Poprvé NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
16.8.20 19:35

Poprvé NuvaRing

Zdravím, poprvé zkouším antikoncepční kroužek Adaring (něco jako nuvaring) a potřebovala bych poradit. Dřív jsem žádnou antikoncepci nepoužívala. Pochopila jsem tedy, že si ho mám zavést 1. den ms, takže si ho mám od té doby vytáhnout za 3 týdny, nebo až za 4? Já právě četla že se vkládá až zkončí ms, nechává se 3 týdny a pak zas na týden ms vyndavá, ale nevím právě jak to funguje takhle na začátku. Díky za rady;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5638
16.8.20 19:44

No, udělej to podle návodu :nevim:. Pokud je tam za tři týdny, pak týden pauza, tak takhle. Ale uvidíš, mně třeba nuvaring nesedl, vyndavala jsem ho druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.8.20 19:52

Mam neco podobneho ted prvni mesic. Jmenuje se to Ornibel. Taky krouzek. Mela jsem leta Evra naplasti, ale moje telo je prestalo akceptovat = odlepovalo se to.
Mam v pribal. letaku, ze muzu zavest 2.-5. den cyklu. Zavedla jsem paty den a ted to tam ma byt 21 dni. Pak bude tyden pauza bez. To by mela prijit MS. A zas ve stejny den a priblizne hodinu zavedu druhy. Jelikoz jsem zavedla paty den cyklu. Tak prvni tyden bylo treba pouzit i jinou ochranu radeji. Dal uz je to ok.

Příspěvek upraven 16.08.20 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
16.8.20 19:52

Ano, prvni cyklus se zkrati. v den, kdy zacnes krvacet zavedes krouzek, za 21 dni vytahnes, za dalsich 7 dni das novy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí