Triregol - odsunutí MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21353
13.8.09 20:31

Triregol - odsunutí MS

Beru HA Triregol, je to třífázová HA. Prosím o radu, jak mám brát prášky, když chci jeden měsíc vynechat menstruaci? Tuším, že to bude tak, že nebudu dělat 7denní pauzu, ale začnu brát hned z dalšího platíčka, ale myslím, že až od pilulky pro osmý den. Můžete ji prosím poradit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
13.8.09 22:30

VeKo - moje dr. mi říkala, že takto to u triregolu nelze - že takhle to jde jen u pilulek, kde jso uvšechny stejny - jedine prý vzít platíčko triregolu, pak sedm dní pilulky nejaký jiný antikoncepce , jednofázový - a pak zas triregol.

jen se chci zeptat, máš k tomu závazný duvod? máš jinak dobrej cyklus? zadny problémy? Mi to dr. nedoporučovala - určite ne třeba jen kvuli pohodlí na dovolený, že nevíš, co to zrovna s tvým telem udelá, že si muzu rozhodit ckylus na x měsíců — no dost možná pro tebe známá informace.

hezký večer.

EDIT: ted mi ovsem dochází, že já byla v situaci, kdy jsem ji nechtela brát dlouho. proto se zřejme starala o cyklus- Pokud se zatím nechystáš ji vy:,–(it, tak asi se nic nedeje (já bych celej triregol ovšem poslala do pekel, ale to je jiná historka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
14.8.09 08:36

Harpyje,

HA neberu kvůli zabránění početí, ale hlavně z důvodů léčebných, mám ji nasazenou na pár měsíců mezi IVF kvůli endometrioze. Jedu právě do lázní a chtěla jsem to tam si užívat bez menstruace, ale taky tuším, že se na to vykašlu, a s třífázovou HA nebudu dělat pokusy.
Já měla před snažením náplasti EVRA, s těmi naprosto v pohodě asi 3 roky, teď jsem je měla měsíc před triregolem a katastrofa, takže pro mě je triregol vysvobození a problémy s ním vůbec nemám.
Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
14.8.09 12:07

Ahoj, šlo by to tak, že by ti dr. napsala balení myslím Minisistonu. Mně to tenkrát udělala a brala jsem právě v lázních bez přestávky, kdy jsem na poslední piluli Triregolu navázala tím minisistonem, který má stejné složení jako ty poslední pilulky v Triregolu..... Brala jsem je tak do konce pobytu, pak jsem vy:,–(ila, do 3 dnů MS a po 7denní pauze jsem začala zase triregol.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.8.09 21:57

Ahoj, já brala taky Triregol a normáílně jsem dala 2 platíčka za sebou bez vynechání těch 7 dnů a bylo to v pohodě. Jen mi Mudr. říkal, že to nemám dělat moc často. Takže bych se toho nebála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí