Nejvhodnější golky pro babičku

711
15.2.13 21:44

Nejvhodnější golky pro "babičku"?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit s výběrem golfek pro mojí mámu. Mamka se připravuje na hlídání prcka, až budu v porodnici s druhým dítětem. Se sportákem se jí jezdí špatně - je těžký a je to tříkolka. Proto hledá golfky s těmito parametry: lehké, na polní cesty, asfalt i trávu, nízké nebo s nastavitelnou rukojetí (mamka je prcek, stejně jako já), lze je ovládat jednou rukou (v druhé ruce pes nebo dítě), lehce složitelné a skladné. Cena cca do 5tis., ale je jasné že čím levnější tím lepší.
Prckovi bude cca 19 měs. sám chodí, ale rychle se utahá, proto by měly být pohodlné i na spaní(třeba na zahrádce).
Holky prosím poraďte s čím se nejlépe jezdí vašim rodičům resp. babičkám vašich ratolestí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
15.2.13 21:54

Mojí mamce se nejlíp jezdí s něčím klasickým, co nemá ani otočné kola :lol: Vzala na milost PP Pliko, ale to nejde ovládat jednou rukou. Vůbec kombinace lehké a na polní cesty (nebo vůbec golfky na polní cesty) mi přijde trochu protimluv. Ještě když to bude chtít na té polní cestě ovládat jednou rukou :think:

To to těch pár dnů nevydrží? Moje mamka taky vždycky remcá nad tříkolkou (i když jí se nelíbí hlavně vzhledově), ale jede :lol:

Příspěvek upraven 15.02.13 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
15.2.13 21:55

@hefilka Zkus Britax B-Agile, mám ho už rok a i babičkám vyhovuje. Je super jak do města tak i v lehčím terénu. Mám 4kolku, 3 kolečka mi nevyhovují. Je dost prostorný a lehký, složit se dá jednou rukou. Vozíme ho i na dovolené, už s námi zažil jízdy a je pořád v superstavu :) Je tu i diskuse na tento kočárek, tak se můžeš mrknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.2.13 21:58

Tak mym babickam se nejlepe jezdí se sportakem, babyjoger.

Nicmene, kocarek lehky a na polni cestu a asfaalt, to moc dohromady nejde, ty lehke blbe skacou po trave…

Myslim ze ale obecne se nejlepe jezdi s kocary s jednoduchými koly jako jsou britax b agile, cybex callisto, valco snap 4, apod.
Ce cybexem se jezdilo dobre moji mame ale ne tchyni ona je mala a jezdi spis po okoli tj častěji sportakem. Jinak cybex projel se zaaretovanymi koly i lesni cestu s koreny, na polni měl trochu problémy, hlavne protoze ta fakt stojiza to, zvladl i hodne dobity asfalt ale ztuha, musela jseme ridit ja..

Jinak i britax i valcou vhodne pro starší děti, zejmena kvuli nepolohovakcim nohám, coz ale vubec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
15.2.13 22:07

Mám zkušenost, že babičkám nevyhovují tříkolky a otočná kola a taky dítě po směru. To vše jsem měla já a babička remcala. Nejvíc by jí vyhovovala nějaká klasika, třeba inglesina magnum. Ta projede všechno, vidí na dítě, pruží, kola se jí netočí na všechny strany, je lehká a jede sama. Z druhé ruky jsou i levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.2.13 22:17

Tak golfky na polni cesty jsem jeste nevidela :think: nejlepsi asi nakej sportak s velkyma neotocnyma kolama…nase babicka ma nejradsi nas hlubokej kocar, z ktereho jde udelat sportak, dite je smerem k ni a ona si mysli, ze bude hacat a povidat si s ni :lol: kde jsou ty casy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.2.13 22:19

Asi mám pokrokove babičky :-D
Obě mají radeji 3kolky, kocar po směru. Ten proti jim moc nevonel :-)
Takže spis záleží na tom, co vyhovuje te tve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
15.2.13 22:50

Já mám (krom sporťáku a golfek) ještě takový záložní kočárek „na písek a do bahna“ Cam portofino - s tím se třeba mojí mamce jezdí úplně nejlíp. Je nízký, má spojenou a nastavitelnou rukojeť, jde úplně do lehu, přední otočná kola jdou zaaretovat. Má velký košík a ovládání skoro jak u starých kočárků :lol: cena cca 2,5 tis. Lehký, skladný, snadno složitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
15.2.13 23:06

Mám Cybex Topaz, ale lepší by byla pro babičku asi spojená rukojeť, tj. calisto, jak už ho tu Nataša uváděla. Mají výbornou stabilitu, dokonce lepší, než můj sporťák. A měly by něco vydržet, protože mají šroubované spoje, nikoli pouze nýtované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
15.2.13 23:41

Mojí mámě se naopak líp jezdilo s 3 kolkou PP GT3, než s golfáčema. byla nešťastná z malých otočných koleček a horší ovladatelnosti… o sporťák se i líp opřela. bylo jí 57 když drandila :). a vlastně drandí i teď, páč se neustále množíme :D

jinak bych spíš vzala promamku obyč kočár 4kolku…  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.2.13 08:22

Espiro Magic 4

Projede lehci teren na poli i v lese, ale jako primo na louku urcite neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek