jeden prasek navic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24320
12.3.09 18:42

jeden prasek navic

Ahojte,beru antikoncepci AZALIA protoze kojim.Ale omylem jsem si vzala jeste jednu pilulku.nemuze se nic stat??A mam asi zitra normalne pokracovat v brani.Ja totiz prvni pilulku vzala v patek ale s platicka jsem najela na ctvrtek no a neuvedomila jsem si.Ja ant.brala naposled pred 6lety.tak ted jsem takova sblbla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
12.3.09 18:46

Ahoj Katko,
myslím, že to určitě nevadí. Na práškách, co beru já, je psané, že doba vynechání se může zkrátit, nikoli prodloužit!, takže by to mělo být OK. Vždyť spousta žen dělá to, že třeba nevynechá vůbec (v létě, aby nebyla ms) a je to naprosto běžné.
Zkus si ještě pročít leták, mohlo by to tam být. Snad jsou všechny práška tak nějak stejné.

Tak jsem v mém našla a vyfotila:
http://sklad.obrazku.cz/…DSC01282.JPG

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21477
12.3.09 18:55

podle mě to nevadí. a určitě pokračuj dál. mě se to nedávno taky povedlo. ty hladiny hormonů nejsou až tak strašné, aby ti dvojitá dávka ublížila. to bys jich musela sníst najednou podstatně víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
12.3.09 18:57

Ahoj, taky si myslím, že se nic nestane a pokračuj normálně dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.3.09 20:01

Tak dekuju za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
13.3.09 10:02

Ja to jednou taky tak udelala, proste jsem zapomnela ze jsem uz brala. Doktorka se na me sice divne divala, jak je mozne neco takoveho, ale rikala ze to vubec nevadi, ze si o jeden den zkratim cyklus. Byly to teda prasky, ktere jsou vsechny stejne, pokud jsou to takove ty s ruznym mnozstvim hormonu, v tom pripade to muze byt trosku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.8.11 18:20

ahoj, taky se mi těď stalo.Člověk by řekl,že se to nemůže stát.Přišla jsem si jak pitomá. Ale jsem ráda,že snad se nic tím nestane. Jen se mi cyklus posune o jeden den tim líp. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verunkaaaaa
4.8.13 20:49

Dobrý den, chci se zeptat já si prášek vzala teď v normální dobu kdy si ho beru, ale po 15 minutách se mi udělalo nějak zle a zvracela jsem. Bojím se, že jsem ho vyzvracela, myslíte že bych si měla vzít ještě jeden? Beru mercilon. Ale včera jsem měla pohlavní styk, tak se trochu bojím. Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Verunkaaaaa
4.8.13 20:53

Dobrý den, chci se zeptat já si prášek vzala teď v normální dobu kdy si ho beru, ale po 15 minutách se mi udělalo nějak zle a zvracela jsem. Bojím se, že jsem ho vyzvracela, myslíte že bych si měla vzít ještě jeden? Beru mercilon. Ale včera jsem měla pohlavní styk, tak se trochu bojím. Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.13 22:56

Ahoj, muzu se zeptat, co mam delat, kdyz nedostanu ms v době placeba, kdy mam začít používat další prášky? Dekuju

• Citovat
  • Upravit
2
28.7.20 06:53

Mě doktorka řekla že je jedno jestli ve vynecháme pauze dostanu ms nebo ne proste mám navázat další prášky jak jsem zvykla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.21 21:17

Dobrý den,
potřebovala bych prosím poradit. Stalo se mi, že jsem dobrala v neděli plato antikoncepce MISTRA od pondělí jsem ji na týden neměla brát, ale z nového plata jsem si vzala 1 prášek, je teď nějaký problém? Mám teď s antikoncepci pokračovat?
Děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital