Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím, potřebovala bych poradit. Mám dvě děti - 10 m a tři roky. Sporták mám na přesuny autem, mhd nevyhovující, Firkon. Představovala bych si sporták, který bude i trochu do terénu a lehký, dobré skládání do auta a větší prostor na sezení-syn je dlouhý, spojenou rukojet, spíš čtyřkolku. Vybrala jsem si Baby Jogger Mini 4 kola, jenže bych na něm něm občas potřebovala svést tříletého bráchu, jako současně s miminem třeba na podnožce, kdybychom se rychle potřebovali někam přesunout atd., a to se mi zdá na Joggerovi nepůjde. Skate se mi v tomhle věku kupovat nechce, a navíc to překáží v mhd atd. Jedny golfky PP Pliko malý integrovaný stupínek ale zas nemají spojenou rukojet a podle mě tak dobré jako Jogger nebudou. Moc děkuju za radu
.
Příspěvek upraven 17.02.13 v 14:38
@kotyk píše:
Pliko se dělá i ve verzi easy drive se spojenou rukojetí.
jj, teď jsem to chtěla napsat, mám je doma a jsem spokojená ![]()
Kotyk, LadyTommy: a má ten se spojenou rukojetí ten stupínek? Já jsem na něj narazila, ale neviděla ten stupínek.
Ano, je tam stupínek. Liší se jen rukojetí a kolečkama (nejsou dvojitá), konstrukce samotná je stejná. Jukni na obrázky na malli.cz
Děkuju, no jo, je tam, super. Ale jak koukám z boku na obrázek, ten stupínek je samozřejmě hodně blízko kočárku, jetli je vůbec reálné tam staršího vozit, zkoušeli jste to někdy? přijde mi že tam staršímu musí hodně překážet nohy mladšího. Kdyžtak to budu muset vyzkoušet v obchodě.