Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
já ji měla píchlou 4 x a také ji dávám za vinu mé přibrání na váze,po porodu jsem zhubla na velikost 40 a teť po téhle antiko jsem zpátky na vel. 44 ![]()
Naštěstí jsem si ji už nenechala píchnout a snažím se dát si tělo dokupy pro další mimi ![]()
Mně se po ní šíleně zhoršily křečové žíly. A to fakt teda jako hodně!!!!!! Je to fuj. Potřetí si ji píchnout nenechám. Za půl roku , co tu srajdu v sobě mám, se mi křečáky zhoršily víc než za celých 6 let po jejich vyoperování. Su z toho na mrtvicu! ![]()
NO je fakt že jsem křečový žíly nikdy neměla a teť vyrazily ale nevím jestly je příčenou provera a nebo má nadváha ![]()
Tak ty naštěstí ještě nemám…ale ty kilča mi fakt dělaj problémy..ukrutně mi bolí kolena,když jdu např.do schodů.Měla jsem 60 kg a ted mám 70…děs.A to jen za těch 6 měsíců..hrůza
Holky a nevíte co je třeba místo toho?
ahojky, já ji měla kdysi 4 roky a v poho, váha nahoru nešla.
teď jsme si ji dala po porodu(kojila jsem) ale nebyl problém s váhou, nýbrž s krvácením (5týdnů v kuse) - už ji nechci.
Ty chceš antiko - při kojení? Já po té DEPO brala cerazette a s váhou dobré, nepřibrala jsem.
(ale ne že bych byla spokojená, v těhu jsem přibrala 23kilo a stále mám 5kg navíc než před otěhu a vlastně 10kg navíc než jsem mívala za svobodna) ![]()
Omlouvám se že zakládám další diskuzi na tohle téma,ale tak nějak jsem nenašla odpověd..
Je to možné??
Dočetla jsem se,že některé trpěli i migrénou..ta mě trápilaa jen z počátku.Ted už ne…Nechala jsem si ji protože kojím a na pilulky jsem docela pottvora…zapomínala jsem je brát…
Chtěla bych poradit,zda je něco jiného s čím máte zkušenost..po čem nejde váha nahoru..Díky..
Zatím jsem ji dostala 3 krát..,ale…závratným tempem jsem začala přibírat na váze.Za ten půl rok mám nahoře 10kg…
Nikdy jsem neměla problém.Naopak…po porodech jsem se vždy cca do 3 měsíců vrátila na svou váhu.Bez jakýchkoliv diet apod…(i když se vše mohlo změnit že)A ted jsem jako míša kulička..
nepřihlášená aki