Britax B-mobile - kolečka a městský outdoor chodník?

471
28.2.13 18:53

Britax b-mobile - kolecka a mestsky outdoor chodnik?

Ahoj, stale vaham jake golfky se spojenou rukojeti poridit ke sportaku Quinny Speedi…hlavne lehke, skladne atd. ---a vzhledem k tomu jak ten nas 14mes prcek venku beha, tak spise jen na odpocinek na vychazce, tudiz mozna poridim i ojete…dotaz-cetla jsem o B-Mobile ze je to mestsky kocarek - zvladne i nerovne popra skane chodniky? (pripadne kocici hlavy?)…nebo je to,,jen" do nakupniho centra? diky moc za radu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
28.2.13 19:08
@Jeannie2 píše:
Ahoj, stale vaham jake golfky se spojenou rukojeti poridit ke sportaku Quinny Speedi…hlavne lehke, skladne atd. ---a vzhledem k tomu jak ten nas 14mes prcek venku beha, tak spise jen na odpocinek na vychazce, tudiz mozna poridim i ojete…dotaz-cetla jsem o B-Mobile ze je to mestsky kocarek - zvladne i nerovne popra skane chodniky? (pripadne kocici hlavy?)…nebo je to,,jen" do nakupniho centra? diky moc za radu… :mavam:

Ahoj, kočárek B-mobile jsem měla a každá nerovnost byla dost znát. Hodně špatně se mi zvedal na obrubník a ta stříška je k ničemu, nic nekryje. Někomu může vyhovovat, ale moje potřeby neuspokojil. Doporučila bych ti letošní kočárek Valco Snap 4. Má jen 6kg, je perfektne skladny, prostorny a ma super stinici boudičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
28.2.13 19:17

Měla jsem britax a bydlím na náměstí, na jízdu po chodníku fajn ale na ty patníky apod. je asi jako každé golfáče prostě musíš máknout :mrgreen: už ho mám prodaný a přiznám že bych už do něj asi nešla, nebyl špatný ale určitě měl plno chyb. jinak mě se po roce zlomili ty čudlíky na skládání ale výrobce mi ihned poslal nový doma jsem ho měla druhý den po reklamaci takže je to asi běžné protože ho ani nezajímalo vidět ho osobně a stačila mu jedna fotka do mejlu. takže jsem měla nový kočárek a ten jsem pak prodala obratem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
28.2.13 19:23

Dekuji za reakce, v tom pripade to neni nic pro nas :think:
o Valcu Snap 4 vim, byl pro nas idealni i jsem pro nej byla puvodne rozhodnuta-jenze me dostaly barvy-pro kluka nicmoc vyber (viz. diskuze o Valcu :zed: a hlavne nejak nevim jestli to neni zbytecne-novy golfac pro prcka co vylozene sam beha…a Valco Snap ojety se jeste koupit neda…tak patram jestli by pro nas nebyla nejaka jina moznost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
28.2.13 19:35
@Jeannie2 píše:
Dekuji za reakce, v tom pripade to neni nic pro nas :think:
o Valcu Snap 4 vim, byl pro nas idealni i jsem pro nej byla puvodne rozhodnuta-jenze me dostaly barvy-pro kluka nicmoc vyber (viz. diskuze o Valcu :zed: a hlavne nejak nevim jestli to neni zbytecne-novy golfac pro prcka co vylozene sam beha…a Valco Snap ojety se jeste koupit neda…tak patram jestli by pro nas nebyla nejaka jina moznost

Rozumim, cetla jsem take diskusi o Snapovi a ta cervena by mela byt pekna i pro kluka. Ja osobne mam hnedy pro holku a jsem max spokojena, mam radeji vyrazne doplnky. Kupovala jsem ho za 4.500,– i s postovnym, takze pro me za super cenu.

Ale pouzity se opravdu koupit neda, tak chapu, ze se ti to zda zbytecne moc. Nas je to uz sesty kocarek :oops: :zed: :oops:. A kdyz bych mohla vratit cas, tak po prvni polske trojkombinaci bych ho brala vsema deseti a jiny uz bych nepotrebovala.

Tak dobre vyber :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
18.3.15 20:29

Zdravím.. zítra se jedeme na tento kočárek podívat. Mám možnost koupit po jednom dítku. Nějaké novější zkušenosti? Mám teď TFK Buggster, ten je super, jen mi vadí rukojeť. Ale je tichý, prostorný,.. četla jsem tady, že na dlažebních kostkách dost rachotí kolečka. Je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí