mirena pri kojeni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
169
8.9.09 12:21

mirena pri kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2753
8.9.09 13:01

mirenu jsem si nechala dat hned po sestinedeli, ale bohuzel jsem cely mesic krvacela. po 14 denni pauze jsem tekla 3 tydny, po dalsich 3 tydnech uz jen 2 tydny, pak tyden a pak asi po 4 mesicich to zmizlo uplne a ani jsem nespinila. tot moje zkusenost. ale vim, ze dost holek ani nespinilo po zavedeni. je to individualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
8.9.09 13:04

ahojky,
je to opravdu individuální. já mám mirenu od června, to byly malé 3M, od té doby pořád špiním :x sice málo ale furt…už se těším až to přejde… ale znám ženské, co začly špinit až po ukončení kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.9.09 14:13

Jojo, velmi individuální :-)

Já jsem si ji nechala zavést před cca 1,5 měsícem, kdy malé byly 3M. MUDr. říkal, že nejspíš žádné krvácení nebude. Smůla - od té doby krvácím či špiním :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.9.09 15:59

mirena

Ahoj holky,
po zavedeni mireny se vetsinou spini a muze to trvat az pul roku,neni to nic neobvykleho.Telo se musi s mirneou zzit. Dulezite je,myslim si,ze mirena vypousti hormon,ktery se sice do materskeho mleka v malem mnozstvi dostava,ale na vyvoj ditete to nema vliv.tak vydrzte spineni, ono to prejdte:)

• Citovat
  • Upravit
9548
8.9.09 19:54

A nebo taky ne ;) my šťastlivci špinili půl roku po zavedení (i při kojení) a pak menzes celkem pravidelně po celou dobu :roll: Měla jsem ji necelé tři roky a naštěstí už je ven :lol: Podruhé do ní nepůjdu, nedělala mi dobře ani psychicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
11.9.09 10:11

tak to jste me moc nepotesily,jsem tak nak myslela ze se tomu spineni a krvaceni vyhnu kdyz je deloha po porodu a pri kojeni „prazdna,snad bez ty sliznice“,ze si jakoby lepsi zvykne:))..no,asi budu hledat jinou anti,ale fakt nevim kdyz tablety nechci a injekce nesedi:(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.09 16:09

mirena pri kojeni

POkud budes spinit nebo krvacet i pri kojeni ti nikdo stoprocentne nerekne,protoze kazda jsme jina a kazde telo reaguje na mirenu jinak.Takze spinit muzes, ale taky nemusis.Neni v tom pravidlo.Telo by se s mirenou melo do 6 mesicu zzit,obvykle se to tak deje do tri mesicu(ale opet,to neni pravidlo).Kazdopadne pokud se pro mirenu rozhodnes,dbej na to,aby ti lekar provedl ultrazvuk a radu vysetreni,abyses prave vyhla tomu,ze ti mirena nesedne.Jinak mirena je setrny zpusob antikoncepce,urcite lepsi nez HA(pusobi lokalne,telisko vylucuje hormon,ktery pusobi pouze v deloze,narozdil od HA,to se ti dostava do celeho tela).Jen jeste vim, ze mirenu hure snasi zeny se senzitivnejsi pleti.Tak pak dej vedet,jak ses rohodla :wink:

• Citovat
  • Upravit
13114
14.9.09 21:21

Ahoj, já mám mirenu asi 5 dní, kojím a krvácím, sice jen slabě, ale myslela jsem si, že nebudu vůbec. Doktor to tvrdil. Tak snad to za ty tři měsíce přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ňuva
28.11.12 23:19

Mirena a kojení

Ahoj maminy,
tak já si nechala mirenu dát hned po šestinedělí, což bylo v půlce září a špiním také stále.
Navíc se mi zdá, že od té doby malý zlobí s kojením, jestli mu mé mléko méně chutná, myslela jsem si, že prodělává růstový spurt, ale přetrvává to už měsíc.
Spával v noci i 7 hodin v kuse a teď vydrží sotva 3.

Máte s tímto někdo zkušenost? Ňuva.

• Citovat
  • Upravit
567
11.4.21 06:50

@Ňuva, tak já to mám obdobně a něco mi říká, že to je díky mirene. Porodila jsem 21.12 a mirenu jsem si nechala dát 18.3 od té doby prostě spinim. Po každém kojení jsem musela odsávat kolik jsem měla mléka. Teď? Už mu musím dávat 2× denně UM. Protože mám min mlíka než na začátku. Doma mám holčičku a tu jsem kojila plně do 10m. Teď kluka plně jen 2 měsíce a 3 už dokrmuju. Piju kojící čaje, vývary, různé kojící věci a teď jsem objevila homeopatika. Tak zkouším ty. Srovná se to? Budu mít zase hodně mléka nebo se to prostě stoplo a mám smůlu už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí