Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkušenosti nemám, ale myslím, že to jde. Já bych to ale rozhodně nedělala, zvlášť pokud plánujete mimi (a třeba v té době už budeš těhotná).
ahoj, tak co se týče menstruace po vysazení AH - pokud chceš těhotnět, taky bych to nedělala, ještě si tělo od hormonů neodvyklo a už ho chceš ládovat dalšími? navíc třeba mě se strašně moc protáhly cykly prvních pár měsíců, tudíž bys třeba naprosto zbytečně oddalovala MS, která by byla ještě hodně daleko…
Citróny - mě vždycky posunuly o 4 dny. Ale musí být hodně šťavnatý a kyselý. Dobrý jsou prý také limetky, ale to jsem nezkoušela.
a kolik dní dopředu? Mi naposled MS dorazila o den dřív, taky se to nehodilo. A tím mi teď vychází na prodloužený víkend (spoléhat na to nebudu, ale zkusila bych to…)
Obnovuju…vysadila jsem HA před měsícem, ale jedem na last minute a obávám se, že bych tam ms dostala, jde posunout třeba tím, že bych HA dneska začla jíst? zbyly mi dvě platíčka, a ty citrony jak? třeba vymačkat ráno do vody? na gyndu už to nestihnu:-(
ahojky holky chtěla bych se zeptat, jestli nevíte jak posunout menstruaci. Vy:,–(ila jsem antikoncepci před měsíce, a snažíme se o mimko, ale jedeme na dovču a právě v tu dobu by mi měla dojít menstruace pokud přijde. myslíte že se dá dát nějaká injekce nebo tak něco?