PORADÍTE?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5499
6.10.09 15:37

PORADÍTE?

ahojky,
vaham…po 9 mesicich sem dostala MS.ono se ani neraduju,predtim nez sem zacla brat antikoncepci sem ms mela hodne silnou a trvala od 5-10 dnu,tak sem si zacla brat a v pohode.A pak taky pekne nepravidelnou od 28 az 58 dni intervaly.
Po porodu sem ji nebrala a nez sem si stihla dojit na gyndu pro antikoncepci MS je tu.Mam tu jeste cele baleni antikoncepce kterou sem brala pred porodem.Vaham zda ji mam zacit brat,ono cekami kdy to zase prijde a v jakym prubehu je desny..
CO PORADITE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
398
6.10.09 16:08

ahoj,ja sama měla taky antikoncepci z dob před otěhotněním,neměla prošlou lhůtu,tak jsem ji začala brát,protože nejsem schopná si zajít k dokt. :oops: :evil: ,stejně mě to nemine tam jít a doufám,že mi nebude moc nadávat,já ale nekojím,takže jsem si řekla proč si ji nevzít,jestli ještě kojíš tak bych si ji nebrala,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.10.09 16:15

Pokud nekojíš,je jedno jakou značku antikoncepce doma máš.Určitě bych to zkusila,alespoń nyní jako nouzovku.A za druhé-škoda jí vyhodit,není zrovna levná,že?Jediné riziko je,že tělo si s ní nemusí poradit dobře,tzn. že můžeš v průběhu cyklu krvácet.Stalo se mě to když jsem se vrátila k mému dříve oblíbenému Cilestu-dost mě to překvapilo,že najednou to nebylo „vončo“.Doktor mě vysvětlil,že každé období ženy je hormonálně jiné a co fungovalo dříve,nemusí fungovat nyní.Ale přesto-nic tím nezkazíš,určitě bych jí na:,–(ila-už jen z důvodu že nevíš kdy přijde další menstr.A mít cyklus pod kontrolou je lepší.

• Citovat
  • Upravit
5499
7.10.09 13:37

prave ze uz nekojim..no zkusim a uvidim..stejne na gyndu budu muset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat