Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mejdylko to máte pravdu, stejně váha bude 100% až bude mimiško na světě ![]()
@martina.se taky nic nepomáhá, musíme to nechat tak a čekat, kolik dnů už přenášíte Martino?? Mě připadá, že čím víc se snažím tak je to na prd…Takže jedině vyčkat…
@Barbora77 o den víc, jak Ty
v pondělí budu 41+3.. dneska na to dlabu - jedem na výlet a podívat se na nové auto ![]()
@martina.se píše:
@Barbora77 o den víc, jak Tyv pondělí budu 41+3.. dneska na to dlabu - jedem na výlet a podívat se na nové auto
To je rozumné. Třeba se mimču bude nové auto tak líbit, že si to rozmyslí a vydá se na cestu na svět samo od sebe
.
Tak hezký den.
@IvaB píše:
To je rozumné. Třeba se mimču bude nové auto tak líbit, že si to rozmyslí a vydá se na cestu na svět samo od sebe.
Tak hezký den.
no možná bude a rozmyslí si to velice rychle, Marti, ale já se dnes dopídila k tomu, že mi špatně spočítali termín porodu, zítra mám jít na vyvolání je to podle nich 9 den co přenaším..Tak to řeknu doktorce, a jestli bude placenta a plodovka vše v pořádku tak řeknu ať ještě počkáme,
Že zbytečně nechci aby se uměle zasahovalo, když je vše v pořádku, tak snad mi to projde…
Tak jak jste na tom, maminky?
@martina.se moc gratuluju k narození chlapečka ![]()
@Fikta píše:
Tak jak jste na tom, maminky?@martina.se moc gratuluju k narození chlapečka
Kde ses to dočetla? Já pořád čekám na nějakou zmínku a nikde nic
. Že by nějaká uzavřenka?
@martina.se
Taky moc blahopřeju, přeju hodné a zdravé miminko a tiše závidím, že už to máš za sebou
.
@martina.se
Jako do vyvolávaného porodu? Mám za sebou dva, sice spontánní, ale taky popoháněné oxytocinem, nějakými injekcemi, prasknutím vody, druhý nakonec skončil VEXem, takže taky žádná slast. Jsem zvědavá, jak to dopadne potřetí. Už bych ale chtěla mít za sebou i to těhotenství, mám pocit, že se do prosince dřív rozpadnu
.
Tak si užívej mimča, ať je všechno v pořádku
.