Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, mam dotaz.Do kolika let jste pouzivali kocar pro Vase deti? Ja posledni dobu zjistuji, ze kocar porad vsude taham, ale nikdy v nem dcerka nejede:-).Porad mam takovy blok, ze jednou ho nevezmu a ona si vzpomene, ze ho chce :-
Asi do 20měsíců, když víc chodil než se vozil a do kočáru ani nechtěl, takže si zvykl a ted po něm netouží, jede na motorce nebo na bobech, nebo pěšky.
Tak kocar jsme prestali pouzivat uz 2 mesice pred 2.rokem.Pak obcas, kdyz jsme jeli na delsi cestu jsme ten golfak vzali, ale stejne prevazne lital.
Jako kdyz vidim tady u nas jednu zenskou, ktera taha holku v kocaru jeste ted a budou ji za 2 mesice 4 roky, tak si trochu klepu na celo…
Asi do 2 let, ale já s dcerou nenakupuju max pečivo a zeleninu a to máme krám v ulici a k DR jezdím autem máme je dál a ajá nemám ráda MHD
U staršího do necelého roku a půl, jednou mi udělal v autobuse osklivou scénu, že nechce být v kocare, tak jsem řekla dost a chodil pěšky, malému je 17 měsíců a jezdí v kocare pořád, ještě nechodí
![]()
@sara1000 ahoj, já tahala kočár do dvou let, ještě by se někdy chtěl vozit i teď, ale jen ať chodí a trénuje si nožky
ze začátku hodně zkoušel hopinky a autem, atd. ale poslední dobou už moc neprotestuje ![]()
Ahoj, našemu prckovi budou teď v březnu dva a co začal chodit (ve 14 měsících), tak jsem kočár použila třeba jen, když jsem šla do města, aby mi nikam nevběhl, ale jinak chce všude pěšky. Teď už ho nepoužíváme vůbec. To vědět dřív, tak jsme kočárek vůbec nepořizovali. ![]()
Robinek je lidtopadovej, chodí od deseti měsíců. První rok je kočár jasnej, zimu po prvních narozeninách jsem ho taky ještě odvozila v kocare, pak jsem párkrát vzala sportak na dlouhé procházky, ale celkově jsme ve druhém roce kočár skoro nevyužili a krátce po druhých narozeninách jsem ho prodala.
Robinek je lidtopadovej, chodí od deseti měsíců. První rok je kočár jasnej, zimu po prvních narozeninách jsem ho taky ještě odvozila v kocare, pak jsem párkrát vzala sportak na dlouhé procházky, ale celkově jsme ve druhém roce kočár skoro nevyužili a krátce po druhých narozeninách jsem ho prodala.
Tak 4letou uz bych take nevozila.Ale Adelce budou 3,tak uz to asi take ukoncime
.Budu ho pouzivat max.na spani pres den, kdyz se pojede na delsi vylet.Ja si prave rikala, abych nebyla za nejakou tyranku, kdyz pi ni budu chtit chuzi
.
Ve 2,5 přes léto jsem ho brala na celodenní výlety kvúli spaní a to nechtěla s kočáru vylést
.
Já na malýho teda hodně dlouho.. Teda hlavně na léto, jsem za golfky byla ráda. Courala jsem s ním k vodě, to teplo a řádění u rybníka ho vyčerpalo tak, že usnul
. A táhnout busem deku, ručníky, jídlo, pítí, kyblík s lopatičkou a spící skoro čtyřletý dítě.. pro mě byl kočárek bezva volba. A ať si každej myslí co chce ![]()
Ona prave ten kocar take nechce.Chce vsude chodit.Jen ja, jak trubka ho porad taham.Do mhd atd…Pak zjistuji, ze chytam Adelku a ujizdejici kocar najednoi
Tak je to vyresene.Ono asi leto bude tak o necem jinem.