Pořádek v recenzích

1104
30.9.19 11:51

Pořádek v recenzích

Zdravím adminky, měla bych dotaz na recenze, aktuálně řeším sekci „pleny“ a je tam dost plen, které se již nevyrábí, případně jsou přejmenované, nejsou aktuální obrázky, tedy v obchodě je stejně nepoznáte, že jsou to ty ony, které maminky v recenzích chválily. Byla by možnost staré druhy plen, které se již nevyrábí smazat, aby tak nezabíraly místo pro nové aktuální výrobky? Protože k čemu je mi recenze plen z roku 2015, když už je stejně zakoupit nemohu? Aktualizované obrázky by byly taky fajn. Určitě je to pro někoho zbytečnost, ale já si myslím, že pro orientaci nováčků by to mohlo být přínosnější. :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23880
30.9.19 11:56

@CarnivoraKurama určitě, ale možná by bylo fajn, pokud víš, o jaké pleny jde, tak napsat i tu značku…Ono totiž adminky tak úplně asi nejsou schopný projet tisíce výrobků v recenzích a jeden po druhém kontrolovat, jestli se v ČR ještě prodávají, neprodávají, dají se sehnat třeba na netu nebo už vůbec nikde ;)
Nehledě na to, že nemálo lidí je ochotna si zboží nakupovat ze zahraničních eshopů (třeba zrovna ty plínky, jestli je prodávají v německu, tak to pro hodně ženských zase není takový problém)…

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1104
30.9.19 12:02

@Mar__tanka1983 Máš pravdu, to jsem si neuvědomila. Šlo mi o konkrétní kusy, u kterých je napsáno že se již nevyrábějí a nejde u nich napsat recenze. Pokud budou adminky mít zájem, můžu vypsat jednotlivě.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
14001
30.9.19 22:43

Dobrý den,

to je opravdu skvělý point. Myslím, že by to bylo určitě dobré. Pokud budete ochotná mi ty značky vypsat, budu Vám moc vděčná. Ještě miminko nemám, tak mě to samotnou nenapadlo.

Přeji krásný večer

Diana :kytka:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1104
1.10.19 23:29

Zdravím, jedná se o pleny Huggies Premium, Lidl toujours, Huggies Newborn, Tesco loves baby, Tesco Baby Essentials, Euro Shopper, Huggies Super dry, Kaufland Classic baby Nappies Premium, chyba u Tesco GAGA Premium (jsou uvedeny že už se nevyrábějí, ale v Tescu jsou s novým obalem, lze tedy zakoupit), Babydream Premium Dry (značka zůstala, ale řada Premium Dry již není), Clever Billa Plenky Happy Dry, Tesco Newborn, Tesco nappies, Interspar Pretty Baby, Tesco Loves Baby Ultra Dry Plenky, Penny Market Babytime, Tesco SuperFit, Babydream Öko, Lidl Sortíno, Hartmann-Rico Fixies Midi, Nappy Pleny Nikol, Schlecker Babysmile, Aro jednorázové plenky, Babylove pants vel. 5, Kikko Eco jednorázové pleny. Tak snad jsem to prošla všechno. :D Některé jsou zrušené, jiné přejmenované, snažila jsem se u každých zvlášť ověřit dostupnost na internetu, je s tím hodně práce, ale určitě by stálo za to trošku v této sekci udělat očistu. ;)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
14001
2.10.19 09:37

:potlesk: :potlesk: :potlesk: Moc děkujeme, přidáme vše!

Krásný den,
Moni

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2644
15.1.20 18:32

No vida, a nic se nezměnilo :roll: uběhlo 1/4 roku a je to stále stejné

zrovna tento týden jsem vám na toto téma psala, proč tady pořád musím něco pracně hledat? proč je takový nepořádek v přehledu diskuzí?
Recenze výrobků, toto vám píšu stále, že tam máte staré harampádí, které se nevyrábí.
Přidávám novou recenzi, musím projít celou rubriku, jestli už tam náhodou tento výrobek není. Někdy je, opravím fotky, někdy není, dám recenzi, ale ty staré z roku 2016 - přemýšlí tady někdo? :think: Nazdar

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
14001
18.1.20 10:55

@DanielaD

Dobrý den, Danielo,

samozřejmě hledáme řešení situace, bohužel přiznávám, že nestíháme vše a nejsme dokonalé.

Situaci by možná mohla pomoci vyřešit nová patronka, jak jste psala v SZ, tak se po ní porozhlédneme.

Vám přeji hezký den, Iva :kytka:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
17
16.2.20 21:48

Hledám recenzi na plenky Pampers pants… I u kočárku mi chybí teď novinky 2020 :palec: Děkuji

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
18361
16.2.20 22:08

@Petulka122 Pampers pants jsou výborné, používaly jsme je dlouho, :) a kočárky 2020 ještě moc lidí nemá, aby už napsali recenzi, si myslím

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
4263
16.2.20 22:16

@stinga mám kinderkraft 2020 a pecka za 3tis :srdce: :srdce: :srdce:. Jediný co tak do předních gumových koleček se zapichuje štěrk. Meli udělat vzorky na prednich jako na zadních aby tenhle problém nebyl. (Za čurbes se omlouvám..) nejdřív jsem fotila a pak uklízela :lol:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
18361
16.2.20 22:16

@admin a jinak bych také uvítala, kdyby zmizely staré recenze na kočárky, co se už neprodávají ani nevyrábějí a třeba by to celé mohlo být podle abecedy, je to opravdu hrozně nepřehledné

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
17
16.2.20 22:33
@lampicka11 píše:
@stinga mám kinderkraft 2020 a pecka za 3tis :srdce: :srdce: :srdce:. Jediný co tak do předních gumových koleček se zapichuje štěrk. Meli udělat vzorky na prednich jako na zadních aby tenhle problém nebyl. (Za čurbes se omlouvám..) nejdřív jsem fotila a pak uklízela :lol:

Děkuji koukám prave po této značce ale asi jiný model 🙂

Kdyby někdo měl. :mavam:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2248
16.2.20 23:20

@stinga jen mě napadlo, jestli třeba se to zboží, co už se nevyrábí (teď myslím obecně), nedá ještě sehnat na bazaru, pak by to smysl mělo, aby šla recenze dohledat. Ale zrovna plen se to samozřejmě týkat nebude.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
14001
17.2.20 10:45

Dobrý den,

staré recenze určitě zmizet nemohou, ale řešíme technicky, aby se staré recenze věcí, co se již neprodávají zobrazovaly dole a ne nahoře. Doplňování databáze nových výrobků naopak velmi oceníme a pomáháte nám s tím i vy, když přidáte recenzi na nějakou tu novinku.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat