Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
holky Brňačky - kde v Brně a za kolik kupujete Nuvaring? Končím s kojením a doktorka mi doporučila tuto antikoncepci, prý stojí kolem 900 Kč (3-balení). Obešla jsem asi 5 lékáren, měli (a znali) to pouze v jedné a cena byla 1100 Kč - což se mi teda zdá za antikoncepci docela dost (ono už je dost i těch 900:-((.
Kde jej prosím tedy v Brně kupujete vy a za kolik?
Dík Martina
Ahoj, sice ti neporadím, kde a za kolik v Brně, ale s tou cenou se asi o moc níž nedostaneš. Já ho kupuji v Poličce za 1049 na tři měsíce. Ano, je to hodně peněz, ale můžu ti říct, že to za to pohodlí fakt stojí. Mám ho tři měsíce a jsem fakt spokojená. Psala jsem to už v diskuzi přímo k Nuvarnigu. Zrovna včera mi můj gynekolog říkal, že je to nehorázné, jak je to drahé, atd. Ale zase je to diskrétní a komfortní, protože nemusíš mít strach, když máš nějaké trávicí potíže a nemusíš na to myslet pravidelně každý den. Doufám, že se postupně ty ceny budou snižovat a že se to snad časem dostane do „normálnějších“ mezí. ![]()
Jdu s odpovědí asi trochu pozdě, ale já kupuju Nuvaring v Brně na Křížové, hned u Mendláku a stojí mě to něco málo přes 900 kč. Gyndr. mi doporučoval lékárnu Eva na Královopolské 48, tam je prý antikoncepce nejlevnější v Brně, ale já to mám trochu z ruky, takže to kupuju právě u toho Mendláku… ![]()
NUVARING kupuju v Olympii v lékárně u hlavního vchodu a tam je za nějakých 920. Potom ve Vojenské nemocnici za nějakých 940. ![]()
Možná zkusit lekarnu Zelený anděl na Durdákové 13, tam seženu vždy všechno a pokud ne to co chci přesně tak mi dokažou poradit alternativu- navíc mají i poradenství přirodní mediciny.
Chtela bych obnovit tady tu diskuzi, protoze uz se asi precejen mnohe zmenilo a tak se chci zeptat, kde v Brne kupujete Nuvaring? Dekuji ![]()