Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, no asi by to nemělo mít tak velký význam. U většiny HA se prvních 8 dní od první užití pilulky žena musí chránit a pak už ne. Snad jsem tomu rozuměla správně
no já se prostě jen bojím, aby ty dva dny předem neměly vliv…budu se radši chránit celý platíčko…ale snad to prostě nebdue mít vlvi na cyklus…
Tak to je v pořádku, MS nastala a akorát si spočítej tech 8 dní od začátku braní pilulek a pak už se chránit nemusíte. Já přecházela na HA bez začínající MS, protože jsem přestávala kojit. Mudra rikala, že to nevadí, akorát at se tech prvnich 8 dni chraním a pak už mě chrání HA. Takže celé plato se chránit určitě nemusíš, to je zbytečné
. Přečti leták, tam budou napsány dny, kdy je žena chráněna před otěhotněním. Ale velkou váhu tomu, že jsi začala brát HA před MS nedávala. I to špinění se muže brát jako MS.
tak moc díky! V letáku je, že se má začít první den (pak je ochrana okamžitá), nebo druhý až páty den MS (pak se chránit mám po dalších 7 dní). Já si také říkám, že dva dny předem snad nemůže být takový hřích;-) Mockrát děkuji za uklidnění!
po te 7 denni pause kdyz si vemu prvni prasek z plata jssem druhy den uz chranena?? nebo ne moc mi to vrta hlavou|:(((((
![]()
Užila jsem první pilulku prvního plata dva dny před menstruací (měla jsem totiž takové slabé špinění a domnívala sjem se, že to je menstruace). Nakolik budu první plato chráněná? Stačí praktikovat přerušovanou soulož?? Pokus to bylo o dva dny, enní to sand takový prohřešek, ne??? Děkuji za odpověď