Popínavé jahodníky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2769
9.5.10 12:11

Popínavé jahodníky

Ahojky děvčátka

Nemáte některé zkušenosti s popínavými jahodníky Mont Everest?…našla jsem inzerát v časopisu a chtěla bych si je zakoupit pro malou na balkón…díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
9.5.10 13:32

zaujalo mě to taky… pár informací + fotky a tak jsem našla tady

http://www.zahrada.cz/…niky-125146/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.5.10 13:43

Margott -tak to je síla…asi zajedu někam do zahradnictví a budu na tom líp než když se dám na riskování…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.5.10 14:14

Já jsem si jmenované jahodníky zakoupila v loňském roce.Objednala jsem si 5 sazenic,jelikož jsou dost drahé.Zasadila jsem je do truhlíku.Musím napsat, že aby se pnuly je opravdu potřeba vyvazovat ke konstrukci.Já je mám jako převislé,je mi jedno jestli rostou nahoru nebo dolů.V loni ,tedy po výsadbě mi narostly výhony cca 1 m dlouhé.Plodů tolik co je na uvedených fotkách sem tedy neměla,ale musím přiznat že červené jahody sem měla až do listopadu a jahody pořád ještě kvetly a byly plné zelených plodů.Letos již bujně kvetou ale počasí jim zatím nepřeje.Ze zmiňovaných 5 sazenic mám letos dvanáct,nepočítám ty na výhonech protože ty sem najaře ostříhala.Letos budu pravidelně hnojit,loni sem nehnojila.Takže nevím pro dcerku mi to stačí a na zavařování kupuji.Ještě dodám, že byly zakoupeny z nejmenovaného TV magazínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.5.10 21:29

musím souhlasit s příspěvkem nade mnou mě se teda nepnou, ale jahůdek je hodně a dlouho plodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.5.10 21:30

2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie