Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Andulinečka ahoj, holky ti asi budou psát, že ve dvou a půl letech už golfky nepotřebuješ, že bude malý štrádovat sám, ale já mám skoro tříleťáka a ten neudělá ani krok a když kočár nevezmu, tak ho prostě musím nést… navíc ten náš „malý“ je celkem těžký a velký - 16 kilo, metr, tak jsem hledala a hledala a největší golfový kočár je baby jogger city miny - malý se tam krásně vleze ale je dražší, stojí šest tisíc… a nemá polohování nožiček
Divala si se na zbozi nebo heureku? Asi to bude chtit nejaky hodne lehky ![]()
my mame myslim babypoint nebo tak nejak se jmenuje.
Mám Chicco Multiway, je to klasickej golfáč, moc pohodlně se netlačí, ale je stabilní, uveze na madlech plno tašek a co tak vidím, tak se v něm v pohodě vozej i velký děti.. Malá má 13 kg a stále ještě jí i s golfkama vynesu do tramvaje sama.. Novej stojí okolo 3.000 ale na bazarech je okolo 1.000 ![]()
Třeba já mám na cestu rychlovky zapp xtra, je to klasika golfky s mrňavejma kolečkama, ale můj tříletý synovec se tam vejde v pohodě.
Já vím, že už toho moc v kočárku enajezdíme ale každej mi říká, kupte si už golfák a taky se mi zdá, že je asi zbytečnej na ten rok, jestli to nevdržíme ještě v tom našem. na kočárku jsme jezdily třeba když nebylo hezky ale jak se tedˇ oteplí, tak asi bude chtít tˇapat sama, no já se ještě zkusím po nějakém podívat a rozmyslím se.Ale moc děkuji za tipy ![]()
Cybex Topaz nebo Callisto, je trochu užší, ale pro vysoké dítě jako dělaný. Má dlouhou zádovou opěrku a nastavitelnou stříšku na výšku po konstrukci, nosnost 22kg, kočár má snad necelých 8kg - v pohodě si ho vynesu do MHD i s dítětem a taškama. Malej má 20 měsíců, skoro 15kg, 90cm a vejde se naprosto s přehledem, pořád tam má dostatek komfortu.
@Andulinečka
no a co kdyby si ted na jaro/leto koupila tu trikolku z rukojeti ze by se mala vozila v tom a kdyz bude chtit kousek popojit sama tak si popojde nebo ji zas svezes.
My jsme meli inglesinu zippy. Dobre se sklada destnikove, takze nezabere tolik mista, je prostorna. A pokud ti ditko jeste nekde po ceste usne, da se dat i do lehu. Ma velkou boudicku, tak ji mezes nastavit, ze chrani proti slunku nebo vetru ![]()
Jéé, tak já bych se mohla tahat dvou a půl leté dítě v kočárku
Nejsou jí ani dva a už tlape sama, chodíme i na nákupy, na návštěvy, jezdíme autobusem, vlakem… No ale když už golfky (ty samozřejmě máme, kupovali jsme je v roce a půl cca), tak je jedno jaké. Já koupila z druhé ruky Nunu a jsem jakš takš spokojená, hlavně mi šlo o spojenou rukojeť a o skladnost - dá se složit do placky, že se vejde i do našeho pidi auta…
Holky poradíte jaký kočár chtěla bych už golfák pro dvou a půl leté dítě? Máme od narození trojkombinaci ale chtěla bych už golfák, páč se do toho našeho sportˇáku už moc nevejde a golfák je podle mě už lepší. Díky za rady mějte se.