Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky už nevim čim to je mala je skoro pořad nemocná. začala to rymou a kašlem, vylečili jsme to a do 14 dnu to měla znova.pak horečky bez jakykoliv přiznaku. a teď tyden dobrala atb a už ma zase rymu.od srpna je pořad na hromadě. Už přemyšlim jestli řict doktorce aby nas poslala na imunologii.nebo čim to muže byt???
Zkus treba imunoglukan, vitaminy multisanostol se muze pouzivat od 1 roku-radsi over. Nemuze byt oslabena po ockovani?
Ockovani ted neměla. Odklada se to kvuli tomu že je pořad nemocna a male je 17měsicu
Jooo, holka, až na něco přijdeš, tak se ozvi, mám kámošku, u které, od tý doby co se jí narodilo druhé dítě - 14m, mají furt něco. 6.nemoc, angína, močák, ruce-nohy-ústa a já nevím jaký všechny nemoce, který existujou. Věčně pohotovost s jedním nebo druhým. Je pravda, že v době narození malého šla dcera do školky, od tý doby je to čtrnáctiměsíční smršť nemocí ![]()
@NikynaU píše:
Jooo, holka, až na něco přijdeš, tak se ozvi, mám kámošku, u které, od tý doby co se jí narodilo druhé dítě - 14m, mají furt něco. 6.nemoc, angína, močák, ruce-nohy-ústa a já nevím jaký všechny nemoce, který existujou. Věčně pohotovost s jedním nebo druhým. Je pravda, že v době narození malého šla dcera do školky, od tý doby je to čtrnáctiměsíční smršť nemocí
Jo jo, já mám taky plno kámošek co mají dítě ve školce a mladší dítě se od toho staršího vždycky nakazí! Je to furt dokola!
To je po ATB, ty zničí všechny ty dobré bakterie ve střevech které tvoří základ imunity. Takže probiotika aby se zase vytvořili - jinak to bude stále dokola
@Petrushca To je ale příšerný, je pravda, že já dala dítě taky na 1den v týdnu do školky (jsou mu dva, tak jen taková miniškolka přípravná) a nemocný teda zatím není (ťukám), ale v únoru se nám narodí druhej prcek, tak doufám, že nebudeme ten stejnej případ.
Takže je to po atb? no v ponděli jedu k doktorce at už ji vyšetři pořadně. jen ji prohlidne krk poslechne a to je pokaždy všechno. napiše nějakej sirup a tim to hasne.mame sirup na imunitu laktobacilky, každej den zeleninu nebo ovoce.tak už nevim co dělat vic.joo tu 6nemoc jsme měli taky střevni chřipku anginu atd. už jsem z toho na palici že je každejch 14 dni nemocna…
@Mimise To chápu, je to děs, ale nemám radu.
Zkus ten imunoglukan, to si hodně lidí chválí. (teda jestli se fakt může od roka)
@Mimise píše:
Ahoj holky už nevim čim to je mala je skoro pořad nemocná. začala to rymou a kašlem, vylečili jsme to a do 14 dnu to měla znova.pak horečky bez jakykoliv přiznaku. a teď tyden dobrala atb a už ma zase rymu.od srpna je pořad na hromadě. Už přemyšlim jestli řict doktorce aby nas poslala na imunologii.nebo čim to muže byt???
očkováním ![]()