Do kolika let jste používali kočár?

5635
19.2.13 12:26

do kolika let jste pouzivali kocar?

Ahoj holky, mam dotaz.Do kolika let jste pouzivali kocar pro Vase deti? Ja posledni dobu zjistuji, ze kocar porad vsude taham, ale nikdy v nem dcerka nejede:-).Porad mam takovy blok, ze jednou ho nevezmu a ona si vzpomene, ze ho chce :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
19.2.13 12:29

Asi do 20měsíců, když víc chodil než se vozil a do kočáru ani nechtěl, takže si zvykl a ted po něm netouží, jede na motorce nebo na bobech, nebo pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
19.2.13 12:30

Tak kocar jsme prestali pouzivat uz 2 mesice pred 2.rokem.Pak obcas, kdyz jsme jeli na delsi cestu jsme ten golfak vzali, ale stejne prevazne lital.
Jako kdyz vidim tady u nas jednu zenskou, ktera taha holku v kocaru jeste ted a budou ji za 2 mesice 4 roky, tak si trochu klepu na celo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.2.13 12:30

Asi do 2 let, ale já s dcerou nenakupuju max pečivo a zeleninu a to máme krám v ulici a k DR jezdím autem máme je dál a ajá nemám ráda MHD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
19.2.13 12:31

U staršího do necelého roku a půl, jednou mi udělal v autobuse osklivou scénu, že nechce být v kocare, tak jsem řekla dost a chodil pěšky, malému je 17 měsíců a jezdí v kocare pořád, ještě nechodí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
19.2.13 12:32

@sara1000 ahoj, já tahala kočár do dvou let, ještě by se někdy chtěl vozit i teď, ale jen ať chodí a trénuje si nožky :) ze začátku hodně zkoušel hopinky a autem, atd. ale poslední dobou už moc neprotestuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
19.2.13 12:32

U mladsiho syna občas ještě ve čtyřech letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 12:33

Ahoj, našemu prckovi budou teď v březnu dva a co začal chodit (ve 14 měsících), tak jsem kočár použila třeba jen, když jsem šla do města, aby mi nikam nevběhl, ale jinak chce všude pěšky. Teď už ho nepoužíváme vůbec. To vědět dřív, tak jsme kočárek vůbec nepořizovali. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nep. Radka

Robinek je lidtopadovej, chodí od deseti měsíců. První rok je kočár jasnej, zimu po prvních narozeninách jsem ho taky ještě odvozila v kocare, pak jsem párkrát vzala sportak na dlouhé procházky, ale celkově jsme ve druhém roce kočár skoro nevyužili a krátce po druhých narozeninách jsem ho prodala.

• Citovat
  • Upravit
nep. Radka

Robinek je lidtopadovej, chodí od deseti měsíců. První rok je kočár jasnej, zimu po prvních narozeninách jsem ho taky ještě odvozila v kocare, pak jsem párkrát vzala sportak na dlouhé procházky, ale celkově jsme ve druhém roce kočár skoro nevyužili a krátce po druhých narozeninách jsem ho prodala.

• Citovat
  • Upravit
5635
19.2.13 12:34

Tak 4letou uz bych take nevozila.Ale Adelce budou 3,tak uz to asi take ukoncime :-).Budu ho pouzivat max.na spani pres den, kdyz se pojede na delsi vylet.Ja si prave rikala, abych nebyla za nejakou tyranku, kdyz pi ni budu chtit chuzi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.2.13 12:34

Ve 2,5 přes léto jsem ho brala na celodenní výlety kvúli spaní a to nechtěla s kočáru vylést :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
19.2.13 12:35

Do dvou let..pak chodil všude po svých..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.2.13 12:37

Já na malýho teda hodně dlouho.. Teda hlavně na léto, jsem za golfky byla ráda. Courala jsem s ním k vodě, to teplo a řádění u rybníka ho vyčerpalo tak, že usnul :-D. A táhnout busem deku, ručníky, jídlo, pítí, kyblík s lopatičkou a spící skoro čtyřletý dítě.. pro mě byl kočárek bezva volba. A ať si každej myslí co chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
19.2.13 12:37

Ona prave ten kocar take nechce.Chce vsude chodit.Jen ja, jak trubka ho porad taham.Do mhd atd…Pak zjistuji, ze chytam Adelku a ujizdejici kocar najednoi :lol: Tak je to vyresene.Ono asi leto bude tak o necem jinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí