz.
@dana.dv píše:
Poradila bych se v obchodě s barvama/lakama, co by poradili z hlediska trvanlivosti nátěru. Natřela bych to štětcem. Není to náročný motiv
Nátěr by se mohl hned koupat při manipulaci. Možná ný bylo nenosí nastrikat to autolaky a pak prelepit transparentní folii. Ab to neodreli popelari ![]()
@stinga u nás je žlutá na plast. Problém je, že popelnice si nepořizujeme sami, ale jsou zapůjčené z technických služeb a tohle by možná brali jako znehodnocení svého majetku. Vlastní popelnici nevyvezou. Ale taky by se jim to třeba líbilo a neměli by s obrazovou popelnici problém.
Spíš si takovou popelnici dovedu představit někde na zahrádce, pro vlastní potřebu.