Poporodní padání vlasů. Co vám pomohlo?

23
12.5.26 17:59

Poporodní padání vlasů

Ahoj holky, můžu se zeptat, co vám pomohlo po porodu na padání vlasů? Mně teď začaly padat fakt hodně a už z toho začínám být nervózní. Vím, že po porodu je to asi běžné, ale stejně bych tomu chtěla aspoň trochu pomoct. Budu ráda za něco, co vám opravdu sedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31889
12.5.26 18:19

Cas :nevim:, tri porody, trikrat chuchvalce vlasu vsude a neboj, vlasy mam. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
12.5.26 18:31

Nic :nevim: prostě to během toho prvního roku padá a pak jak když utne to padat přestane. Je to vlivem hormonů prý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36998
12.5.26 19:07

Nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23128
12.5.26 19:40

Přesně to jsem chtěla napsat, čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.5.26 20:53

Jo, tohle je po porodu úplně běžné :) u mě to taky přišlo pár měsíců po porodu a pak to zase postupně přestalo. Pomohlo mi hlavně hlídat vitamíny (hlavně železo, B vitamíny) a být trpělivá – fakt se to většinou samo srovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14814
12.5.26 22:35

Ostříhat :D Z vlasů pod ramena jsem 3× šla na mikádo, protože fakt nepomůže nic, je potřeba to upravit, abys vypadala dobře i vypelichaná :lol: a nechat dorůst. Nedělala jsem nic zvláštního a vždy se to cca po roce vrátilo do původního stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
13.5.26 12:04

Nic. Po dvou dětech z bujným vlasů mám velmi chudý cop. :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.5.26 12:22

Teď po druhém porodu jsem brala Sideral Folic, a jako řekla bych, že padání vlasů bylo tak o 80% lepší, než po prvním porodu🤔 ti jsem vyčesávala fakt chuchvalce, manžel si dělal srandu, že vyhazuju do koše morčata, když to viděl, tolik jich bylo každý den🤔 teď sice vlasy padaly, ale rozhodně jich nebylo tolik a to je mám i delší, než po prvním porodu. Jestli to s tím souvisí, nevím, ale je to jediný vitamín, co beru🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.26 22:32

Ahoj, měla jsem to po porodu úplně stejně a vím, jak je to nepříjemné, když člověk při každém mytí vlasů kouká, kolik jich zase zůstalo v ruce. Já jsem nakonec brala vitamíny od Proteinaco a byla jsem s nimi moc spokojená. Vyhovovalo mi hlavně to, že to nebyly nesmyslně drahé věci a mohla jsem si vybrat přesně to, co jsem chtěla doplnit. U mě to nebylo ze dne na den, ale po čase jsem měla pocit, že se to aspoň trochu zklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43330
14.5.26 05:31

Kup si Biosil, ať máš jistotu, že máš dostatek všeho, co potřebuješ. A počkej, až se ti srovnají hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.5.26 19:21

@StehlikovaIvca Tohle teď řeším taky, tak se rovnou zeptám s tebou. Brala jsi od nich něco přímo na vlasy, nebo spíš nějaké základní vitamíny? Já právě nevím, jestli má větší smysl koupit nějaký vlasový doplněk, nebo spíš doplnit tělo celkově. A hlavně nechci kupovat pět věcí zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.26 22:14

@lucihudek Já jsem to řešila spíš celkově než nějakým jedním zázrakem přímo na vlasy. Dívala jsem se hlavně po zinku, selenu a celkovém vitaminovém základu, protože mi přišlo, že po porodu je tělo prostě vyčerpané celkově a vlasy to jen odnesou jako první. Za mě určitě lepší jít jednoduše a chvíli vydržet, než pořád střídat nové produkty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
25.5.26 07:51

Mě padaly fakt ve velkém, bohužel i dýl jak rok, cca dva roky a půl, jakmile jsem na hlavě měla o polovinu vlasů méně, byly otrhané, rozhodla jsem se to řešit u odborníků. Byla jsem na trichologickém vyšetření na https://www.clinicalhair.cz. Udělali mi diagnostiku pokožky hlavy, poslali mě i na krevní obraz a podle toho všeho mi nastavili produkty na míru i doplňky. Vlasy mi zhoustly a už tolik nepadají. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.6.26 22:59

@VeronikaV33 Taky jsem tu byla, já měla mastné vlasy, polovinu vlasů na hlavě od porodu.. bylo to fakt strašné období a vyhodila jsem dost peněz, než jsem narazila na tuhle kliniku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí