Pořád kašle

1715
15.7.16 23:04

Pořád kašle :-(

Ahujky maminky. Jsem uplně zoufalá, můj syn(8let) stále kašle. Už asi rok..s přestávkami. Chodíme na alergo-má prý slabé astma. Dostal nějaké cucavé tabletky, ale nic..pochodila jsem s ním vše, akupunkturu, celostní medicínu, psycholožku, kineziologii..už nevím co s ním. Ted se to rapidně zhoršilo, kašle furt, stále..Nemáte některá prosím podobnou zkušenost? V pondělí se objednáme k jiné alergo-ale než nás zase vezmou min. měsíc..Děkuju moc za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
15.7.16 23:15

Dceri na dychaci cesty pomohl Bronchovaxon, solne jeskyne, inhalace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
15.7.16 23:31
@Zanet26 píše:
Ahujky maminky. Jsem uplně zoufalá, můj syn(8let) stále kašle. Už asi rok..s přestávkami. Chodíme na alergo-má prý slabé astma. Dostal nějaké cucavé tabletky, ale nic..pochodila jsem s ním vše, akupunkturu, celostní medicínu, psycholožku, kineziologii..už nevím co s ním. Ted se to rapidně zhoršilo, kašle furt, stále..Nemáte některá prosím podobnou zkušenost? V pondělí se objednáme k jiné alergo-ale než nás zase vezmou min. měsíc..Děkuju moc za reakce :kytka:

Mam to stejně. Syn 6 let, kašle i teď v létě, chodíme na čínskou medicínu, nejprve se jsme měli asi rok lepší, ale od min. podzimu zánět průdušek, zápal plic, zánět v jednom uchu, pak v druhém a pořád dokola. Takže sami nevíme, v září ma jít do první třídy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.7.16 23:33

Mam 5letaka astmatika, ma teda i dychatko

Inhalujete doma neco? asi jo, ze… u nas to pomaha, zvlhcit prudusky…vincentka, inhalace i v noci
My jeste dukladne dolecujeme kazdou virozku.. ne ze by lezel, vlastne chodime ven furt… jen ho nedam do kolektivu dokud neni uplne zdravy (ale to diky tomu, ze jsem s mladsi na rodicaku zatim) a ma klidnejsi rezim, bez behani, kola atd.
Jineho alergologa ti urcite doporucuju… protoze jestli ma „slabe“ atma a k tomu rok v kuse kasle - to je fakt na povazenou. krome cucavych tablet fakt nic nema? to se opravdu divim… nezalecene astma se muze poradne zvrhnout.
bere neco na alergii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.7.16 23:38

@Lístečka
ani ta cinska nepomohla? :? achjo, ja nas prave chci na cinskou objednavat, ze to zkusime

jo a v zari jedem do lazni na mesic, aspon zkusit, jestli to nezabere…
jak bude dost velkej, chceme i toho morskeho konika od VZP zkusit, jestli mu to schvali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.7.16 00:00
@budi píše:
@Lístečka
ani ta cinska nepomohla? :? achjo, ja nas prave chci na cinskou objednavat, ze to zkusimejo a v zari jedem do lazni na mesic, aspon zkusit, jestli to nezabere…
jak bude dost velkej, chceme i toho morskeho konika od VZP zkusit, jestli mu to schvali

Právě ze jsme měli pocit, co jsme tam začali chodit, ze se to pomalu zlepšilo, neměli jsme asi půl roku, možná dele ATB. Byli jsme rádi, docela jsme do toho i investovali. A pak od loňského pozimu hrůza. Skoro každý měsíc antibiotika. V srpnu jdeme na alergologii. Od tama mame na cucani Montelar, zyrtec. V jeho 4 letech jsme byli v lázních v Jeseníku, ale nepomohlo to, byli tam skoro 3 týdny nemocni. Tu čínskou medicínu bych být tebou zkusila, ty přípravky kupujeme pri každé nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.7.16 00:06

@budi snažíme se taky každou nemoc vyléčit, lehké to není, chodím do práce, na OČR můžu tak jednou za rok :(, inhalator máme doma, používáme často, na vincentku nebo ventolin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.7.16 00:29
@Zanet26 píše:
Ahujky maminky. Jsem uplně zoufalá, můj syn(8let) stále kašle. Už asi rok..s přestávkami. Chodíme na alergo-má prý slabé astma. Dostal nějaké cucavé tabletky, ale nic..pochodila jsem s ním vše, akupunkturu, celostní medicínu, psycholožku, kineziologii..už nevím co s ním. Ted se to rapidně zhoršilo, kašle furt, stále..Nemáte některá prosím podobnou zkušenost? V pondělí se objednáme k jiné alergo-ale než nás zase vezmou min. měsíc..Děkuju moc za reakce :kytka:

Doporučuji objednat se k mudr. Hoffmannovi, dělá tradiční čínskou medicínu.
Máme s ní dobré zkušenosti. Prozatím zkus udělat synovi třeba cibulový sirup.
 http://www.patentnimedicina.cz/…etr-hoffmann

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.7.16 00:37

@nostress moje dr. používá stejné přípravky jak mudr. hoffman. já dělám cibulovy čaj, naštěstí dětem dokonce chutná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
16.7.16 01:06

Receptík na ten sirup máte holky? a co inhalujete? my máme jen ty cucáky, jinak nic. Nooo, najdu si jinou alergo, pač ta kam sme chodili vypadá že má hrubě po důchodu a moc to neřešila..on vlastně doted jen tak furt „pokašlával“-nebyla to nějaká hrůza, ale ted jak začlo léto, mazec!!! na nemoci nějak netrpí, až ted má stále rýmu..je pry alergický na roztoče:-/-nemůže mu vadit křeček?-toho máme nového..jinak sme v novostavbě, takže bych řekla čisto…ještě mám doma AERIUS-mám vyzkoušet?? já se to prve snažila řešit přírodně, a ne hned chemii, ale asi mi nic jiného nezbyde.. :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.16 06:59

Chodíte na kontroly?
Pokud stále kašle, tak léčba asi není dostačující.
U nás také děti 0užívaly zmíněné léky - ono je jich více druhů.
Jedno z dětí k nim dostalo i foukátko. To dítě, které má i foukátko, po letech nejí zmíněné léky, ale už jen má foukátko. A jemu se stává, že znovu začne kašlat - spíše pokašlávat a krom zvýšené dávky léku-foukátka mu k tomu musím dát i klasický lék na kašel, aby to přešlo.
A co třeba vadí mně je, že to pokašlávání náhodní lékaři označí jako vyvolávání pozornosti ač tomu tak není. Jakmile takhle začne kašlat, vím že přijde nemoc a pak se toho kašle těžko zbavuje. Mám to i já u astma a každé nemoci i u sebe se kvůli tomuto bojím, neb třeba pro mne je to nepříjemné.
Druhé z dětí má zatím jen zmíněné léky s tím, že pokud se zhorší, dostane i foukátko.

Takže bych trvala na další léčbě.

• Citovat
  • Upravit
14642
16.7.16 07:13
@Zanet26 píše:
Receptík na ten sirup máte holky? a co inhalujete? my máme jen ty cucáky, jinak nic. Nooo, najdu si jinou alergo, pač ta kam sme chodili vypadá že má hrubě po důchodu a moc to neřešila..on vlastně doted jen tak furt „pokašlával“-nebyla to nějaká hrůza, ale ted jak začlo léto, mazec!!! na nemoci nějak netrpí, až ted má stále rýmu..je pry alergický na roztoče:-/-nemůže mu vadit křeček?-toho máme nového..jinak sme v novostavbě, takže bych řekla čisto…ještě mám doma AERIUS-mám vyzkoušet?? já se to prve snažila řešit přírodně, a ne hned chemii, ale asi mi nic jiného nezbyde.. :zed: :nevim:

Nakrájíš cibuli na malé kostičky, zaleješ medem, nebo zasypeš cukrem. Po čase
cibule pustí šťávu a vytvoří se sirup, který může dítě užívat po lžících.
Našim dětem tento sirup i chutnal.Je možné, že se mu ten kašel zhoršil
s příchodem křečka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
16.7.16 07:29

Jeste se zkuste nechat poslat na gastro, muze to byt reflux. Ja po nasazeni leku kaslu tak o 80 proc. Mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
16.7.16 07:54

@Zanet26 nas taky v zime dost pokaslaval, nekdy vic, nekdy min. Jsme objednani na alergo, ale u nas jsou objednaci doby silene, jdeme az v listopadu a to jsme se objednavali v kvetnu. :roll:
Jinak nase pediatricka mu predepsala Aerius a musim rict, ze to pomohlo. Aerius zabira tak po 2-3 tydnech a mudr nas upozornovala, ze pred alergologii musime tak 2-3 tydny vysadit, aby nebyly zkreslene vysledky.

Urcite zmen alergo a taky najdi dobre ORL a nech mu udelat vyter z krku, jestli tam neni problem.

At je brzy lip. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
16.7.16 08:43

@Zanet26
tak jestli je alergicky na roztoce - klasicka opatreni delas asi, ze? zasadne NESTLAT, kazdy den perinu dat nejak pres postel k vetrani, casto vetrat perinu+matraci venku - kdyz je horko tak na slunko na cely den, kdyz v zime mrzne tak taky. horko a mraz je zabiji. prat perinu a potah matrace jak casto to jde…

krecka pryc, to bych rekla na 99% ze kasle kvuli tomu, nejen ta srst, ale hlavne podestylka. jsou jina zviratka, co muze astmatik mit, treba oblovky, chameleon, jesterky a samozrejme rybicky

aerius neberete??? jestli ne, hned nasadit… nebo jine antihjstaminikum

inhalujte nekolikrat denne vincentku nebo klidne jen vodu…

na noc zvlhcovat loznici - na susak povesit mokre plenky nebo rucniky. pradlo z pracky NE, pokud pouzivas avivaz

bohuzel bohate zkusenosti, sama jsem astmatik a chudak dite to zdedilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek