Slabé krvácení po antikoncepci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.5.09 19:00

Prosím o pomoc!!!

Dobrý den, užívám antikoncepci chloe. Dobrala jsem první platičko aktivních tablet a hned na to sem začala brát aktivní tablety z druhého platička. Po 6 aktivních tabletách z druhého platička se mi objevilo velmi slabounké krvácení, dneškem už je to 6 dní co mám slabé krvácení. Chtěla bych se zeptat čím to je? je to normální? co bych měla dělat? Měla bych dobrat celé platičko a nebo udělat tydení pauzu a poté pokračovat novým platičkem? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
388
14.5.09 19:08

Ahoj, mám sice jinou antiko, ale taky se mi to stalo. Dr říkala ať to beru jako normálně, že se to může stát náhlým poklesem hormonů, nebo počasím, nebo jakoukoli změnou. Pokud by se to opakovalo, je vhodné antiko změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.5.09 20:44

Taky se mi to drvi stavalo kdyz jsem mela trifazovou HA,jakmile jsem ji zmenila na jednofazovou byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
14.5.09 22:15

Ahoj, také se mi to stává. Vlastně už to budou tři měsíce, co týden krvácim a dva - tři dny normál. Takže po třech měsicich beze změny vyzkoušim jiné. Mudra mi řikala, že než se tělo s antiko srovná trvá tři měsíce. Pokud dele musi se vybrat jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.5.09 23:10

Mě se tohle stávalo u všech antikoncepcí .Pomohlo jen nebrat Ha

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.14 05:50

Prosím vás všechny moc o pomoc :(

Z důvodu domácího násilí a nátlaku „at vypadneme my kurvy“, potřebuju co nejdřív s dvouma dětma (3 a 4) jít pryč z domů :,( :,( :,(

Není to žádný troll, opravdu vás teď moc potřebuji.

Prosím holky, kdo by měl ten čas a to srdce a zavolal na nějaké azylové domy (kolem Zlínského kraje) kde by nás s dětma mohli vzít hned, maximálně do konce týdne, a dal mi sem info. Jsem bez kreditu, nemám jak se dovolat :,(

Už to tu nevydržím, jsme tu jako hnusní švábi, kterých je potřeba se rychle zbavit :,(

Předem všem moc děkuju za pomoc, otázky OT si nechte, balim věci takže nemá čas.

A ne, nejsem žádný student, co má zrovna prázdniny, jsem generálka na emimi co potřebuje Vás holky, maminky, které mi pomohou!… :(

• Citovat
  • Upravit
18305
30.12.14 06:20

Okamžitě volného nebude asi nic. Je možné využít tísňové volání na linku 158 - jde to bez kreditu - a nechat násilníka vykázat z domu až na osm dní. Během této doby se dá promyslet a zařídit všechno potřebné. Pokud se násilník vrátí před uplynutím lhůty, zavolat znova 158 a on poputuje do zajišťovací vazby.
Jinak na Zlínsku teď v zimě asi okamžitě nic volného nebude, Vím jen o krizových lůžkách na charitě v Blansku (na pár dní) a o Domově sv. Markéty v Boskovicích. Brno je podle mých informací plné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.12.14 08:17

:hug: mrzí mě to, obvolám ti co chceš. Jsem z daleka ale mobil mám bezedný. Ozvi se mi do SZ a dej mi mobil na sebe, spojím se s tebou. A domluvíme co je potřeba. A tady můžu třeba referovat za tebe, když se sama nechceš provařit, což chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
30.12.14 14:29

Zakladatelko, teď hned Ti pomoct nemůžu, ale od jara budeme pronajímat byt v rodinném domě ve Zlínském kraji, na ceně bychom se určitě domluvily. Kdyžtak písni do SZ pro víc info, nechci psát tady přesné místo atd… Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.15 22:53

@Jura007 @Blackova.K @Salvaje tak jsem ho vyhodila. Odvezla jsem mu nejdůležitější věci k rodičům a zbytek oni odvezou zítra. Vyměnila jsem i zámky.
Děkuju vám za ochotu :srdce: nakonec jsem to vyřešila s pomocí kamarádů, stejně si ale budu muset najít něco levnějšího, tady platíme nájem 13.000,– a to já s mateřskou neutáhnu :(

@Salvaje a jak velký je byt a nájem orientačně?? Já si ale stejně musím najít něco, kde mi to nejspíš bude doplácet socka, bohužel, bavila jsem se o tom s paní na ospodu, když jsem tam přišla vyklepaná pro informace ohledně svěření dětí do péče. Nabízela mi azyl až někde v Praze, narychlo, ale to bych nezvládla penglovat sem a tam a vyřizovat věci kolem :|

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.15 22:54

@Salvaje kdyžtak ti můžu dát mail, pokud to tu nechceš zveřejnit samozřejmě :)

• Citovat
  • Upravit
18305
4.1.15 05:52

13000,– 8o To je fakt pálka! Já platím za 1+1 4000,– plus dvakrát pětistovka záloh (jednou ročně 2000,– doplatek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.1.15 06:00

S tím pendlováním je to bohužel pravda… :think: Co je nad 40 kilometrů, to je bohužel často veřejnou dopravou nesjízdné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
4.1.15 12:39
@Anonymní píše:
@Salvaje kdyžtak ti můžu dát mail, pokud to tu nechceš zveřejnit samozřejmě :)

Napiš mi SZ nebo mail na Tebe. Byt je velký 2+1, v přízemí RD. Zbytek radši soukromě ;) Ale to, co platíš teď, to je fakt šílené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.15 12:51

@Salvaje @Jura007 je to 4+1 v novostavbě…

Posílám mail, kouskuju ho, jinak se vycenzuruje, takže bez mezer:
fa ce lo ula@ gmail. com
Jsi hodná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí