Buggster

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.2.13 19:18

Buggster

Holky uvazuji o koupi kocarku, mam vybrano Buggster moc se mi libi a splnuje me pozadavky ale ted rozhoduji mezi koleckama bud nafukovaci nebo staci ty plastove? Z kocarkem budeme jezdit spis do mesta a urcite bych ho vyuzila i v zime.Jak se jezdi s nim ve snehu? Dik za kazdou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
27.2.13 19:24

Ja mam nenafukovaci a rozhodne nejsou plastova, ale gumova. Fakt jezdi moc prima a nedrnca, jako levnejsi kocarky s plastovymi kolecky. Ale tedy se snehovymi zavejemi zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.13 19:40

@Aliik To jsem rada ze je tak dobry protoze soucasny kocarek je tak tezky ze mam co delat aby vytlacila do kopce a mimco taky zadny hubenour tak tlacim a funim u toho.Uz se tesim az vyjedem z novym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.2.13 20:02

Ahoj, myslíš golfky TFK Buggster asi viď?
Já ho mám, s těma gumovýma kolečkama, nenafukovací a jezdí se s ním krásně, vůbec nic nerachtá, paráda.
Je to už náš jediný kočárek a jezdím s ním celou zimu a dá se. Když napadne čerstvý sníh (a že ho tu vždycky máme :roll: ), tak to jede v pohodě. Horší když je z toho pak břečka, to se moc projet nedá a docela nadávám. Ale v zimě se jezdí blbě se vším, podle mě je to super kočárek a tím, že nemá ta kolečka dvojitá se s ním jede i ve sněhu líp než s jinýma golfkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.13 20:31

@tálinka Ano TFK Buggster.Tak uz jsem rozhodnuta pro gumovy kolecka a bude aspon levnejsi jinak ty nafukovaci stoji skoro 2000kc tak jsem uvazovala jestli to ma cenu a nemam nikoho znameho kdo vlastni ten kocarek aby se zeptala na ten rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.2.13 20:39
@irenakovarova píše:
@tálinka Ano TFK Buggster.Tak uz jsem rozhodnuta pro gumovy kolecka a bude aspon levnejsi jinak ty nafukovaci stoji skoro 2000kc tak jsem uvazovala jestli to ma cenu a nemam nikoho znameho kdo vlastni ten kocarek aby se zeptala na ten rozdil.

Já myslím, že ty gumový jsou úplně v pohodě. Fakt se to nedá vůbec srovnat s takovýma těma plastovýma hrkacíma co mívají golfky. Je to super kočárek, pár jsem jich vystřídala a s tímhle jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.3.13 14:02

Buggster

Ahoj holky.
Já už mam zkušenosti s oběma kolečky. A určitě jsou lepší nafukovací. Obyč mam u rodičů a nafukovací doma(abychom nemuseli převážet pořád kočárek sem a tam)Je to velkej rozdíl když se snima jede. I manžel ten rozdíl vidí a to je co říct, většinou je mu to všechno jedno :).Prostě chlap.Jen máme ted problém že malej má 19,5kg budou mu 3 ale přez poledne chce spát ještě a když někam jedu na dýl tak ho musim vzít a pokud se mi nahne na stranu tak to neudrží jeho váhu a skloží se mi ta strana.Tak jen nevěřte když někdo napíše že v pohodě 20kg děcko. Uveze ho ale musí bejt rovně a nenahybat se na stranu a vykukovat.To je jen trochu ze zkušenosti. Ahoj Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.3.13 14:59

@Jarča30 Ja jen ke koleckum, prave kamoska taky mela nafukovaci a pry je s nima pohodlnejsi jizda, ale mensi stabilita, hlavne pry na snehu ma radeji ta gumova. Tobe se prcek prevraci i s gumovyma? Me to dcera jeste tak nenahnula. I kdyz tedy ve 3 a ctvrt vazi 14 kilo, ale voloviny na tom delala slusny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.3.13 15:22

Buggster

Mě to začal dělat až ted co má těch 19kg. Dělá to u obouch.Je to už asi váha na tu stranu.Ale jinak si ho nemůžu vynachválit asi i proto ho mam u rodičů. Ale ten u rodičů je už starší a tam každou chvilku se to složí takže už jsem řekla dost. Akorád mam ted dylema jelikož v srpnu jedem k moři a když malej nespí celou noc tak usíná brzo cca kolem 19hod a potřebuji kočár s sebou na občasné spaní. Tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.4.13 08:34

Zapůjčení hluboké korby??

Nenajde se náhodou nějaká dobrá duše z Plzně a okolí nebo z Třeboňska, která by nám od 1. do 5. května mohla půjčit / pronajmout hlubokou korbu (Quickfix+adaptér) ke kočárku TFK Buggster S? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí