Porad na brisko

2508
19.7.10 14:42

porad na brisko

Holky resim takovou zapeklitou situaci, mala chce bejt porad na brisku. samozrejme ji nechavam, ale…
Mame dopoledni a odpoledni spanek a davam ji cca po dvou az trech hodinkach nebo pripadne kdyz vidim ze je unavena. Jenze ona i pres to ze je fakt unavena furt se obraci na brisko na kterym ale neusne :) nevim co sni… nechat ji at se nauci usinat na brisku, nebo tam neustale chodit a obracet ji??? Nevadi mi kdyz spinka na brisku, nemam strach, je ji 7 mesicu a mame porad jeste zaply monitor dechu - uz jen tak z lenivosti ho vypinat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14064
19.7.10 14:56

Já bych ji nechala, časem na to přijde, otáčím ji jen když pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
19.7.10 14:58
rozumbrada píše:
Já bych ji nechala, časem na to přijde, otáčím ji jen když pláče.

Jenze ona prave treba place, ale kdyz ji otocim na zadicka, jakoby to delala uplne automaticky a hned na brisko… oci uz ji padaj, hlava skoro taky ale proste neusne :) je sice fakt komicka ale je mi ji trosku lito mno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.7.10 15:15

je to normální časem to přejde, já chvíli nechala plakat a pak otočila na záda, postupně se to naučila. To samé nastalo když si uměla sednout a pak stoupnout.Stála v postýlce plakala únavou ale neuměla si lehnout. Vydržet. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
19.7.10 15:17
Panuška píše:
je to normální časem to přejde, já chvíli nechala plakat a pak otočila na záda, postupně se to naučila. To samé nastalo když si uměla sednout a pak stoupnout.Stála v postýlce plakala únavou ale neuměla si lehnout. Vydržet. :lol: :lol: :lol:

no nakonec usla dnes poprve na brisku, ale jestli to tak bude i se sezenim a stanim tak to se jeste hodne pobavime :-))) pritom ona se ale na zadicka sama uz otocit umi … priznam se ze me i napadlo ze to dela schvalne abych tam chodila, ale pak kdyz zacala brecet tak me to hned preslo … :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.7.10 16:35

Tom se to nenaučil, furt řval a lezl po postýlce. dávám okolo něj kojící polštář.

• Citovat
  • Upravit
17042
19.7.10 18:59

Jo jo, ještě se pobavíte. Máme to přesně podle toho, co se naučí. Když se obracel na bříško, byl ještě zavinovanej, takže to mu moc nešlo, to jsem si užili jen chvíli, ale docela to se spaním šlo. Potom začal pérovat na kolínkách a to byla ta největší sranda. Péroval před spaním i ze spaní jako náměsíčnej. Něco v hlavince ho asi nutilo ze sna se otočit na čtyři :lol:. Takže jsem uprostřed noci obracela jak magor třeba 30×. Ale to spal ještě s námi v posteli, takže celkem pohodička. Pak se naučil spinkat na bříšku a bezy byl klid. Je břichospáč po mě. Jak se naučil vstávat v postýlce, tak pořád visí na šprušlích a ječí, dokud neodpadne. Sundávat ho nemá smysl, hned jak ho položím, vystřelí jak blesk a zas stojí :roll:.
Chce to vydržet. Přeju pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
19.7.10 21:43

jezismarjaaa :) uplne ji vidim jak se houpa na tech spruclich a priserne se tomu rehni, to nas ceka jeste vesela budoucnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
19.7.10 21:53

Jo jo, Adámkovi když se to podařilo poprvé, tak se tomu řehtal asi 20 minut, jakou měl radost, že se mu podařilo něco nového. No ale večer se tomu teda rozhodně nesměje :lol:, to spíš já jsem se někdy smála. Ale jen někdy, bo jsem taky byla unavená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí