Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@11HANULA píše:
Je to tu dost „staré“, ale písnu také svoji zkušenost s Cerazette.
Třeba se bude někomu hodit.
Já ji tedy beru už přes dva a půl roku - malá má tento měsíc tři roky, ale pořád trochu mlíkujeme, ráno a večer.
Měsíc po začátku braní jsem něco jako menses dostala a od té doby nic, tedy už skoro tři roky.
To je moje zkušenost s Cerazette.
Je dražší než ostatní antikoncepce (aspoň co jsem já kdy brala), ale u kojení se žádná jiná brát nedá.![]()
![]()
Mám naprosto stejnou zkušenost. Teď už rok nekojím a zůstala jsem u něj, protože MS se objevuje tak 3-4× do roka což mi naprosto vyhovuje.
@Klementýnka píše:
Mám jí taky po porodu a šestinedělí předepsanou. Mám trochu strach z migrén, trpím na ně.Nebolela Vás po ní více hlava? Nehubne se po ní? Nepřibírá?
@Klementýnka Já bych řekla, že (na mě) žádné negativní působení nemá. Ale to je individuální, každá snáší antiko jinak (i jinou). ![]()
Konečně po více než třech letech jsem přestala kojit, DARUJI (přepošlu v obálce) ZBYTEK - ccaq 3 tabletky, co mi zbyly. PÍSNĚTE SI HOLKY,
![]()
Jinak já si na něj stěžovat nemůžu
![]()
Ahojky všem, já beru antikoncepci Cerazzete od konce šestinedělí(mám 11 měsíčního syna),špinila jsem jen při prvním měsíci užívání a od té doby nic..vůbec nic…je fakt, že jsem plně kojila a od 5 měsíce přikrmuji a kojím 4× za den(i noc)…teď jsem dobrala poslední platíčko a chceme s manželem druhého prcka..tak jsme zvědavá kdy MS přijde a jaké to bude..po skoro 2 letech jsem fakt zvědavá..je tu někdo, kdo se pokoušel o druhé mimí? za jak dlouho se Vám podařilo otěhotnět??
Díky moc Verča
Ahoj snad se nekd u Vas najde a odpoví, přes šest let jsem nebrala antikoncepci a ted po porodu mi doktor predepsal prave cerazette ale z pribaloveho letaku si pripadam jako blázen
potvrdite mi tedy zda funguje bezne zacit první tabletku prvni den menstruace pote dobrat platicko a 7dni pauza a osmý den druhe plato?
Dekuji