Golfky Chicco Echo vs Chicco Multiway

896
1.3.13 18:49

Golfky chicco echo vs chicco multiway

Ahojky, potřebovala bych od vás nějakou recenzi na tyhle kočárky kdo máte. A jestli vítě o nějakém znatelném rozdílu. Já na žádný nepřišla, ale echo je mnohem levnější než multiway a to také nevím proč. Každopádně všem díky za info. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Chicco Multiway?

Přidejte zkušenost s Chicco Multiway
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihl. eVerča
1.3.13 19:08

Tak na první pohled má echo menší kolečka, takže to bude asi spíš takový hrkátko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
896
1.3.13 19:18

Koukala jsem teď i na různá videa na youtube a asi to vyhraje ten multiway, vypadá i bitelněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
1.3.13 19:21

Já mám Chicco Multiway a podruhé bych je nekupovala a spíš investovala do nějakého dražšího kočáru. Ale obávám se, že výtky budou platné pro oba kočáry.
Takže:
krátký sedák - buď musel mít synek natažené nohy, což jako většímu už vadilo, pokud se podnoška „zalomila“, aby měl nohy normálně dolů, tak zase v kšírách visí jak na padáku

Krátká bouda - funkční v podstatě jen v lehu-pololehu. V normálním sedu na dítě hodně prší.

Nánožník - krátký, začal být synovi malý už asi 15 měs. a to přichytávání na suché zipy samozřejmě také nedrží.

Brzda je sice spřažená, ale stejně ji musíte zašlápnout na obou stranách a chvíli verglovat, než zapadne.

Špatně se zvedají přední kola na obrubník - mohl by být lépe vyvážený. Ale to je asi u mnoha golfek.

Jinak plusy jsou samozřejmě cena a na golfky celkem fortelná kola, kt. leccos projedou (samozřejmě na poměry golfek).

• Citovat
  • Upravit
K.Black
1.3.13 19:25

@abidail mám multiway, fakt je nešetřím, navozili toho už hodně a pořád jsou jak nové, nejsou rozvrklané. Nánožník jsem nepoužívala, první rok měl fusak, potom už byl spíš chodící. Leh mi nevadil, v kočárku nespí, jestli v něm spal za dva roky 10× :nevim: Určitě jsou i lepší, ale mě tohle stačí.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
1.3.13 19:30

Já na Multiway nedám dopustit ;) A to je teda vůbec nešetřím, těžký dítě, těžký nákupy a pořád držej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.3.13 19:44

Ahoj, mě ber s rezervou, taky jsme měli vybraný multiway, ale když jsme je viděli naživo, přišly mi jako děsný kostitřas. vyzkoušený je nemám, takže moje hodnocení ber opravdu s rezervou. my spíme v kočárku každý den, jinak mi dítě neusne. takže jsem hledala a hledala a našla cybex. rozhodli jsme se pro topaz, dělený rukojeti, ovládání i jednou rukou dobrý. jen budou asi o něco užší. cenově průměr, kolem 5 tis. asi jsem moc nepomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
1.3.13 21:10

Mám multiway. Určitě jsou lepší golfky, ale u nás na něj byla akce, takže bylo rozhodnuto. Kola jsou větší než u normálních golfek, vejde se mi v pohodě zimní fusak (Emitex) a netahám ho po zemi. Do koše se toho vleze překvapivě celkem dost. Jsou lehké. Co jsem zkoušela v obchodě, tak některý golfky byly podstatně težší. Dobře se skládají a mají pojistku, že se ti nerozloží, když je vytahuješ z auta.
Jen se mi zdá, že teď když malá váží víc, tak líp sedí na cestě. Předtím mi přišlo, že všude lítají, ale možná jsem s nima nebyla ještě sžitá ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.3.13 22:32

Holky všem díky za recenze, už jsem je objednala :) já ty multiway viděla naživo, a přišli mi právě i celkem bitelný. To, že na dítě prší vyřeším pláštěnkou :) jinak já chci golfky hlavně kvůli tomu, že jsem z Prahy tudíž mhd jezdím denně a proto chci lehkej kočár a jednoduchej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kovy
13.3.13 19:29

Ahojky, nevíte někdo jestli je ke golfkám Chicco Echo nánožník? Ale jak to tady čtu, tak nevím, nevím jestli jsem si vybrala golfky správně :nevim: :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
1017
21.1.15 12:03

Nevíte, jestli se dá dokoupit ke golfkám Chicco multiway samostatně košík? Nemůžu nikde na netu najít :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí