Cilest a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tea
116
23.5.09 20:43

Cilest a menstruace

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo podobnou zkušenost s antikoncepcí Cilest. Já jsem před těhotenstvím brala Triquilar několik let a vždy bez problémů a maximální spokojenost. Po porodu a kojení jsem si ji zase nechala napsat, ale bohužel už mi tak nevyhovovala a tak mi doktor napsal Cilest. Teď jsem dobrala druhé platíčko a ani po prvním ani teď se mi nedostavila menstruace. V té 7 denní přestávce mně trochu pobolívá břicho, ale poprvé jsem malinko špinila asi den a teď ani ťuk. Těhotná nejsem, dělala jsem si test. Trochu mě to znepokojuje a tak by mne zajímalo, jestli se to někomu už stalo a jak pokračovat dál. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1752
23.5.09 20:49

Nechci strašil, ale moje setřenice otěhotněla přes cilest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
23.5.09 20:56

ja jsem cilest brala a v pohodě mi vyhovoval, ale ja jsem jeste nerodila, je mozne, ze po porodu jsou hormony asi v trochu jine, nevim, ja jsem s nim byla spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.5.09 21:22

já po cilestu krvácela skoro pořád,pak jsem to vzdala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14091
24.5.09 08:57

Cilest beru a nemám s ním problém. Neměla jsi menstruaci tak slabou, že ji HA mohla prostě úplně zastavit? Asi bych ale cinkla gynekoložce/ovi.

Otěhotnění přes Cilest… No, nevím, nechce se mi věřit, že pokud se HA bere tak jak má, tedy opravdu za těch 24 hodin, uživatelka nekouří a maximálně příležitostně něco vypije, že by se dalo otěhotnět. Většina těch „otěhotněla jsem přes prášky“ pak přizná, že ne vždy braly, tak jak měly.
Mám Cilest pět let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
24.5.09 09:20

Ahoj,já brala Cilest pře Matýskem skoro 6 let a v pohodě :wink: Ale teď už mi to Mudra nenabízela,že je to zastaralá antikoncepce…
Když jsem ho vy:,–(ila,tak jsem měla problémy,ms dorazila později,bylo mi zle,bolelo v podbříšku,vyskočila štítná žláza :roll: :?

O tom,že někdo přes tuto antikoncepci otěhotněl,jsem taky slyšela,ale nevím ja pravidelně ji brali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
24.5.09 23:27

Cilest jsem brala snad od svých 16 let, takže víc než 10 let v kuse a byla jsem max spokojená. MS chodila jak hodinky po 28 dnech, trvala tak 4 dny, neztlousla jsem, neotěhotněla jsem přes ni, takže já doporučuju. Ale bylo to před těhotenstvím, nevím jak by tělo reagovalo po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anaha
24.2.10 11:39

cilest

Zdravím,
cilest jsem brala asi rok, je dobrý, nicméně jsem po něm během měsíce přibrala asi 10 kg.

• Citovat
  • Upravit
Piitra
21.4.10 10:24

Takový riziko je u každý antikoncepce ;-)

• Citovat
  • Upravit
r.lily
7.11.10 13:12

já naopak

Já beru Cilest asi půl roku a do teď to bylo bez problémů. Jenže najednou mi během braní prášků začala menstruace a už jí mám vice než 2 týdny. Nevím co s tím dělat.

• Citovat
  • Upravit
7576
18.3.11 11:01

Přes Cilest jsem otěhotněla :mrgreen: Dnes už moje gyndařka tyhle starší druhy HA nedoporučuje, dává šetrnější a potahované. Třífázová HA (Triquilar, Trinovum atd) je pro mladé holky, které nerodily, po porodu už se prý nemá nedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
18.3.11 11:17

já jsem Cilest brala dlouho a úplně bez problémů, vždycky když jsem se doktorky ptala, jestli bych neměla zkusit něco novějšího, tak mi řekla, že pokud mi tohle nedělá žádný problémy, tak ať ho klidně beru dál. Teď jsem skončila s kojením, a dala mi ho po dohodě znovu, tak uvidíme co to udělá, tenhle měsíc s tím začnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí