Cerazette a menstruace

7926
23.3.09 16:39

Cerazette a menstruace

Ahoj holky, před měsícem jsem začla užívat Cerazette. Dostala jsem jí hned po šestinedělí. Zatím jsem MS neměla a tak jsem začla s užíváním, Hned 7 den jsem to dostala, jestli to byla MS nebo co to bylo nevim, ale trvalo to 6 dní a tvářilo se to jako MS. Od tý doby nic, včera to bylo sedmý den z nového balení, tak jsem opět očekávala MS a to je asi nesmysl, co? Jak to u Cerasette chodí? Je při jejím užívání MS nebo ne? Psali, že spolehlivý je to po 5 dnech, tak jsme minulý měsíc souložili a pak to krvácení, tak nevím… otěhotnět jsem snad nemohla, ale nevím, jak je to s tou menstruací… Poradíte vlastní zkušenosti? Díky Tea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
23.3.09 17:14

Teo moc tě nepotěším, měla jsem to samé. Teoreticky bys krvácet neměla,ale spousta dr ví, že během užívání Cerazette je naprosto obvyklé špinění, krvácení, kdkyoliv a jakkoliv,hlavně nečekaně.
Já už teda nikdy víc, totálně mi to rozhodilo cyklus, který jsem před snažením o druhé mimi dávala dlouho a složitě dohromady… :(

jo a s otěhotněním: cerazette je snad nejčastější antiko, kterou znám, že lidi přes ni otěhotněli (samo neplánovaně ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
23.3.09 17:21

Zuzko: to mi ani neříkej! Mě doktor taky napsal Cerazette. ale já si nemůžu dovolit otěhotnět - jsem po císaři :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
23.3.09 17:32

No tak tos nás teda fakt moc nepotěšila, Zuzi.
Bef taky se toho těhotenstvíbojim…by nám to rozervalo dělohu :cry: A jakej byl jinak ten císař? Že pohoda, já už o tom ani nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
23.3.09 17:34

No tak tos nás teda fakt moc nepotěšila, Zuzi.
Bef taky se toho těhotenstvíbojim…by nám to rozervalo dělohu :cry: A jakej byl jinak ten císař? Že pohoda, já už o tom ani nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.3.09 18:03

Mně řekl doktor při kontrole po šestinedělí, že jsou ženy, které při této AK nemenstruují a pak jsou ženy, které při ní menstruují pořád nebo skoro pořád. Já jsem prvních pár měsíců patřila mezi tu první skupinu a když bylo Anežce asi 10 měsíců, přesunula jsem se do té druhé skupiny (takže pro mě AK stoprocentní, ale asi jinak, než by mělo :lol: ) Po měsíci téměř neustálého špinění až MS (nemenstruovala jsem asi čtyři dny z měsíce), jsme se s manžou dohodli, že pilulky už ne a přešli jsme na jinou ochranu a jsme na ní dodnes. Druhé těhu bohužel skončilo moc brzy :cry: a já už jsem rozhodnutá do té doby, než odrodím (zatím jsem přesvědčená že budu ráda, když budu mít dvě děti), AK už nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.3.09 18:07
zuzanasinova píše:jo a s otěhotněním: cerazette je snad nejčastější antiko, kterou znám, že lidi přes ni otěhotněli (samo neplánovaně ;-))

To můžu jen potvrdit, viz můj druhý metřík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
23.3.09 18:21

Taky jsem ji chvíli brala. Kojila jsem, tak jsem MS dostala až cca 10měsíců po porodu. Přestala jsem ji brát. Vadilo mi, že se musí brát přesně ve stejnou hodinu, nejlépe i minutu :-). Jsem na léky lajdák, tak když na ni zapomenete i pár hodin, začnete menstruovat nebo špinit. Pak jsem nebrala nic. Stejně prý hormony jdou do mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
23.3.09 18:22

Holky, neděste mě 8O Po mém císaři o druhém miminku neuvažuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
23.3.09 18:22

Prostě není 100% (99,99%), pokud se nebere zcela pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
23.3.09 18:26

Ahoj TEO já ho brala po prvním těhu asi 11 měsíců a MS jsem neměla. Pak ten 11 měs.jsem to najednou dostala a krvácela strašně silně asi 3 týdny.Dost mě to vyděsilo,pak jsem přestala kojit a přešla na Mercilon a bylo to OK.
Ted mi ho dr.taky napsal,ale zatím jsem si ho nevzala,nějak se mi do toho nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
23.3.09 18:29

Ahoj, tak já jsem to měla to samé. Asi 7 den užívání jsem začala krvácet, trvalo to asi 7 dní a pak nic. Podruhé jsem začala krvácet, když jsem začala brát druhé balení( druhou krabičku). A pak už nic. Ale já jsem hodně kojila a po vysazení jsem MS dostala asi až za 6 týdnů. Ale musela jsem kojení hodně omezit.

Takže nevím, jestli jsem neměla MS kvůli tomu, že jsem kojila, nebo to byl důsledek antikoncepce :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21648
23.3.09 19:18

tak já se přidávám ke špatným zkušenostem. ze začátku bylo všechno v pohodě a cca po 3 měsících jsem nejdřív začala na konci cyklu špinit a pak jsem měla MS co 14 dní :twisted: jakmile jsem to vy:,–(ila, tak všechno OK a cyklus se srovnal. pak jsem přestala kojit a najela zpátky na Dianne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
23.3.09 19:32

Teda holky, moc mě to teda neuklidnilo… No a navíc, jak mám poznat, že jsem těhotná i přes ty prášky, když msnemám??? 8O kdybych nebyla po císaři, tolik bych to neřešila, ale takhle se dost bojim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.3.09 19:43

Mate i nektera lepsi zkusenosti? Ja jsem zatim MS nemela, kojim, beru prasky zhruba od 7. tydne po porodu (pred 6,5 mesici) a zadne problemy nemam. Po tom co tu ctu se celkem desim, co prijde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí