Kočárek Coneco flash

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
186
4.3.13 21:00

kocarek coneco flash

Nemate nekdo tento kocarek? mam moznost jej odkoupit od zname, pry je nezniceny. Ja jsem strasne vybirava a tento se mi jako jeden z mala libi. Chci ho mit do mesta(autobusem) a jako nahradni kocarek. Brzo se na nej pujdu ke zname podivat tak chci vedet na co si dat pozor.
Dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3684
4.3.13 21:05

Tento kočárek výdávám u nás ve městě, no nevím, řekla bych že je to takové chrastítko, nikde nepíšou nebo aspoň já jsem nenašla, že by byl odpružený :nevim:
Ale pokud ho chceš jako druhý kočárek, tak proč ne :-)
Jen asi na rukojeť si budeš muset zvyknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.3.13 22:04

Jé, tak to se musím zasmát. Jedna maminka ho tu má kombinace světle modrá s šedivou :lol: a jak tu taje sníh a je tu bláto, tak se to svinstvo lepí na kolečka a na to se ještě nabalují ty hnusný malý kamínky, co s tím posypávají chodníky proti náledí - takže můžu zase vytírat chodbu :cert: :cert: :cert:. My jsme neměli problém, máme veliký kolečka :P ale ta maminka každou chvíli zastavovala a klacíkem to sundavala dolů, páč se jí ty kolečka pořád zadrhávali a nemohla jet, deku, kterou byl malej přikrytej měla jak prasátko no ----- :P :mrgreen:. Takže docela mazec :lol: Když jsem se vracela z města domů, chudák byla teprve na konci ulice a nadávala jak špaček prý ho nacpe zpátky do sporťáku / má na něm něco jako sesličku /, že se tam tak nezamaže, že je tam víš od země a kolečka se jí nebudou zasekávat / má nafukovací /. Takže bacha na bláto a jiné věci. Myslím, že ve sněhu to bude taky žůžo ale to nevím, to ta maminka ještě před týdnem jezdila s tím sporťákem. Takže to bude asi jenom do sucha a do tepla :mavam: Ale říkám, píšu, co jsem dneska viděla já osobně s ním zkušenost nemám - asi naštěstí máme taky vysokou sesličku ale malej tam půjde tak koncem dubna, zatím jsme v kočáru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.3.13 10:24

Právě že bych ho chtěla jen na léto jako náhradní kočár, do města a do autobusu, můj sporťák je super(Jané slalom reverse), ale chtěla bych i něco jednoduššího, jen na takovéto ježdění sem a tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
7.3.13 10:26

@Amoletka tak to jo, pokud je to do města do sucha, tak bych si ho vzala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí