Azalia - antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
568
24.7.09 13:34

azalia, antikoncepce

ahoj holky, od šestinedělí jsem užívala tuto antikoncepci a už s ní chci skončit, měli jste nějaké problémy po jejím užívání nebo za jak dlouho se Vám pak dostavila menstruace?Děkuju za Vaše zkušenosti…je to první antikoncepce pilulková, kterou jsem kdy brala, tak nevím, co čekat, když s ní skončím, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
24.7.09 13:45

Ahoj,no ja ji brala.Ale ja pokracovala dal pak v jine.Takze menstruace se mi dostavila po tech 21 kdy jsem udelala pauzu mezi platem.Ale myslim si ze by snad taky do toho tydne mela jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.7.09 20:42

Já jí teda beru,ale v pondělí jdu k doktorce,páč jsem to ještě ani pořádně od porodu nedostala,pořád jenom samé špinění a myslím že to je tou antikoncepcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
24.7.09 21:06

ahoj,
taky jsem ji brala - po skončení kojení mi doktorka napsala jinou a MS jsem dostala po dobraní prvního plata - a v pohodě - i když vám tedy řeknu že těch 21 měsíců bez bylo bezva :)
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
25.7.09 07:06

Ahoj já ji taky brala … při užívání jsem byla bez MS … a jak jsem ji vysadila, tak hned v dalším cyklu přišla MS - úplně normálně v termínu :wink: … teda ne, že by mi chyběla :oops: :lol: … ale problmy žádné a MS je pravidlená co 29 dnů …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
31.7.09 09:54

Tak já jí beru a plně kojím a hned v polovině 1.plata jsem začala krvácet…ted jsem na konci a zase… :?
A to se prý bere bet pauzy a MS není.....a při kojení k tomu jsem mysela,že se tomu vyhnu
asi mi nedělá dobře :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
31.7.09 20:13

ahojky taky jsem brala, a také po celou dobu bez ms, jakmile jsem vysadila ms se dostavila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.3.10 15:07

Tak ja ji beru od konce 6ti nedeli a jsem s ni naprosto spokojena,menstruaci jsem dostala po prvnich 10ti dnech uzivani,trvala sice dyl,kolem 9ti dnu,ale od te doby nic,tak jsem rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.3.10 09:29

také ji beru..po dvou týdnech jsem dostala menstruaci a stále trvá,tak doufám že brzy přestanu krvácet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
W-e-r-u-n-k-a
25.7.10 21:27

Krvácení při užívání Azalie

Ahojda holky, také jsem začala Azalii užívat hnedka po šestinedělí, ale ani ne potýdnu jsem začala krvácet a už to trvá asi týden… přestane to? Nebo ji mám vysadit. Pokud máte nějaké zkušenosti, napište, budu ráda :wink: Děkuju !

• Citovat
  • Upravit
25324
25.8.10 19:56

ahoj,já taky beru Azalii,a v letáčku přímo píšou,že se bere bez pauzy.Občas trochu špiním,ale to až poslední dobou…beru jí cca od prosince 09…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
4.11.11 15:59

Já s ní teda spokojená nebyla ani náhodou. Krvácela a špinila jsem po celou dobu užívání, takže to bylo horší než šestinedělí :-( nakonec jsem šla za lékařem, že s tím končím a počkám si na normální MS a budu jíst normální antikoncepci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.11 11:25

Mám dotaz, doktorka má týden dovolenou a já už mám poslední prášek. Nevšimla jsem si, že další platíčko už nemám. Bude hodně vadit když teda budu mít týden bez prášků a pak je zase nasadím?

• Citovat
  • Upravit
10142
1.1.12 15:17

ahoj, také mám tuto antikoncepci, malé byl vloniv listopadu rok, MS jsem měla od jejího narození asi tak 3-4×. Vždy minimálně. Jen mě ted znepokojuje, že poslední cca měsíc mě stále pobolívá břicho jako před MS, ale nic…měla jste to taky tak některá???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
1.1.12 20:37

Já beru Azalii od konce šestinedělí tzn.už rok a půl.MS jsem vůbec neměla a dr.říkala, že je to normální.Jen to poznám na pleti a to pobolívání taky.Já na to moc netrpěla ani před tím, ale je to podobné.Jen nevím jestli je to ono u tebe, když je to až poslední měsíc…Jo a pobolívá mě to tak 2-3 dny a pak zas nic.Pokud tě to bolí už dýl, tak bych asi raději skočila pro jistotu k dr.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1