Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojte maminky látkařky ![]()
Mám doma už dvě děti, které odrostli na plenkách Popolini Onesize a svrchňáčkách Popowrap. Nyní čekáme třetího prcka a jelikož naše plenky už dost dosluhují, budeme kupovat nové. Je pro mě jasné, že pleny chceme ty stejné. Svrchňáčky některé ještě slouží, ale některé už se potrhaly a tak chci dokoupit i pár svrchňáčků. S Popowrap jsem v podstatě spokojená, i když mi vadí, že ty zapínací části se suchým zipem se po čase zkroutí a drhnou pod oblečením, navíc mi přišlo, že děti měly od suchého zipu někdy poškrábané bříško. A tak bych se chtěla zeptat, zda někdo používáte ty svrchňáčky Vento Bravo na patentky v kombinaci s plenama Popolini (nejlépe onesize). Jde mi o to, když jsou na patentky a tedy nejdou určitě tak dobře nastavit jako když je tam suchý zip, jestli dobře sedí, jestli neprotékají kolem nožiček, jestli se kolem patentek netrhají a podobné jiné vaše postřehy. Moc děkuji za každou reakci
.
Nemám sice Popolini svchňáky, mám Anaway, ale asi to bude podobné. Kvůli nastavení jsem taky chtěla suchý zip, ale vzala jsem obojí. A nakonec ty na patentky mám mnohem radši. Nastavení úplně v pohodě. A jsou jakoby měkčí než ty s tím sucháčem. Příjemnější, poddajnější.
Myslím, že by to mohlo být podobné i u Popolini.
@Katyty Děkuju za reakci. Taky si říkám, že by to tak mohlo být.