Posunutí menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
5.5.09 19:54

posunutí menstruace

ahojky holky chtěla bych se zeptat, jestli nevíte jak posunout menstruaci. Vy:,–(ila jsem antikoncepci před měsíce, a snažíme se o mimko, ale jedeme na dovču a právě v tu dobu by mi měla dojít menstruace pokud přijde. myslíte že se dá dát nějaká injekce nebo tak něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
5.5.09 20:00

Zkušenosti nemám, ale myslím, že to jde. Já bych to ale rozhodně nedělala, zvlášť pokud plánujete mimi (a třeba v té době už budeš těhotná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
5.5.09 20:24

ahoj, tak co se týče menstruace po vysazení AH - pokud chceš těhotnět, taky bych to nedělala, ještě si tělo od hormonů neodvyklo a už ho chceš ládovat dalšími? navíc třeba mě se strašně moc protáhly cykly prvních pár měsíců, tudíž bys třeba naprosto zbytečně oddalovala MS, která by byla ještě hodně daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.5.09 21:58

Citróny - mě vždycky posunuly o 4 dny. Ale musí být hodně šťavnatý a kyselý. Dobrý jsou prý také limetky, ale to jsem nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.5.09 09:26

a kolik dní dopředu? Mi naposled MS dorazila o den dřív, taky se to nehodilo. A tím mi teď vychází na prodloužený víkend (spoléhat na to nebudu, ale zkusila bych to…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.12 16:27

Obnovuju…vysadila jsem HA před měsícem, ale jedem na last minute a obávám se, že bych tam ms dostala, jde posunout třeba tím, že bych HA dneska začla jíst? zbyly mi dvě platíčka, a ty citrony jak? třeba vymačkat ráno do vody? na gyndu už to nestihnu:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1