Jak mám hledat první práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.12.13 13:15

Poprvé do práce!!

V září nastupuje můj syn do školky, takže me ceká nástup do práce. jenže to je můj nástup úplně úplně první. ještě jsem nikdy do žádné práce nechodila 8) ze zdravotních duvodu a i proto že jsem si kvůli zdravotnim duvodu dodelavala ucnak takže jsem chodila do školy. jsem vyucena aranzerka květin moc se mi ta práce libi ale mám strach ze by mi to neslo v kvetinarstvi ze bych byla při praci s kytkami nervozni :roll: na pracaku mi nabídnou samé fabriky, uklidy nebo podobne. mě by ale bavilo třeba prodavat dárkové predmety, keramiku, nebo v nějakém malém obchudku. třeba kosmeticke vyrobky nebo ve zverimexu. kolem mého bydliste je opravdu spoustu takových malých prodejen. prosím vás jak si mám tu práci hledat mám se v těch obchudkach chodit poptat? A kdy je čas začít d hledanim :?: je mi trapné ze se takhle ptám tak proto anonymně :nevim: popravdě se do práce uz těším začne mi něco jineho a nového a budu konečně mezi lidmi :dance: a malý mezi dětmi ve školce :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.12.13 13:19

Ještě se vás chci zeptat jak probíhal vás první nástup do úplně první práce jaké to bylo vaše pocity atak :think:

• Citovat
  • Upravit
23847
30.12.13 13:19

Tak jasně, šla bych se zeptat osobně, za to nic nedáš ;) Nejlepší je vyčíhnout si, kdy je tam majitelka aspoň si hned padnete nebo nepadnete do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
30.12.13 13:21

Nevim jak to chodi ale asi bych se i poptala… ;) Kazdopadne preji ti aby se ti v praci libilo :palec: a malemu ve skolce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.13 13:22

@kaja00 :hug: dekuji

• Citovat
  • Upravit
11117
30.12.13 13:22

Odkud jsi, ze si bez jakekoliv praxe a s ucnakem muzes vybirat, co bys tak chtela delat? :D
jinak obchudky jsou fajn, ale bach na pracovni dobu, malokde se zavira driv jak ve skolce, plus se delaji vikendy (nebo aspon soboty).

Příspěvek upraven 30.12.13 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
30.12.13 13:23

Hlavně sleduj cedulky ve výloze :) U nás se v těchto obchodech právě nejprve objeví cedulka :) Něco jako,, přijmeme prodavačku pro tuto prodejnu" :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
30.12.13 13:25
@Anonymní píše:
@kaja00 :hug: dekuji

Nemáš vůbec zač :hug: Hlavne at jste spokojeni ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.13 13:26
Ch
@Ali-Ali píše:
Odkud jsi, ze si bez jakekoliv praxe a s ucnakem muzes vybirat, co bys tak chtela delat? :D
jinak obchudky jsou fajn, ale bach na pracovni dobu, malokde se zavira driv jak ve skolce, plus se delaji vikendy (nebo aspon soboty).Příspěvek upraven 30.12.13 v 13:23

To je fakt většinou se tyto obchody zavírají v 18 h :pankac:

• Citovat
  • Upravit
25324
30.12.13 13:28
@Ali-Ali píše:
jinak obchudky jsou fajn, ale bach na pracovni dobu, malokde se zavira driv jak ve skolce, plus se delaji vikendy (nebo aspon soboty).Příspěvek upraven 30.12.13 v 13:23

jj, navíc si myslím, že za takovou práci asi taky moc peněz nebude, spousta majitelů šetří, na čem může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
30.12.13 13:34
@Ali-Ali píše:

Taky mě to napadlo…holt optimistické mládí, přejme jí to, však sama pozná zač je toho loket :think:
Píšu to protože se půjdu cca. za měsíc sama ptát do bývalé práce, jestli mě vezmou po rodičáku zpět…a výsledek je více než nejistý, i když jsem udělala maximum - odcházela na rodičák se smlouvou na neurčito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.12.13 13:35
@momi33 píše:
jj, navíc si myslím, že za takovou práci asi taky moc peněz nebude, spousta majitelů šetří, na čem může…

No jo, ale ve fabrikách je pracovní doba ještě horší, jede se často na tři směny a někde se dělá i o víkendech. A peníze za dělnickou práci jsou srovnatelný s penězi prodavačky. Takže taky bych raději prodávala, než něco monoténě montovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
30.12.13 13:37

No, moc bych ti prala, abys svoji vysněnou praci nasla, ale obavama se, ze bez praxe, vyucena a s dítětem budes nakonec rada i za tu praci ve fabrice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.12.13 13:37
@aprazanda píše:
No jo, ale ve fabrikách je pracovní doba ještě horší, jede se často na tři směny a někde se dělá i o víkendech. A peníze za dělnickou práci jsou srovnatelný s penězi prodavačky. Takže taky bych raději prodávala, než něco monoténě montovala.

jak kde.
Já ve fabrice dělám jen ranní, s nejvyšší dělnickou třídou, a monotoně nemontuju, naopak, kdybych přestala myslet, tak to pokoním ;)
A jako prodavačka před X lety jsem dělala za minimum, a od nevidim do nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.12.13 13:39
@momi33 píše:
jak kde.
Já ve fabrice dělám jen ranní, s nejvyšší dělnickou třídou, a monotoně nemontuju, naopak, kdybych přestala myslet, tak to pokoním ;)
A jako prodavačka před X lety jsem dělala za minimum, a od nevidim do nevidim.

Asi máme každá jinou zkušenost. Zakladatelka píše, že jí na ÚP nabízejí práci ve fabrice nebo úklid. Já bych brala ten úklid, i to je tu podpultová práce. Prostě cokoliv raději, než fabriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat