účinnost ochrany

Anonymni
5.9.09 10:23

účinnost ochrany

Užila jsem první pilulku prvního plata dva dny před menstruací (měla jsem totiž takové slabé špinění a domnívala sjem se, že to je menstruace). Nakolik budu první plato chráněná? Stačí praktikovat přerušovanou soulož?? Pokus to bylo o dva dny, enní to sand takový prohřešek, ne??? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2047
5.9.09 13:51

Ahoj, no asi by to nemělo mít tak velký význam. U většiny HA se prvních 8 dní od první užití pilulky žena musí chránit a pak už ne. Snad jsem tomu rozuměla správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.09 14:04

no já se prostě jen bojím, aby ty dva dny předem neměly vliv…budu se radši chránit celý platíčko…ale snad to prostě nebdue mít vlvi na cyklus…

• Citovat
  • Upravit
2047
5.9.09 16:58

No a MS máš? Nebo jen to špinění??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.09 19:22

MS nastala asi s 2. práškem z platíčka

• Citovat
  • Upravit
2047
5.9.09 21:42

Tak to je v pořádku, MS nastala a akorát si spočítej tech 8 dní od začátku braní pilulek a pak už se chránit nemusíte. Já přecházela na HA bez začínající MS, protože jsem přestávala kojit. Mudra rikala, že to nevadí, akorát at se tech prvnich 8 dni chraním a pak už mě chrání HA. Takže celé plato se chránit určitě nemusíš, to je zbytečné :wink:. Přečti leták, tam budou napsány dny, kdy je žena chráněna před otěhotněním. Ale velkou váhu tomu, že jsi začala brát HA před MS nedávala. I to špinění se muže brát jako MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.9.09 10:14

tak moc díky! V letáku je, že se má začít první den (pak je ochrana okamžitá), nebo druhý až páty den MS (pak se chránit mám po dalších 7 dní). Já si také říkám, že dva dny předem snad nemůže být takový hřích;-) Mockrát děkuji za uklidnění!

• Citovat
  • Upravit
2047
7.9.09 12:47

Nemáš vubec zač, jsem ráda, že jsem poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mioulina
20.11.10 12:53

po te 7 denni pause kdyz si vemu prvni prasek z plata jssem druhy den uz chranena?? nebo ne moc mi to vrta hlavou|:((((( :cry: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1