Odsávačka MM

3157
10.1.12 13:24

Poraddte odsávačku MM

Vím že už to tady bylo tisíckrát, ale prosím o radu - jakou odsávačku MM byste poradily - potřebuji odsát tak 2-3× týdně MM aby mohl nakrmit manžel. Mám elektrickou Farlin ale to prostě nedám ani s největším sebezapřením je to opravdu ukrutná bolest.. Tak nevím jestli by mě to bolelo s každou elektrickou odsávačkou? Mám pořídit tedy manuální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
10.1.12 13:28
marmelada78 píše:
Vím že už to tady bylo tisíckrát, ale prosím o radu - jakou odsávačku MM byste poradily - potřebuji odsát tak 2-3× týdně MM aby mohl nakrmit manžel. Mám elektrickou Farlin ale to prostě nedám ani s největším sebezapřením je to opravdu ukrutná bolest.. Tak nevím jestli by mě to bolelo s každou elektrickou odsávačkou? Mám pořídit tedy manuální?

S manuální je to docela fuška.
Měla jsem elektrickou medelu a teda u odsávání mě nebolelo nic.

• Citovat
  • Upravit
2899
10.1.12 13:29

Ahoj, já řešila taky teď toto a rozhodně bych šla do Medela Swing - elektrická dvoufázovka… mám ozkoušeno z porodky a teď ji scháním za slušnou cenu z druhé ruky, protože nová je kapku dražší (3200 kč nejlevněji co jsem na netu sehnala)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.1.12 13:31
Jankaxx píše:
Ahoj, já řešila taky teď toto a rozhodně bych šla do Medela Swing - elektrická dvoufázovka… mám ozkoušeno z porodky a teď ji scháním za slušnou cenu z druhé ruky, protože nová je kapku dražší (3200 kč nejlevněji co jsem na netu sehnala)…

Zase ji pak dobře prodáš.

• Citovat
  • Upravit
9649
10.1.12 13:47

No, ja mela rucni z teska za 249 Kc a udelala mi sluzbu az neskutecnou!!! :kytka: A to jako fakt beze srandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31388
10.1.12 13:48

já myslím že na příležitostné odsávání Ti manuální naprosto bude stačit, upřímně řečeno, ono je to jen a jen o pohodlí, já jsem vydržela v pohodě odsávat manuální odsavačkou 6× denně skoro 4 měsíce (pak mlíko zmizelo), ale malej se odmítl kojit, takže fakt vše jsem mu dávala flaškou a taky se dalo…takže na 2-3× týdně bych to vůbec neřešila a koupila manuální

měla jsem Avent, je bezva, že se odsává přímo do pohárku, ve kterém se to může skladovat nebo do lahvičky, ze které dítě bude pak pít, takže se to nemusí nikam přelévat a zůstane to sterilní

ještě k tomu, zda to je či není fuška…není, ale musí se to umět. Manuálkou (aspoň tou, co jsem používala já) stačí stiskávat pumpu ve 2s intervalech a nechat mlíko téct samospádem tím vákuem, co se vytvoří. Kdo mačká zběsile 120× za minutu, tak to je opravdu o zánět šlach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.1.12 13:51

Ja mam manual avent a odsavam s ni 4 krat denne a uplne v pohode!!!! A je levna!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
10.1.12 13:51

medela swing je super :pankac: teď je otázka, jestli se ti to vyplatí a si ochotná tolik investovat. Já mám manuální od aventu a dobrý, na takový sem tam odsání to stačí ;) zase je pravda, že tu elektrickou pak spíš prodáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.1.12 14:05

Měla jsem medelu swing,spokojenost byla,ale já odsávala 10× denně,krmila jsem z láhve.Na takové sem tam bych si ji asi nepořizovala.Stejně uplně nejlíp mi to šlo ručně.Záleži na finačních možnostech.Medelu jsem pak dobře prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
10.1.12 14:37

Já měla pístovou z lékárny.Nic drahého bych nekupovala,přijde mi to zbytečný…Stála 150kč.Je dostupná snad ve všech lékárnách,je od BELA NOVA.Dají se na ní koupit i dudlíky,takže můžeš krmit rovnou.Byla jsem s ní velice spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.1.12 15:06

A uplne nejlepe mi slo odstrikavani ve vane, kdyz byl manza doma, vzala jsem si poharek, napustila horkou vanu a mliko valilo jak z kohoutku!!! :oops: To pro me bylo lepsi nez jakekoli odsavani!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
14.1.12 14:06

Tak už jsem si koupila tu Medelu Swing a je klid na duši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.1.12 22:17

Odsávám 4× někdy 5× denně, tak aby syn byl plně krmen cca 650ml. Používám manuální odsávačku od aventu. Ze začátku nic moc neteklo, ale při pravidelné snaze se mléko rozteklo. ani to nijak zvlášť netrvá, 180ml cca 12min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
18.1.12 10:21

Ha, tak to závidím… to já jsem nikdy neodsála tolik a přitom na váze dobře rosteme… já odsála 1× 150 ml, ale když odsávám večer jedinkárt samostatně (jindy odsávám hned po kojení jako stimulaci takže to nic moc nevyždímám, protože malej „luxuje“ důkladně) tak dám 100 ml… kojíme tak 8× za den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová