Popůvky Brno + řadový dům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.3.20 21:40

Popůvky Brno + řadový dům

Milé maminky (a tatínci :),

neznáte, prosím, někdo majitele tohoto domečku?

Raději bych 5 tis. dala za zprostředkování pronájmu vám nežli realiťákovi naprosto za nic ://

Popřípadě - netušíte, jak se v této oblasti bydlí?

Je tu někdo, kdo by radil do takovéto řadovky nejít, pokud má člověk rád klid?

Netušíte o pronájmu domu či velkého bytu v Brně a okolí? :)

Moc děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
3.3.20 21:42

5 tisíc za zprostredkovani najmu je naprosto smesna castka a nez riskovat v dnesni době, ze ti najem někdo vyfoukne, tak bych je radsi dala…

a netusim, co za domeček mas na mysli… 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.20 21:46

Https://www. sreality. cz/detail/pronajem/dum/rodinny/popuvky-popuvky-dolni/572276316#img=9&fullscreen=false

No oni chtějí 30 tis.,–))

5tis. nabízím v případě zprostředkování uživatelce

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
3.3.20 21:56
@Anonymní píše:
Https://www. sreality. cz/detail/pronajem/dum/rodinny/popuvky-popuvky-dolni/572276316#img=9&fullscreen=false

No oni chtějí 30 tis.,–))

5tis. nabízím v případě zprostředkování uživatelce

jo, tak to z úvodního příspěvku nebylo patrné…

• Citovat
  • Upravit
20857
3.3.20 21:58

Ale pokud maji smlouvu s realitkou, tak si to sami pronajmout nemuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.3.20 21:58

Majitele domu si najdeš na katastru, ale asi tě zklamu. Pronájem přes realitku si nechávají zprostředkovávat majitelé, kteří buď nemají potřebu se s nájemcem setkávat nebo žijí dlouhodobě v zahraničí.
Edit. majitele jsem přes katastr dohledala během půl minuty, zkus to taky ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.20 22:04
@Janli píše:
Majitele domu si najdeš na katastru, ale asi tě zklamu. Pronájem přes realitku si nechávají zprostředkovávat majitelé, kteří buď nemají potřebu se s nájemcem setkávat nebo žijí dlouhodobě v zahraničí.

To bohužel (alespoň v Brně ) není bohužel pravda - skoro na všechny prohlídky, které jsem v posledních 2 měsících absolvovala (a že jich bylo požehnaně) dorazili spolu s realiťákama i brněnští majitelé :?

• Citovat
  • Upravit
227
3.3.20 22:06

TAK KAM MI POSLES PENIZE? chces ucet?

edit : smazano protoze jsme totalně pos..ranej stát s cenzurou horsí nez za komaru

dum s číslem popisným 420/30 není zatížen hypotékou takže je vlastník

bydlení v řadovce je něco jako bydlení v byte jen když se opaluješ nahoře bez tak soused tě bude mít rád a rád i pomůže sekat trávu.

Příspěvek upraven 03.03.20 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.3.20 22:11

@Andrewww tohle tu zveřejňovat nesmíš. Smaž to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.20 22:12
@Andrewww píše:
TAK KAM MI POSLES PENIZE? chces ucet?

Čech Martin, Dlouhá 90, Ostrožské Předměstí, 68724 Uherský Ostroh

dum s číslem popisným 420/30 není zatížen hypotékou takže je vlastník

bydlení v řadovce je něco jako bydlení v byte jen když se opaluješ nahoře bez tak soused tě bude mít rád a rád i pomůže sekat trávu.

:)
Google používat umím, dotaz měl znít, zda zná někdo majitele osobně. Dopis mu poštou s prosbou o pronajmutí asi nepošlu :)

Předpokládám, že byste to ostatní prostě vzali přes realitku a neřešili?

• Citovat
  • Upravit
174
3.3.20 23:02

V Popůvkach v řadovém domečku bydlel náš rodinný příslušník. Mně se to třeba moc nelíbilo. Malej dvorek, dům na velikost taky nic moc… ale pro pár bez dětí, nebo max s jednim asi dobrý :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.3.20 23:03

Jestli je naproti nějaký smiseny obchod, tak to bude přesně ono ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.20 23:17
@Kristina1990 píše:
Jestli je naproti nějaký smiseny obchod, tak to bude přesně ono ;) :mrgreen:
?
  • Citovat
  • Upravit
Hanka1
3.3.20 23:27
@Janli píše:
Edit. majitele jsem přes katastr dohledala během půl minuty, zkus to taky ;)

asi tak, ale ja fakt, ze mam zkusenosti s prazskou realitkou orientujici se na lokality kolem mezinárodních skol, takze cílovka cizinci. Majitele to první proklepnuti nechavali na realitce a nájemníky vidi mnohdy i az při podpisu smlouvy (s realitkou spoluprace několik let). Hodne majitelu zije v cizine, casto jen sezonne, ale jedna se o takove opravdu lukrativni vily na P 4,5,6.

A extraspek - jeden majitel se vždy prevlikl za zahradnika nebo udrzbare, něco delal na zahrade během prohlídek a takto si budouci nájemníky omrkl a pak přes sms rovnou dal info, jestli jo nebo ne. Když jsem pana majitele několika cinzaku videla místo v dokonale padnoucim (na miru sitem obleku), v montérkách jak pižlal na terase buxus, malem jsem spadla do vířivky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: v zime pry vevnitr zas delal, ze vesi obrazy nebo tam chodil se sroubovakem kolem jisticu… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Pvln34
3.3.20 23:30
@Anonymní píše: :)
Google používat umím, dotaz měl znít, zda zná někdo majitele osobně. Dopis mu poštou s prosbou o pronajmutí asi nepošlu :)Předpokládám, že byste to ostatní prostě vzali přes realitku a neřešili?

Realitku by som neobchádzala. Nevieš, aké na majiteľ vzťahy s realitakom (môžu byť rodina/kolegovia).
Taktiež mi príde lepšie mať sprostredkovateľa, predsa len, nie všetci majitelia sú k najemnikom ferovi, nie s každým sa dohodneš na tom co potrebuješ. V prípade problémov máš teda možnosť sa obrátiť i na realitku.
Jestli chceš prenájom bez RK, hledaj nemovitosti v rôznych FB skupinách, na bazosi a pod.
Ja som mala šťastie I na férových maklérov a poplatok som platila vždy (nie za prenájom teda, ale pri koupe nemovitosti).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max