Pořád mrčí

27.8.11 08:28

pořád mrčí

dobrý den, poslední dobou můj syn 7měsíců pořád mrčí. Ráno sotva otevře oči už mrčí.Je najezený přebalený hraje si třeba jen pět minut a zase začne mrčet. A tak je to skoro celý den. Zoubky to asi nebudou, v pusince to zatím na to nevypadá a navíc si myslím že by nemrčel tak dlouho (už je to asi dva týdny). Předtím býval dost veselý. Nevím jestli to třeba nemůže souviset s tím, že víc jak dva měsíce nepřibral vůbec nic. Od pátého měsíce váží pořád osm kilo, na šesti měsíční prohlídce také a teď v 7měs. a 1týden má pořád stejně. Myslíte že bych měla raději zajít k lékařce. Máme přijít až na konci září.Je kojený ale přitom asi jednou denně dávám UM a jinak máme už úplně zavedené příkrmy. myslím si že jí dost ikdyž poslední dobou mlíčko ode mě jí většinou jen v noci a přes den z lahvičky.V noci taky bývá docela často vzhůru. Hračky ho taky nějak přestaly bavit. Dříve si vyhrál alespoň půl hodinky sám ale teď vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2481
27.8.11 08:39

Ahojky, já se taky přidávám do klubu zlobítek :zed: .. Jde o to, že taky poslední dobou naše malá pořád zlobí :pocitac:. Vedrem to asi nebude, protože to trvá taky tak 14 dní, zuby nevidím, nateklé dásně taky ne :nevim: .. Objevila kouzlo postavení se, a chce samo pořád stát :zed: … Vezmu jí věci, co jí nepatří do ruky a řev :cert: … Pořád musím něco vymýšlet, nevydrží si hrát ani pět minut a vyžaduje pozornost :roll: :roll: … Asi se zblázním, protože s ní nic nejde dělat. V noci spí, to jooo :palec: , ale to je asi tak všechno… Jsem zvědavá, co napíšou ostatní maminky, jaké mají zkušenosti.. Já už jsem taky bezradná :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.8.11 19:52
lucije28 píše:
Ahojky, já se taky přidávám do klubu zlobítek :zed: .. Jde o to, že taky poslední dobou naše malá pořád zlobí :pocitac:. Vedrem to asi nebude, protože to trvá taky tak 14 dní, zuby nevidím, nateklé dásně taky ne :nevim: .. Objevila kouzlo postavení se, a chce samo pořád stát :zed: … Vezmu jí věci, co jí nepatří do ruky a řev :cert: … Pořád musím něco vymýšlet, nevydrží si hrát ani pět minut a vyžaduje pozornost :roll: :roll: … Asi se zblázním, protože s ní nic nejde dělat. V noci spí, to jooo :palec: , ale to je asi tak všechno… Jsem zvědavá, co napíšou ostatní maminky, jaké mají zkušenosti.. Já už jsem taky bezradná :nevim: :nevim:

ahojky, my to máme teda úplně stejně! kolik je malé? já už jsem taky dost zoufalá, protože nejen že nic neudělám, ale už ani nevím, jak malého celé dny zabavit :roll: :cry: :zed: nikdo nám neporadí čím to může být!? co to má znamenat!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
28.8.11 09:03
emami píše:
lucije28 píše:
Ahojky, já se taky přidávám do klubu zlobítek :zed: .. Jde o to, že taky poslední dobou naše malá pořád zlobí :pocitac:. Vedrem to asi nebude, protože to trvá taky tak 14 dní, zuby nevidím, nateklé dásně taky ne :nevim: .. Objevila kouzlo postavení se, a chce samo pořád stát :zed: … Vezmu jí věci, co jí nepatří do ruky a řev :cert: … Pořád musím něco vymýšlet, nevydrží si hrát ani pět minut a vyžaduje pozornost :roll: :roll: … Asi se zblázním, protože s ní nic nejde dělat. V noci spí, to jooo :palec: , ale to je asi tak všechno… Jsem zvědavá, co napíšou ostatní maminky, jaké mají zkušenosti.. Já už jsem taky bezradná :nevim: :nevim:
ahojky, my to máme teda úplně stejně! kolik je malé? já už jsem taky dost zoufalá, protože nejen že nic neudělám, ale už ani nevím, jak malého celé dny zabavit :roll: :cry: :zed: nikdo nám neporadí čím to může být!? co to má znamenat!?

Mám to v podpisu, je jí 8 měsíců a 3 týdny … Je fakt zlobivá, nevím, už s ní… Když už mi opravdu tečou nervy, zavřu se třeba na záchod a nechám jí řvát v pokoji a tam se uklidňuji :mrgreen: :lol: a počítám do 10, někdy i do 100 :-P :lol: Včera zrovna profňukala celý den :pocitac: … Večer měla 37, nevím, jestli ty zuby, nebo coooo, namazala jsem jí dásně a dala nurofen, fakt už řvala :zed: 8-o :zed: … No, a šla spát, to zase byl den… Dnes od rána je to tu zas… Nejde jí postavit se, protože to klouže, zítra jí musím jít koupit bačkůrky … Máme všude plovoučku a to jí nejde, tak se zase vzteká jako blázen 8-o Asi mne rupne cévka :pankac: Kolik je tvojemu dítku ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
28.8.11 20:04
lucije28 píše:
emami píše:
lucije28 píše:
Mám to v podpisu, je jí 8 měsíců a 3 týdny … Je fakt zlobivá, nevím, už s ní… Když už mi opravdu tečou nervy, zavřu se třeba na záchod a nechám jí řvát v pokoji a tam se uklidňuji :mrgreen: :lol: a počítám do 10, někdy i do 100 :-P :lol: Včera zrovna profňukala celý den :pocitac: … Večer měla 37, nevím, jestli ty zuby, nebo coooo, namazala jsem jí dásně a dala nurofen, fakt už řvala :zed: 8-o :zed: … No, a šla spát, to zase byl den… Dnes od rána je to tu zas… Nejde jí postavit se, protože to klouže, zítra jí musím jít koupit bačkůrky … Máme všude plovoučku a to jí nejde, tak se zase vzteká jako blázen 8-o Asi mne rupne cévka :pankac: Kolik je tvojemu dítku ?

Hoj maminy :mavam: mám stejnou zkušenost se svojí mladší dceruškou :srdce:
Když jí bylo kolem těch7-8 měsíců byla jsem úplně zoufalá :zed: :zed: :zed: zakládala jsem si kvůli tomu pár diskuzí:
 https://www.emimino.cz/…ranec-33265/

Teď je dcerce 2 a půl roku a teď můžu konstatovat-že je a bylo to hlavně povahou, ale k tomu se v té době přidaly zuby-bylo to opravdu na Beřkovice :zed: :zed: :zed:

Soucítím s tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
3.4.17 11:04

U nás taky des zacalo to po6m prijde mi jakoby to spustily nemoci ktere nastaly o vanocích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí