Qlaira a jeji levnejsi varianta?

2964
3.9.09 20:54

Qlaira a jeji levnejsi varianta?

Ahojky,

po dokojeni jsem zacala brat HA Regulon, ktery mi opravdu nesedl (nalady, suchost sliznic a s tim spojene obtize, atd.). Gyndr mi zmenil na kombinovanou, vicefazovou Qlairu. Jsem s ni max spokojena, ale ta cena :roll: Proto se chci zeptat, jestli nekdo nemate podobnou zkusenost s prechodem z nefazove jednohormonalni na vicefazovou kombinovanou, zda jste spokojene s novym pripravkem a jestli existuje nejaky ekvivalent v nizsi cenove hladine. Diky predem za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2457
4.9.09 21:14

Qlairu beru třetí měsíc a jsem s ní taky max. spokojená. Je to nejlepší HA jakou jsem kdy brala. Až na tu cenu. Tisícovka je dost. A to mi ten náš drahoušek celé jedno platíčko pravděpodbně hodila do koše a já ji vyhodila :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.09 17:02

Taky jsem byla s Qlairou max.spokojena, celé 3 měsíce, než jsem zjistila, že jsem těhotná:-) A podotýkám, že jsem nevynechala ani se nezpozdila při užívání, ani jsem neměla žádné zdravotní problémy. Takže pátrat po levnější variantě jsem neměla čas. Místo toho se teď modlím, abych miminko donosila a aby bylo zdravé.

• Citovat
  • Upravit
2964
14.10.09 20:59

Vazne? A co na to tvuj gynekolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirulina
4.6.10 09:56

otěhotnění s qlairou

I já jsem otěhotněla po půl roce braní AK Qlaira…gynekoložka mi na to řekla, že to nesmím zobat jako lentilky :-? (podotýkám, že jsem lékařka). Během toho půl roku jsem vynechala asi 3 pilulky (nestihla jsem je vzít do těch 12 hod.) a pak se řídila pokyny na letáku (jak dlouho se chránit jinak, jakou začít brát další pilulku…).

• Citovat
  • Upravit
lenja24
27.4.11 18:19

No, pokud jsi nestihla vzít několik tbl. do 12h. tak jsi zkrátka udělala chybu. Takže bych moc netvrdila, že jsi otěhotněla přes HA!! Otěhotněla jsi, pže tam byla chyba v užívání a to už ta ochrana prostě není tak silná…hmm…

• Citovat
  • Upravit
Verusss
28.11.12 22:35

nectes to cely....

--- pani tu prece pise, ze dodrzela vsechny pokyny, tak co resis..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1