Jak mám hledat první práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
No tak to zaplatím akorat tak najem a zbyde mi cca 1-2 tisíce na mesica to jsem sama s ditetem a bývalý neplatí alimenty je vyjimecne velmi vyjimecne
Začni hledat co nejdříve…taky už bych hledala, ale musím počkat, co mi řeknou v mé práci…furt je tu naděje že muset hledat nebudu…
No jednoduché to mít nebudeš, to je jasné, sama s dítětem, ale na to dnes nikdo ohledy nebere, nejsi totiž výjimka, je vás hodně holky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli jako samoživitelka vyžila z rodičáku, asi nemá nějaké velké nároky. Není třeba si na ní hned zvyšovat sebevědomí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, a není škoda zahodit to, čím jsi vyučená? Třeba by ti na ÚP dohodily nějaký kurz, ať si to oprášíš. V květinářství v obchodních centrech (v Praze) furt vidím, že někdo hledá floristku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Tak jestli jako samoživitelka vyžila z rodičáku, asi nemá nějaké velké nároky. Není třeba si na ní hned zvyšovat sebevědomí.
Lépe bych to nenapsala… Akorát ještě přidám, že nechápu, co je špatného na tom, že má představu o tom, co by chtěla dělat. Je jedeno, jestli na to má školu nebo ne. Mám v rodině taky jednu s učňákem a dostala se na skvěle placené místo a není to žádná protekce, jen je prostě báječná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dabera píše:
Lépe bych to nenapsala… Akorát ještě přidám, že nechápu, co je špatného na tom, že má představu o tom, co by chtěla dělat. Je jedeno, jestli na to má školu nebo ne. Mám v rodině taky jednu s učňákem a dostala se na skvěle placené místo a není to žádná protekce, jen je prostě báječná
nevim, jak ostatni, ale ja ji rozhodne nechtela shazovat. proste me to jen zarazilo a uprimne jsem se ptala, odkud je, protoze samozrejme treba v Praze ty moznosti jsou urcite sirsi nez tady u nas na severni morave.
ja taky znam par lidi, co nemaji skoro zadne skoly a v zivote si vedou vyborne, makaji a vydelavaji a jsou naprosto spokojeni. stejne tak jako znam vysokoskolaky, co nejsou schopni se uzivit.
ale zacatky jsou tezke vzdycky a samozivitelka bez praxe, s obcasnym paragrafem a omezenou pracovni dobou nebude mit ustlano na ruzich nikde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dabera píše:
Lépe bych to nenapsala… Akorát ještě přidám, že nechápu, co je špatného na tom, že má představu o tom, co by chtěla dělat. Je jedeno, jestli na to má školu nebo ne. Mám v rodině taky jednu s učňákem a dostala se na skvěle placené místo a není to žádná protekce, jen je prostě báječná
No právě. Copak psala, že chce dělat modelku, princezna nebo mozkového chirurga?
Nevím, co je nerealistické na pozici prodavačky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
nevim, jak ostatni, ale ja ji rozhodne nechtela shazovat. proste me to jen zarazilo a uprimne jsem se ptala, odkud je, protoze samozrejme treba v Praze ty moznosti jsou urcite sirsi nez tady u nas na severni morave.
ja taky znam par lidi, co nemaji skoro zadne skoly a v zivote si vedou vyborne, makaji a vydelavaji a jsou naprosto spokojeni. stejne tak jako znam vysokoskolaky, co nejsou schopni se uzivit.
ale zacatky jsou tezke vzdycky a samozivitelka bez praxe, s obcasnym paragrafem a omezenou pracovni dobou nebude mit ustlano na ruzich nikde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenomže holky, ono je prodavačka a prodavačka. Pokud jdu do specializovaného obchodu (ať už je to zverimex, potřeby pro rybáře, pc obchod), tak očekávám odbornou způsobilost. Pokud tomu tak není, odcházím pryč.
Já nechtěla zakladatelku nějak shazovat, naopak jí fandím, ale je potřeba, aby si uvědomila, že není vše jen o markování a popř. muckání nějakého zvířátka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale v tom zverimexu to bych se mohla naucit abych měla vedomosti.pro zajimavost byla jsem u nás ve zverimexu a ptala jsem se mladé prodavačky jak je staré to morce co tam mají. a ona první řekla 4 tydny a pak nějak 6 tydnu a přitom morce bylo uz dospělé velké. ještě větší než moje 7 lete. význam se v morcatech tak samo i ve psech
přiznám se ze jsem si rikala ze to je sila.jak nemůže poznat mladě od dospělého morcete
no a ta tam pracuje, tedy pokud ji uz nevyhodili
A vy si myslíte ze si dávám velké cile když chci být pouze prodavackou v nějaké obyč pasáži?? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ale v tom zverimexu to bych se mohla naucit abych měla vedomosti.pro zajimavost byla jsem u nás ve zverimexu a ptala jsem se mladé prodavačky jak je staré to morce co tam mají. a ona první řekla 4 tydny a pak nějak 6 tydnu a přitom morce bylo uz dospělé velké. ještě větší než moje 7 lete. význam se v morcatech tak samo i ve psechpřiznám se ze jsem si rikala ze to je sila.jak nemůže poznat mladě od dospělého morcete
A vy si myslíte ze si dávám velké cile když chci být pouze prodavackou v nějaké obyč pasáži??
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ale v tom zverimexu to bych se mohla naucit abych měla vedomosti.pro zajimavost byla jsem u nás ve zverimexu a ptala jsem se mladé prodavačky jak je staré to morce co tam mají. a ona první řekla 4 tydny a pak nějak 6 tydnu a přitom morce bylo uz dospělé velké. ještě větší než moje 7 lete. význam se v morcatech tak samo i ve psechpřiznám se ze jsem si rikala ze to je sila.jak nemůže poznat mladě od dospělého morcete
A vy si myslíte ze si dávám velké cile když chci být pouze prodavackou v nějaké obyč pasáži??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Proboha, to ne. Já ti přeji, abys našla práci, jakou si přeješ. Jen jsem psala ze svého pohledu (pracovala jsem ve kvalitním zverimexu) a to, co jsme musely znát, stálo fakt za to. Taková malá veterina. Ale je fakt, že jsme byly nucené radit a pomáhat od ustřihnutí drápku morčeti až po doporučení složení stravy pro diuretického 15 letého psa. Někdy celkem na hlavu. Já jen, aby sis nemyslela, že tam přijdeš a oni tě hned vezmou, protože máš ráda zvířátka.
Nemyslím to vůbec ve zlém.
No a k té holce - to je přesně ten případ prodavačky, která tam nemá co dělat. A když už je tupá, tak se má věnovat samostudiu a hodně rychle to dožene. On si pak zákazník sakra rozmyslí, jestli tam ještě jít nebo nee.
Držím ti palečky, abys práci brzy našla a aby se ti tam líbilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemaz píše:
Proboha, to ne. Já ti přeji, abys našla práci, jakou si přeješ. Jen jsem psala ze svého pohledu (pracovala jsem ve kvalitním zverimexu) a to, co jsme musely znát, stálo fakt za to. Taková malá veterina. Ale je fakt, že jsme byly nucené radit a pomáhat od ustřihnutí drápku morčeti až po doporučení složení stravy pro diuretického 15 letého psa. Někdy celkem na hlavu. Já jen, aby sis nemyslela, že tam přijdeš a oni tě hned vezmou, protože máš ráda zvířátka.
No a k té holce - to je přesně ten případ prodavačky, která tam nemá co dělat. A když už je tupá, tak se má věnovat samostudiu a hodně rychle to dožene. On si pak zákazník sakra rozmyslí, jestli tam ještě jít nebo nee.
Držím ti palečky, abys práci brzy našla a aby se ti tam líbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemaz píše:
Držím ti palečky, abys práci brzy našla a aby se ti tam líbilo.
Děkuji. no to je u nás takový obyč zverimex tam jsem se ptala i jestli maji furminator to je vycesavaci kartac na psy. a ona vůbec nevěděla co to je ze to slovo nikdy neslyšela a to uz vyrabeli dlouho
no a v kvalitním zveráči ti poradi vzdycky.no ale na tu s tím morcetem to byla sila
na tu jsem si chtěla až stěžovat
taky se uz tam skoro nechodím ![]()
- Citovat
- Upravit
Ale je fakt ze jak jsem s bývalým chodila do rybářskych potreb.tak tam znalosti o hackach, splavkach a td. být musí. a s toho jsem jelen to bych se nenaucila ![]()
- Citovat
- Upravit