Golfový kočátek do 2.000

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
R21
2.3.13 15:16

Golfový kočátek do 2.000

Maminky potřebuju poradit jaký je nejleší golfový kočárek s cenou do 2000?nebo máte některá případně zkušenosti s těmito:EASY GO Milo a Coto Baby Soul?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
2.3.13 15:29

Takové golfky bych nebrala, nejezdí se s nimi moc dobře. Co koupit bazarovej typ jako je http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Já ho mám a je super, pohodlný pro dítě, krásně odpruženej, jezdí se s ním moc dobře. Po jednom dítěti seženeš okolo 1.000,–-1.500,– a většinou v dobrém stavu. Kamarádka si koupila použitej, používání je znát fakt jen na kolečkách, i když já ho mám chvilku a kolečka vypadaj stejně :lol: Doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.3.13 16:07

To já jsem zase zastánce golfových kočárků skládaných do deštníku a to hlavně z estetických důvodů. Musím říct, že to Espiro mi přijde jaku ufo :-(
Já mám díky golfkám odolné dítě, neb v nich spal do svých dvou let denně třeba i 4 hodiny po poledni na balkóně - v létě v zimě a byl moc spokojenej. Takže za mě je důležité, aby šel do úplného lehu nebo aspoň co do nejpohodlnějšího. Díky tomu, že byl můj golfáček vhodný na to spaní, tak jsme si také užili daleko vííc venku, dokonce víc, než teď ve 2,5 letech, kdy jsme na polední spaní vázaní být doma. Nijak super odpružené ty kočárky asi nebudou, ale za ty peníze také nemůžeš chtít vše. Já když začala kočárek vybírat, tak se mi moc líbil Espiro Metro, ale už si moc nepamatuju, jak to měl s polohováním a odpružením. Nakonec jsem koupila Maclaren Techno XT za 7850 korun a jsem tedy moc spokojená, ale to je samo úplně jiná cenová relace.
S těch levnějších kolem 2000 korun co jsem se dívala jde hezky polohovat třeba tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.3.13 17:11
@Mafina5 píše:
To já jsem zase zastánce golfových kočárků skládaných do deštníku a to hlavně z estetických důvodů. Musím říct, že to Espiro mi přijde jaku ufo :-(
Já mám díky golfkám odolné dítě, neb v nich spal do svých dvou let denně třeba i 4 hodiny po poledni na balkóně - v létě v zimě a byl moc spokojenej. Takže za mě je důležité, aby šel do úplného lehu nebo aspoň co do nejpohodlnějšího. Díky tomu, že byl můj golfáček vhodný na to spaní, tak jsme si také užili daleko vííc venku, dokonce víc, než teď ve 2,5 letech, kdy jsme na polední spaní vázaní být doma. Nijak super odpružené ty kočárky asi nebudou, ale za ty peníze také nemůžeš chtít vše. Já když začala kočárek vybírat, tak se mi moc líbil Espiro Metro, ale už si moc nepamatuju, jak to měl s polohováním a odpružením. Nakonec jsem koupila Maclaren Techno XT za 7850 korun a jsem tedy moc spokojená, ale to je samo úplně jiná cenová relace.
S těch levnějších kolem 2000 korun co jsem se dívala jde hezky polohovat třeba tento

4 hodiny spánku v golfkách, to si musela záda šušňat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
2.3.13 17:19

@jizvíková když jsou polohovací???

• Citovat
  • Upravit
karolínka12
2.3.13 17:20

Já bych koupila ojetý z bazaru

• Citovat
  • Upravit
482
2.3.13 17:21

Mám golfky chicco for me, kupovala jsem je na aukru po jednom dítěti a jsem s nimi nadmíru spokojená. Jdou dát do vodorovné polohy, takže se tam dítko pohodlně vyspí, Pod dceru jsem někdy dávala rychlozavinovačku pro větší pohodlí (samozřejmě rozloženou, už se do ní nevešla). Stály mě 1500Kč i s poštovným. Jsou sice trošku vachrlaté, když jedu po nerovném terénu, ale to jou všechny golfky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.3.13 17:58

Nevím, zda máš holku nebo kluka, ale doporučuji tyto, měla jsem hodně drahých golfek, tyto jsem kupovala jako bazarové a byly úplně super. Lehouké, skladné a vydržely i 16kg syna, výlety do přírody :-)
 http://www.babylife.cz/…eWay-Ametyst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.3.13 18:12

@jizvíková No v golfkách Maclaren Techno XT, které jdou do úplné roviny a které jsem navíc měla vypodložené na míru ušitou pohodlnou molitanovou vložkou, si myslím malý opravdu lebedil :-) Proto tam spal také tak dlouho :-)
Kdybych věděla, že je možné golfky používat od narození (tedy samozřejmě jen ty, které jsou k tomu účelu schválené) tak bych si je koupila již od narození a vozila v nich malého například, když jsme jeli do obchoďáku. Protože při návštěvě Ikea a Tesco na Zličíně zkrátka člověk i při nejlepší snaze ty dvě hodiny v obchodě stráví a to jsem měla pocit, že ve vajíčku nacvaknutém na podzovku malý trpí, aler v golfkách, bych byla úplně v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.3.13 11:26

@R21 Ahoj, chci se zeptat jestli už jsi teda vybrala ty nejlepší golfky? Mám stejný problém, máme sice sporťák, ale chce to na jaro i nějaké lehké golfky co jen hodíme do auta a nemusíme složitě skládat… Máme stejný plán na rozpočet, do 2000,– a právě je mi celkem jedno jestli budou nové nebo použité, hlavně aby byly dobré a kvalitní, lehké a lehce skládatelné, pohodlné pro malého, schopné i trochu do terénu.. Už se v těch názvech a typech ztrácím, chtělo by to jen tak dva tři typy těch fakt nejlepších :-) Poradíte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R21
10.3.13 13:50

Nakonec jsem si vybrala Coto baby Soul

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat