Azalia - antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.5.13 16:17

Chtěla jsem totiž po doktorovi antikoncepci, která je šetrná a levnější a tak mi napsal Azálii. Až tady čtu samé negatívní příspěvky. Nemám ji kvůli tomu, abych zabránila početí, ale protože silně krvácím a nemůžu chodit pomalu ani do práce. Prý je to po císařském řezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucik2409
25.6.13 13:01

Ahojte holky,
musím taky přidat svůj komentář. Azalii beru od konce šestinedělí, teď je to cca 4 roky. Já musím říci, že jsem s ní moc spokojená. Při jakékoliv jiné, kterou jsem dříve brala, jsem měla pořád problémy (špinění takřka pořád). MZ jsem neměla za celou dobu vůbec, můj lékař, kterému plně důvěřuji, řekl že to vůbec nevadí. Je pravda, že když jsem ji teď vysadila, musela jsem brát hormony aby MZ vůbec naběhla. Ale už je vše v pořádku a plně se věnujeme přípravě na druhé mimi. Po porodu si ji určitě zase nechám napsat.

• Citovat
  • Upravit
195
25.6.13 13:03

Já beru Azalii od konce šestinedělí a jsem maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petruschka
15.8.13 22:10

Beru azalii 2 měsíce, před tim sem brala cerazette 6 měs, ( ta jeden čas na trhu nebyla - dnes mi dr řekla, že už je opět na trhu ) že jsou stejný, ale ms se mi dostavila vždy po měsíci a trvala 14 dní, což je šílený… moje tělo si s tim prostě neumí poradit :-( s cerazette sem buď špinila, nebo sem to měla dost nepravidelný, třeba po měsici a pul na pár dní, ale taky i po 14 dnech se ms dostavila znova…
takže teď doberu platíčko a přemejšlim co vyzkoušim, protože tohle mi opravdu nesedí :-(

• Citovat
  • Upravit
20855
29.9.13 19:01

Prodej léků na předpis je nelegální, příspěvky mažu.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.13 09:53

spokojenost

Ahoj holky… Beru Azalii ted třetí měsíc a jsem neuvěřitelně spokojená… Já jí teda nemám kvůli pidižvíkovi, ale dvousložková antikoncepce mi dělala strašný věci. Teť se konečně dávám zase do kupy. Menstruaci jsem měla dvakrát a to týden po nasazení a pak za týden znovu… To že se u téhle nemenstruuje, je v pořádku. Pokud si totiž přečtete příbalový leták, je tam napsáno, že toto množství hormonů, které se podává bez pauzy, nastaví vaše tělo na období týden po menstruaci a tím pádem tělu je dobře a už nedochází k pochodům hormonů k dostavení se menstruace. Proto je vhodná po šestinedělí :) Jako bonus se konečně dostavila chuť na sex, nemám nateklá prsa, premenstruační stavy a ještě si můžu dělat co chci s váhou. Tak snad to tak i vydrží co nejdéle :) Všem hodně štěstí při výběru pilulek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afka
7.10.13 15:16

azalia

Ahojky holky, azalii uz neberu cca 4tydny a jeste jsem to nedostala…Máte nekdo zkusenost s tim ze trvalo dlouho nez se ms dostavila? Děkuju za reakce

• Citovat
  • Upravit
11.10.13 08:43

Ahoj afko, nevím jestli jsi si to tu pročítala, ale našla jsem tu pár příspěvků, kde holky psaly, že po dlouhém užívání musel doktor nasadit hormony na srovnání rovnováhy. Tohle bych asi radši řešila s doktorem, než tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iwwwca
24.10.13 12:29

Ahojky, začala sem brát azalii po šestinedělí a první krvácení bylo opravdu hodně silné. teď mam 5dní slabé krvácení a 6dní nic, pak zase 5dní krvácení a 6dní nic a takhle stále dokola, vůbec mě to nebaví :x co sem ušetřila během těhotenství za vložky, tak teď za ně dám 2krát tolik…jinak si na ně nemůžu stěžovat ale tohle mě opravdu nebaví, ale musím to vydržet do konce kojení :zed:

• Citovat
  • Upravit
997
4.12.13 23:48

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat…
po šestinedělí jsem začala brát tuto antikoncepci, plně jsem kojila, jenže teď už nekojím (bohužel ze zdravotních důvodů), tak by mě zajímalo jestli ji můžu brát i když nekojím, jestli je účinná?
Jinak poprvé jsem začala krvácet asi po týdnu, ale to jen nějaký 4 dny (to mi doktorka říkala, že se může vyskytnout) pak jsem nějaký 4,5 měsíce měla klid, a pak jsem začala krvácet, né moc a většinou tak 4 dny, ale bohužel to bylo kolikrát i 2× do měsíce…
Děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
12.6.14 21:37

Holky, oživuji téma a jdu pro radu. Mám poprvé Azalii, dnes sem si ji v lékárně vyzvedla, ale MS mi skončila před několika dny. Mohla bych ji začít brát jindy než první den MS nebo musím čekat na další MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
12.6.14 21:39

@SarkaLo mne gynekolog doporucil az pri MS a taky jsem to tak udelala a pak tech par dni cekala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
12.6.14 21:41

@nikiD Mám MS právě trochu rozházenou, tak mi jde právě o to, zda čekat do další MS - která může dorazit normálně nebo i o dost déle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
12.6.14 21:43

Já ji začala brát hned, tj. v půlce cyklu…další ms přišla a pak už né…beru 3. plato ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
12.6.14 21:46

@kessi22 Fakt, takže můžu i teď, když mi skončila MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí