Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, moc prosím o vaše zkušenosti. Chci na léto pořídit nějaké kvalitní golfky či lehoučký sporťák.
Moje kritéria výběru jsou:
spojená rukojeť, zádová opěrka k 50cm, polohovatelné nohy a záda co nejvíce do lehu kvůli spaní, velká bouda, která cloní i ležící dítě.
Děkuji za všechny typy.
Valco Baby ion!!!
Pro mě nejlepší kočár, jen rukojeť je do oválu
Ale díky tomu se suprově ovládá
@nelar
my mame Espiro Magic 4. Mela ho i kamoska a po jejich zkusenstech jsme do neho sli taky
![]()
Zatim si nemuzeme ztezovat.
Zrovna mám podobné přání a asi půjdu do TFK Dot. Ještě ho ale chci vidět naživo.
Bebeconfort Elea. má a jsem moc spokojená. myslím že splňuje všechny tvoje požadavky
Na to Espiro Magic 4 pozor. My ho měli, kočárek skvělej, ale malej se do něj nevešel už v 9.měs, spal s hlavičkou ke straně, protože zádovka mu byla krátká a boudička rozhodně pořádně necloní. Já jsem kvůli prostoru a boudičce (plus rozumnější cena) oželela spojenou rukojeť a koupili jsme Peg Perego Pliko P3, dneska bych asi vzala ten Book, je moc pěknej a velikostně myslim stejný.
@nelar Tak lehké, plně polohovací a nejlépe i s rakeotvým pohonem
? Valco Ion je výběhový typ a na tu rukojeť si můžeš, ale nemusíš, zvyknout. Jukni na Valco Zee nebo Peg-Pérego Book.
Kdybys netrvala na nožičkách, tak Valco Snap 4, Baby Jogger City Mini nebo Britax B-Agile.
@kotyk
Myslím že na rukojeť u Valca ion se dá rychle zvyknout
A nebo ještě Valco Rebel
Na ion je ta rukojeť podle mě suprová, je to výhoda když zrovna chceš řídit jednou rukou.
Ale uznám že někomu to vyhovovat nemusí
Já jsem ocenila hlavně to že jsem mohla nosit normální kabelku a krásně jí hodila přes rukojeť, což u jiných kočárků nejde, buď musíš mít tašku na kočár nebo kabelku přes rameno a nebo jí hodit do košíku ![]()
My máme Peg Perego Pliko Switch Easy Drive a jsem moc spokojená
Byli jsme spokojeni s Zopa Fusion (Babydesign Sprint). Nejsou to tedy výběrové značky, ale je to bezva spojení golfek a sporťáku a vešla se do něj i dcera s 95 cm v pohodě. Ne vždy vyhlášená značka je zárukou, že to bude i pohodlné a prostorné.