Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
dobrý den, poslední dobou můj syn 7měsíců pořád mrčí. Ráno sotva otevře oči už mrčí.Je najezený přebalený hraje si třeba jen pět minut a zase začne mrčet. A tak je to skoro celý den. Zoubky to asi nebudou, v pusince to zatím na to nevypadá a navíc si myslím že by nemrčel tak dlouho (už je to asi dva týdny). Předtím býval dost veselý. Nevím jestli to třeba nemůže souviset s tím, že víc jak dva měsíce nepřibral vůbec nic. Od pátého měsíce váží pořád osm kilo, na šesti měsíční prohlídce také a teď v 7měs. a 1týden má pořád stejně. Myslíte že bych měla raději zajít k lékařce. Máme přijít až na konci září.Je kojený ale přitom asi jednou denně dávám UM a jinak máme už úplně zavedené příkrmy. myslím si že jí dost ikdyž poslední dobou mlíčko ode mě jí většinou jen v noci a přes den z lahvičky.V noci taky bývá docela často vzhůru. Hračky ho taky nějak přestaly bavit. Dříve si vyhrál alespoň půl hodinky sám ale teď vůbec.
Ahojky, já se taky přidávám do klubu zlobítek
.. Jde o to, že taky poslední dobou naše malá pořád zlobí
. Vedrem to asi nebude, protože to trvá taky tak 14 dní, zuby nevidím, nateklé dásně taky ne
.. Objevila kouzlo postavení se, a chce samo pořád stát
… Vezmu jí věci, co jí nepatří do ruky a řev
… Pořád musím něco vymýšlet, nevydrží si hrát ani pět minut a vyžaduje pozornost
… Asi se zblázním, protože s ní nic nejde dělat. V noci spí, to jooo
, ale to je asi tak všechno… Jsem zvědavá, co napíšou ostatní maminky, jaké mají zkušenosti.. Já už jsem taky bezradná
![]()
lucije28 píše:
Ahojky, já se taky přidávám do klubu zlobítek.. Jde o to, že taky poslední dobou naše malá pořád zlobí
. Vedrem to asi nebude, protože to trvá taky tak 14 dní, zuby nevidím, nateklé dásně taky ne
… Pořád musím něco vymýšlet, nevydrží si hrát ani pět minut a vyžaduje pozornost
![]()
, ale to je asi tak všechno… Jsem zvědavá, co napíšou ostatní maminky, jaké mají zkušenosti.. Já už jsem taky bezradná
![]()
ahojky, my to máme teda úplně stejně! kolik je malé? já už jsem taky dost zoufalá, protože nejen že nic neudělám, ale už ani nevím, jak malého celé dny zabavit
nikdo nám neporadí čím to může být!? co to má znamenat!?
emami píše:lucije28 píše:ahojky, my to máme teda úplně stejně! kolik je malé? já už jsem taky dost zoufalá, protože nejen že nic neudělám, ale už ani nevím, jak malého celé dny zabavit
Ahojky, já se taky přidávám do klubu zlobítek.. Jde o to, že taky poslední dobou naše malá pořád zlobí
![]()
![]()
![]()
![]()
Mám to v podpisu, je jí 8 měsíců a 3 týdny … Je fakt zlobivá, nevím, už s ní… Když už mi opravdu tečou nervy, zavřu se třeba na záchod a nechám jí řvát v pokoji a tam se uklidňuji
a počítám do 10, někdy i do 100
Včera zrovna profňukala celý den
… Večer měla 37, nevím, jestli ty zuby, nebo coooo, namazala jsem jí dásně a dala nurofen, fakt už řvala
… No, a šla spát, to zase byl den… Dnes od rána je to tu zas… Nejde jí postavit se, protože to klouže, zítra jí musím jít koupit bačkůrky … Máme všude plovoučku a to jí nejde, tak se zase vzteká jako blázen
Asi mne rupne cévka
Kolik je tvojemu dítku ?
lucije28 píše:emami píše:Mám to v podpisu, je jí 8 měsíců a 3 týdny … Je fakt zlobivá, nevím, už s ní… Když už mi opravdu tečou nervy, zavřu se třeba na záchod a nechám jí řvát v pokoji a tam se uklidňujilucije28 píše:ahojky, my to máme teda úplně stejně! kolik je malé? já už jsem taky dost zoufalá, protože nejen že nic neudělám, ale už ani nevím, jak malého celé dny zabavit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a počítám do 10, někdy i do 100
![]()
Včera zrovna profňukala celý den
… Večer měla 37, nevím, jestli ty zuby, nebo coooo, namazala jsem jí dásně a dala nurofen, fakt už řvala
![]()
![]()
… No, a šla spát, to zase byl den… Dnes od rána je to tu zas… Nejde jí postavit se, protože to klouže, zítra jí musím jít koupit bačkůrky … Máme všude plovoučku a to jí nejde, tak se zase vzteká jako blázen
Asi mne rupne cévka
Kolik je tvojemu dítku ?
Hoj maminy
mám stejnou zkušenost se svojí mladší dceruškou ![]()
Když jí bylo kolem těch7-8 měsíců byla jsem úplně zoufalá
zakládala jsem si kvůli tomu pár diskuzí:
https://www.emimino.cz/…ranec-33265/
Teď je dcerce 2 a půl roku a teď můžu konstatovat-že je a bylo to hlavně povahou, ale k tomu se v té době přidaly zuby-bylo to opravdu na Beřkovice
![]()
Soucítím s tebou ![]()
U nás taky des zacalo to po6m prijde mi jakoby to spustily nemoci ktere nastaly o vanocích