Kvalitní golfosporťák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
228
5.3.13 17:54

Kvalitní golfosporťák

Holky, moc prosím o vaše zkušenosti. Chci na léto pořídit nějaké kvalitní golfky či lehoučký sporťák.
Moje kritéria výběru jsou:
spojená rukojeť, zádová opěrka k 50cm, polohovatelné nohy a záda co nejvíce do lehu kvůli spaní, velká bouda, která cloní i ležící dítě.
Děkuji za všechny typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3684
5.3.13 18:04

Valco Baby ion!!! :pankac: :pankac: :pankac: Pro mě nejlepší kočár, jen rukojeť je do oválu :mrgreen: Ale díky tomu se suprově ovládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
5.3.13 18:05

@nelar
my mame Espiro Magic 4. Mela ho i kamoska a po jejich zkusenstech jsme do neho sli taky :potlesk: :potlesk:
Zatim si nemuzeme ztezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.3.13 18:12

Baby jogger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
5.3.13 18:17

Zrovna mám podobné přání a asi půjdu do TFK Dot. Ještě ho ale chci vidět naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.3.13 18:31

Bebeconfort Elea. má a jsem moc spokojená. myslím že splňuje všechny tvoje požadavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
5.3.13 18:31

Právě jsme pořídili Peg Perego book a je úžasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
5.3.13 18:34

Cybex callisto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
5.3.13 18:38

Na to Espiro Magic 4 pozor. My ho měli, kočárek skvělej, ale malej se do něj nevešel už v 9.měs, spal s hlavičkou ke straně, protože zádovka mu byla krátká a boudička rozhodně pořádně necloní. Já jsem kvůli prostoru a boudičce (plus rozumnější cena) oželela spojenou rukojeť a koupili jsme Peg Perego Pliko P3, dneska bych asi vzala ten Book, je moc pěknej a velikostně myslim stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
5.3.13 18:40

@nelar Tak lehké, plně polohovací a nejlépe i s rakeotvým pohonem :D? Valco Ion je výběhový typ a na tu rukojeť si můžeš, ale nemusíš, zvyknout. Jukni na Valco Zee nebo Peg-Pérego Book.

Kdybys netrvala na nožičkách, tak Valco Snap 4, Baby Jogger City Mini nebo Britax B-Agile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.3.13 18:40

Ja bych sla do TFK dot, je nejlepsi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
5.3.13 18:56

@kotyk
Myslím že na rukojeť u Valca ion se dá rychle zvyknout :mrgreen: A nebo ještě Valco Rebel
Na ion je ta rukojeť podle mě suprová, je to výhoda když zrovna chceš řídit jednou rukou.
Ale uznám že někomu to vyhovovat nemusí :) Já jsem ocenila hlavně to že jsem mohla nosit normální kabelku a krásně jí hodila přes rukojeť, což u jiných kočárků nejde, buď musíš mít tašku na kočár nebo kabelku přes rameno a nebo jí hodit do košíku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
5.3.13 18:58

My máme Peg Perego Pliko Switch Easy Drive a jsem moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
5.3.13 19:27

Byli jsme spokojeni s Zopa Fusion (Babydesign Sprint). Nejsou to tedy výběrové značky, ale je to bezva spojení golfek a sporťáku a vešla se do něj i dcera s 95 cm v pohodě. Ne vždy vyhlášená značka je zárukou, že to bude i pohodlné a prostorné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
5.3.13 19:35

Inglesina Espresso :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie